2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayy kızlar inanamıyorum yaaaa, şimdi beni aradılar 9-14 mart arası Antalyaya seminere gidiyorum :rolleyes::KK6:

Ayy kızlar inanamıyorum yaaaa, şimdi beni aradılar 9-14 mart arası Antalyaya seminere gidiyorum :rolleyes::KK6:

Ohaaaa.. :-):-) Biraz kaba bir tepki oldu ama , hiç gülesim yoktu yaa..Kalbin temizmiş diyim ben sana :) Ne kadar üzülmüşsen artık, Allah sana da nasip etmiş. :)

Ohaaaa.. :-):-) Biraz kaba bir tepki oldu ama , hiç gülesim yoktu yaa..Kalbin temizmiş diyim ben sana :) Ne kadar üzülmüşsen artık, Allah sana da nasip etmiş. :)
Aynen canım benim valla içim iyice kıpır kıpır oldu kii hiçç sorma... Aynen üzülmüştüm beni bırakıp gitmesini, bakalım kendisi gitmek isteyecek mi tekrar?

Kızçeler bu arada eşim gelmesi gereken saatten 4-5 saat önce geliyor, ayy resmen tutuştum şuaan... Eve gidince yapılacak o kadar çok şey var ki... Bak görüyor musunuz ona olan kızgınlığım, sinirim hiç birşeyim kalmadı :
([/QUOTE

Heh cuma gun sana bayaa hayirli oldu :)
Seminere gitmenedeeee etme bulma dunyasi diyorumm, kizma esin ama bazen boyle seyler gerekiyo, simdi o dusunsun :)

Tabi simdi ortami gorduya belki seni yalniz gondermek istemeyip kendine gelir diye dusunuorum.

Cok sevindim canim gercekten temiz yurkliymissin :)

Canım saat 8 gibi gelir heralde İnşAllah bir sorun olmazsa.. Ben 3 saatte ne yapsam ki, pfff yemek yapmıcaktım çünkü gece gelecekti, bişey yemez diye düşünmüştüm. İş çıkışı kuaföre gidicemm, eee malum yarında günüm var, ona da hazırlık yapmam lazım... Tutuştum resmen...
Bilemiyorum pek birşey beklemiyorum açıkcası... Bende süpriz yapmıcam zaten:KK43:

ahaaa esıne suprız ısteee :KK53:baska bısey ısteseydın keske :KK48:
oo yarın gunun var he kosturursun sen bu aksam canım hıc olmadı baget al patateslı at fırına pılav bırde sıcacık corbaa ohh mısss gercı bunu yazdım ama cıkmıssındır sen bunları en fazla 1 saate hzır edersın zaten :KK50:

Teşekkür ederim canım, aynen öyle baya hayırlı oldu benim için.. Daha eşime söylemedim, bugün söylicem tepkisini çok merak ediyorum, kesin kendisi de gelmek isteyecektir du bakalım ne olcak:)

ahaaa esıne suprız ısteee :KK53:baska bısey ısteseydın keske :KK48:
oo yarın gunun var he kosturursun sen bu aksam canım hıc olmadı baget al patateslı at fırına pılav bırde sıcacık corbaa ohh mısss gercı bunu yazdım ama cıkmıssındır sen bunları en fazla 1 saate hzır edersın zaten :KK50:
Evet canım keşke başka birşey isteseymişim olacakmış :)
Hafta sonu güzel güzel koşturdum vallahi...

Gunaydin kizlaar :)

Ladypurple Ladypurple meltemiim kizmis hee masallah sizee :)
Hayirli saglikli evladiniz olur insallah canim benim :)

duman91 duman91 canimciim sende kavustun esine cok sukur :)
Soyle bakalim ne dicek :) gelmek ister gbime geliyor..

Gunaydin kizlaar :)

duman91 duman91 canimciim sende kavustun esine cok sukur :)
Soyle bakalim ne dicek :) gelmek ister gbime geliyor..
Günaydın canım, söyledim hadi ya dedi, gözün aydın diyor:) detayları sonra konuşuruz dedi kapadı... Heralde kayınvalidem beni yalnız bırakmaz diyor, kendini düşünüyor yaaa:)

Günaydın canım benim, Ayy MaşAllah yaaa çok sevindimmm... Almina geliyor demek :)

Günaydın canım, söyledim hadi ya dedi, gözün aydın diyor:) detayları sonra konuşuruz dedi kapadı... Heralde kayınvalidem beni yalnız bırakmaz diyor, kendini düşünüyor yaaa:)
Hheheh, doğru annen de burada olacak, ama demek ki gelme niyeti yok :)

tutkku tutkku Amin canım benim amiiin , inşallah :)

duman91 duman91 Sağol canımmm, öyle oluyor galiba :))

Hheheh, doğru annen de burada olacak, ama demek ki gelme niyeti yok :)

tutkku tutkku Amin canım benim amiiin , inşallah :)

duman91 duman91 Sağol canımmm, öyle oluyor galiba :))
Evet canım pek yok gibi geldi bana da, ama annem ankaraya gidecek yine yalnız kalacak yani :)

Bana acilen haşema lazım yaaaa, bu mevsimde hiçbir yerde satılmıyordur nettekilerde neden bu kadar pahalı olmak zorunda ki:KK43:

Evet canım pek yok gibi geldi bana da, ama annem ankaraya gidecek yine yalnız kalacak yani :)

Bana acilen haşema lazım yaaaa, bu mevsimde hiçbir yerde satılmıyordur nettekilerde neden bu kadar pahalı olmak zorunda ki:KK43:
Antalya içinse eğer gittiğin yerde bulursun canım mutlaka :)

X