2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım benimmm sana da günaydıııın, hepinize günaydın :)))

Çok şükür canım, çok fena başlamadım haftaya, inşallah böyle devam eder. :) Sen nasılsın?? :)
Ohh MaşAllah nazar değmesin :nazar:
Bende eşimi gönderdim :cry:, hafta sonu baya bi temizlik yaptım, dün akşamda canın çekmesin dolaba koymalık birşeyler yaptım, kardeşim gelemedi, ama baya baya dinlendim diyebilirim, bende bomba gibi hissediyorum kendimi:KK48:

Ohh MaşAllah nazar değmesin :nazar:
Bende eşimi gönderdim :cry:, hafta sonu baya bi temizlik yaptım, dün akşamda canın çekmesin dolaba koymalık birşeyler yaptım, kardeşim gelemedi, ama baya baya dinlendim diyebilirim, bende bomba gibi hissediyorum kendimi:KK48:
Oooo iyi başlamana sevindim canım. :) Hadi bakalım Allah kavuştursun, bir hafta sana hemencecik geçsin inşallah. :) İyi yapmışsın canım, kafana göre takılırsın, daha bi bol bol dinlenirsin artık. :) Kafana takmak istemiyorum ama 3 gün geçti herhangi bir durum var mı? :)

Oooo iyi başlamana sevindim canım. :) Hadi bakalım Allah kavuştursun, bir hafta sana hemencecik geçsin inşallah. :) İyi yapmışsın canım, kafana göre takılırsın, daha bi bol bol dinlenirsin artık. :) Kafana takmak istemiyorum ama 3 gün geçti herhangi bir durum var mı? :)
Ay teşekkür ederim canım benim, yok kafama takmama gerek kalmadı çünkü hastalandım :KK43: Hayırlısı olsun birkaç tane ağrı kesici ve kas gevşetici içmiştim farkında olmadan unutmuşum yani,, o yüzdende biraz endişeliydim, şimdi daha içim rahat en azından çok şükür

Ay teşekkür ederim canım benim, yok kafama takmama gerek kalmadı çünkü hastalandım :KK43: Hayırlısı olsun birkaç tane ağrı kesici ve kas gevşetici içmiştim farkında olmadan unutmuşum yani,, o yüzdende biraz endişeliydim, şimdi daha içim rahat en azından çok şükür
Hmmm hayırlısı olsun canım, tamamdır.O zaman bundan sonrası akışında :KK66: :)

Amin İnşAllah canım, sen ne yaptın, ayaklarını üşütmüştün nasıl oldun? Kayınvaliden gitti mi?
Evet canım, cuma günü döndük birlikte. Dün akşam geldik Armutlu' ya , çok şükür erimiş karlar, normale dönmüş soğuklar :)) O karlı günlerde çok iyi geldi kayınvalidem.Bundan sonrasını idare ederim.O gün sıcak tutunca kendimi geçti çabuk.Şuan bir sıkıntı yok şükür. Oyyy dört gözle haftasonunu beklemekteyim.Miniğim Kerem mi yoksa Almina mı çatlıycam yaaa :)))

Evet canım, cuma günü döndük birlikte. Dün akşam geldik Armutlu' ya , çok şükür erimiş karlar, normale dönmüş soğuklar :)) O karlı günlerde çok iyi geldi kayınvalidem.Bundan sonrasını idare ederim.O gün sıcak tutunca kendimi geçti çabuk.Şuan bir sıkıntı yok şükür. Oyyy dört gözle haftasonunu beklemekteyim.Miniğim Kerem mi yoksa Almina mı çatlıycam yaaa :)))
Ohh ohh ne güzel sevindim senin