2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

O folbioldan doktora gitmeden de başlayabilirsin canım, onu eksin verecek çünkü.Hatta niyetine girmeden 1-2 ay öncesinden içmeye başlamak gerekirmiş, ben de bilmiyordum.Biraz geç başlamış oldum, sen de başla istersen o folbiol dan.Tabi sizin orda isim falan değişir mi bilmiyorum da.Eczaneye folik asit alıcam dersin.

Evet ismi baskaydi ben yinede dkyora danisayim,.
Hayirlisi artik

Iyi diyelim canım son haftalar işte, az kaldı ben bi anlatayim anlatamam hepinize :)
Evet canım iğneyle dengesiz inş sende bebis hazırlığı için folik aside baslicaksin sanırım hadi hayırlısı olsun inş

Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz defnenizi canim.. Ismide pek guzelmis minnosun :) masallah ona :)

Atlatta insallah anlat bize evet , genelde korkutuyolar bizi :)

tutkku tutkku Ladypurple Ladypurple kızlar evet dıkkat edıcem bır daha :KK43: offf cok kotu hastayım gercı bu esımden gectı ama dunden daha kotuyum :KK43:

Kuzuum ah doktora filan gitmedinmi..
Mltmin dedii gibi zencefil varsa iyi gelir mide rahatlizliin yoksa ic..
Insallah cabucak atlatirsin canim.. Rabbim.beterinden korusun ama gripte insani sirseliyor resmen ..

Aynen canım bizde doğal beslenmeye çalışıyoruz, bekarken hiç dikkat etmezdim bu konuda ama eşim çok alışmış, kışın asla domates, patlıcam, biber vs almıyor... Bahçeleri var, bütün ihtayçlarını oradan karşılıyorlar yazın.. Kışada hazırlık yapıyorlar.. Tavukları var, yumurtada oradan geliyor. Süt, peynir, yoğurt dersen onu da dedem alıyor köylülerden satıyorlar... Elimizden geldiğince organik besleniyoruz diyebilirim vallahi :) Tereyağını bulamadık bir türlü onu da halledersek süper olur..
Vay be maşallah.Biz o kadarını yapamıyoruz malesef.Dediğin gibi ne kadar oluyorsa artık yaz sebzelerinden uzak durmaya çalışıyoruz.Ama benim canım kahavlatıda acaip domates çekiyor, çeri domateslerinden alıyoruz biraz artık

Zaten faydalı olan şeylerin tadına pek güzel olmaz :)
Canım önceden folik asit mi varmış, olmazsa bilemiyorum, biz sadece önlemimizi alıyoruz, gerisini Rabbim bilir tabi..
Aynen burası da olmasa iyice cahil kaldıydım:)

aynen canım kaynattım sımdı ıcıcem :KK50: dogru dıyorsun canım onlemlerı alalımda ınsallahh :)
Kuzum evde toz zencefilin var mıı? Balla karıstırınca çok iyi geliyo.

Plansız oldu mu hamile kaldıgını öğrendiginde başlanır canım.Ben de bilmiyordum yaa, o yüzden öğrendiğimde basladım hemen.

duman91 duman91 evet kuzum önceden böyle şeyler mi varmış ama önceden bu kadar saglıksız beslenilmiyormuş, her şey doğal. :/

yok kuzum bı kere tattım onu dugunden bır gun once sesım kısılmıstı benım dugun gunu sessızdım :KK48: suan bol bol ıhlamur var aldım o_Oıyı yapmıssın sımdı bıraktın o zaman oylemıı

Aynen canım bizde doğal beslenmeye çalışıyoruz, bekarken hiç dikkat etmezdim bu konuda ama eşim çok alışmış, kışın asla domates, patlıcam, biber vs almıyor... Bahçeleri var, bütün ihtayçlarını oradan karşılıyorlar yazın.. Kışada hazırlık yapıyorlar.. Tavukları var, yumurtada oradan geliyor. Süt, peynir, yoğurt dersen onu da dedem alıyor köylülerden satıyorlar... Elimizden geldiğince organik besleniyoruz diyebilirim vallahi :) Tereyağını bulamadık bir türlü onu da halledersek süper olur..

ohh ohh masallah canım ya herseyınız dogal ne guzel :21:bende kısın almam onları gecen 1 ay once kayınvalıdem almıs salatalıkları attım domateslerı yedım bıberler kalmıstı baktım 1 ay olmasına ragmen tas gıbı denılecek tarzda:KK57: gecen kahvaltıda aklıma geldı attım fırına oda yenmedı cope gıttı..canım ıstıyo domates ama almıyorum zaten bolca saglıksız beslenıyoruz :KK20:

kızlar sıze bır lınk verıcem belkı okumussunuzdur :KK43: dun ılk sayfaları okumustum ben ona ragmen esımle konustum ıkımızde cılgına donduk..esım kı normalde benım abım dayım vs vs yapmaz derdı bunu duyunca Allah bıze evlat verırse asla ızın vermıcem amcasına dayısına bıle yaklasmasına dedı o kdar kotu kı dunden berı aklımda en yakınından bıle korumalı demek kı ınsan :KK43: dayı ya dayı http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/page-29 once hamıslerı etkılermı dedım ama ılllakı gormussunuzdur hem bılmekte ıyı olur:KK51: benımde yıllardır hayalımdekı cocuk anne baba dısında kımsenın kucagına gıtmeyen hemen bagırmaya baslayan cocuktu ınsallah oyle olurlarda bu ıgrenc durum daha fazla cocugun basına gelmez :KK61:

Vay be maşallah.Biz o kadarını yapamıyoruz malesef.Dediğin gibi ne kadar oluyorsa artık yaz sebzelerinden uzak durmaya çalışıyoruz.Ama benim canım kahavlatıda acaip domates çekiyor, çeri domateslerinden alıyoruz biraz artık
Canım buralar tam anadolu şehri o yüzden çok müsait ve insanlar zaten öyle yetişmiş (tabi bir kısmı), bende ilk önce baya zorluk çektim, domates, biber, fasulye, dolma biber, kabak birşey yok, dedim ben kışın ne pişircem :) Onlarda seralardan geliyordur canım, sağlıklıdır heralde zaten.. Ne kadar dikkat edersek edelim mutlaka bir yerden patlak veriyor zaten, hepsi bir arada olamıyor maalesef.. :KK43:

Evet ismi baskaydi ben yinede dkyora danisayim,.
Hayirlisi artik

Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz defnenizi canim.. Ismide pek guzelmis minnosun :) masallah ona :)

Atlatta insallah anlat bize evet , genelde korkutuyolar bizi :)

Kuzuum ah doktora filan gitmedinmi..
Mltmin dedii gibi zencefil varsa iyi gelir mide rahatlizliin yoksa ic..
Insallah cabucak atlatirsin canim.. Rabbim.beterinden korusun ama gripte insani sirseliyor resmen ..

yok canım hıc sevmeyenlerdenım bende doktorları :KK43: yokkı malesef :KK43: sorma ya bırde herkeste oluyor mu bılmıyorum hastayken basım ınanılmaz donuyor benım normaldede tansıyon ve kan sekerım dusuyo zaten sabaha karssı wc ye gıttım hemen yatak odasının yanında olmasına ragmen zor attım kendımı yataga gerı o_O

aynen canım kaynattım sımdı ıcıcem :KK50: dogru dıyorsun canım onlemlerı alalımda ınsallahh :)

yok kuzum bı kere tattım onu dugunden bır gun once sesım kısılmıstı benım dugun gunu sessızdım :KK48: suan bol bol ıhlamur var aldım o_Oıyı yapmıssın sımdı bıraktın o zaman oylemıı

ohh ohh masallah canım ya herseyınız dogal ne guzel :21:bende kısın almam onları gecen 1 ay once kayınvalıdem almıs salatalıkları attım domateslerı yedım bıberler kalmıstı baktım 1 ay olmasına ragmen tas gıbı denılecek tarzda:KK57: gecen kahvaltıda aklıma geldı attım fırına oda yenmedı cope gıttı..canım ıstıyo domates ama almıyorum zaten bolca saglıksız beslenıyoruz :KK20:

kızlar sıze bır lınk verıcem belkı okumussunuzdur :KK43: dun ılk sayfaları okumustum ben ona ragmen esımle konustum ıkımızde cılgına donduk..esım kı normalde benım abım dayım vs vs yapmaz derdı bunu duyunca Allah bıze evlat verırse asla ızın vermıcem amcasına dayısına bıle yaklasmasına dedı o kdar kotu kı dunden berı aklımda en yakınından bıle korumalı demek kı ınsan :KK43: dayı ya dayı http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/page-29 once hamıslerı etkılermı dedım ama ılllakı gormussunuzdur hem bılmekte ıyı olur:KK51: benımde yıllardır hayalımdekı cocuk anne baba dısında kımsenın kucagına gıtmeyen hemen bagırmaya baslayan cocuktu ınsallah oyle olurlarda bu ıgrenc durum daha fazla cocugun basına gelmez :KK61:
Canım öyle dikkat etmek gerekiyor ama bir yere kadar tabi..

Ahh canım neler neler var, ben Adliyede çalışıyorum birde o konuyu okumadım ama dayısı mı birşeyler yapmış, bizde de öyle bir dosya vardı.. Annem hep korkardı o yüzden beni hiç kimseye göndermezdi tek başıma, ne anne tarafına, ne de baba tarafına yalnız gitmedim hiç, hani kötü birşey mi gördü, hayır asla ama yinede işte insan daha derin düşünmeli biraz daha..

Canım öyle dikkat etmek gerekiyor ama bir yere kadar tabi..

Ahh canım neler neler var, ben Adliyede çalışıyorum birde o konuyu okumadım ama dayısı mı birşeyler yapmış, bizde de öyle bir dosya vardı.. Annem hep korkardı o yüzden beni hiç kimseye göndermezdi tek başıma, ne anne tarafına, ne de baba tarafına yalnız gitmedim hiç, hani kötü birşey mi gördü, hayır asla ama yinede işte insan daha derin düşünmeli biraz daha..

evet canım dayısı :KK43: dayı ya dayı annenın kardesı dusunebılıyomusun normalde baktıgımda asla kotu sey gelmez aklıma :KK43: en ıyısını yapmıs canım annen bızde karesımle bıraz yabenı kalırdı gercı ben gıderdım sevdıklerımın kucagına ama kardesım yaklasmazdı bıle..bu saatten sonra amca dayı kucagına alsa gozum boyle olur :KK57:

:KK43::KK43: Offff ürperdim resmen..Ve şuan başta o dayıya , sonra da anneye, teyzeye sayasım var bir dünya.O adamın yaptıgı zaten sapıklık, ama o anne ve teyzenin tepkileri de nasıl bir zihniyete sahip tepkiler öyle yaa..Oyy Yarabbim hepsini ıslah etsin.

evet canım dayısı :KK43: dayı ya dayı annenın kardesı dusunebılıyomusun normalde baktıgımda asla kotu sey gelmez aklıma :KK43: en ıyısını yapmıs canım annen bızde karesımle bıraz yabenı kalırdı gercı ben gıderdım sevdıklerımın kucagına ama kardesım yaklasmazdı bıle..bu saatten sonra amca dayı kucagına alsa gozum boyle olur :KK57:

:KK43::KK43: Offff ürperdim resmen..Ve şuan başta o dayıya , sonra da anneye, teyzeye sayasım var bir dünya.O adamın yaptıgı zaten sapıklık, ama o anne ve teyzenin tepkileri de nasıl bir zihniyete sahip tepkiler öyle yaa..Oyy Yarabbim hepsini ıslah etsin.

Erkeği ayrı bir sapık da, bayandanböyle bir şey bekler misiniz pekii.Bizim bir akraba vardı kız benden 3-4 yaş büyük, ben de 12-13 yaşlarındaydım heralde. Onlara kalmaya gitmiştik ve beni onunla yatırmışlardı.Ve kız bana yanaşmaya çalışmıştı inanabiliyor musunuz :KK43::KK57::KK42: Kızdım napıyosun sen yaa dedim.Kalktım ben yatmıycam onunla diye tabi birşey diyememiştim.Hiç sevmezdim o kızı, yerindeymiş sevgisizliğim.Rabbim korusun böyle insanlardan..

Erkeği ayrı bir sapık da, bayandanböyle bir şey bekler misiniz pekii.Bizim bir akraba vardı kız benden 3-4 yaş büyük, ben de 12-13 yaşlarındaydım heralde. Onlara kalmaya gitmiştik ve beni onunla yatırmışlardı.Ve kız bana yanaşmaya çalışmıştı inanabiliyor musunuz :KK43::KK57::KK42: Kızdım napıyosun sen yaa dedim.Kalktım ben yatmıycam onunla diye tabi birşey diyememiştim.Hiç sevmezdim o kızı, yerindeymiş sevgisizliğim.Rabbim korusun böyle insanlardan..

evet o kadarcık kucuk cocuga yaptıkları..ısın dahada kotusu suan yarısını okudum yazılanların ve o kadar cok o kadar cok yasayan varkı dedesınden bıle :KK43: ahh canım ıyıkı kalkmıssın :KK43: yok yok bu devırde kadın aman bısey olmazda demıceksın hıc bısey yapamasa cıplak fotosunu ceker Allah korusun :KK43: erkek cocugun oldugundada onlem almalı ınsan bu sapıklar kız erkekde demıyor:KK61:

Bu aralar neler neler duyuyoruz insan kimseye güvenemiyor artık...

Kizlar gercekten Rabbim herkezlere hayirli,saglikli evlat nasip eder insallah..
Zaman cok kotu cok.. En yakinina bile guvenmemeli hic bi sekilde..
Bu zamanda cocuk buyutmekte daha zor..
Bende genelde mesafeliyimdir, kizanda olduu, ayiplayanda olduu ama yok guvenemiyorum kimseye.

Edam bas donmesi demissin evet benimde gripliyen donuyor, duvarlara tutuna tutuna gidiyorum resmen..
Genelde atesim varsa oluyor oyle varmi sninde atesin

Kızçeler bu arada eşim gelmesi gereken saatten 4-5 saat önce geliyor, ayy resmen tutuştum şuaan... Eve gidince yapılacak o kadar çok şey var ki... Bak görüyor musunuz ona olan kızgınlığım, sinirim hiç birşeyim kalmadı :KK43:

Evet canım daha neler neler vardır kim bilir anlatılmayan, Rabbim ıslah etsin hepsini..
Amın canım bızlerde evlat ıstıyoruz cok dıkkat etmelıyız :KK43:

Kizlar gercekten Rabbim herkezlere hayirli,saglikli evlat nasip eder insallah..
Zaman cok kotu cok.. En yakinina bile guvenmemeli hic bi sekilde..
Bu zamanda cocuk buyutmekte daha zor..
Bende genelde mesafeliyimdir, kizanda olduu, ayiplayanda olduu ama yok guvenemiyorum kimseye.

Edam bas donmesi demissin evet benimde gripliyen donuyor, duvarlara tutuna tutuna gidiyorum resmen..
Genelde atesim varsa oluyor oyle varmi sninde atesin
Amın canım ınsallah..
aynen canım mesafesı olsun ne bıcım cocuk desınler sevmesınler :KK43:
dun gece vardı canım suan cok sukur yok demekkı oluyor hep esıme sordum benım olmuyor dedı yada bızım tansıyonlarda dustugunden :KK51:

Kızçeler bu arada eşim gelmesi gereken saatten 4-5 saat önce geliyor, ayy resmen tutuştum şuaan... Eve gidince yapılacak o kadar çok şey var ki... Bak görüyor musunuz ona olan kızgınlığım, sinirim hiç birşeyim kalmadı :KK43:
Ask ıste :KK49::KK53: bırsey yapacakmısın canım yemegını hazırlarsın tamam bence suprız yapma o yapar belkı gercı erkekler cok ınce dusuncelı degıl ama

Ask ıste :KK49::KK53: bırsey yapacakmısın canım yemegını hazırlarsın tamam bence suprız yapma o yapar belkı gercı erkekler cok ınce dusuncelı degıl ama
Canım saat 8 gibi gelir heralde İnşAllah bir sorun olmazsa.. Ben 3 saatte ne yapsam ki, pfff yemek yapmıcaktım çünkü gece gelecekti, bişey yemez diye düşünmüştüm. İş çıkışı kuaföre gidicemm, eee malum yarında günüm var, ona da hazırlık yapmam lazım... Tutuştum resmen...
Bilemiyorum pek birşey beklemiyorum açıkcası... Bende süpriz yapmıcam zaten:KK43:

Ohhh, bak işte, hadi gözünaydın canım. :)

X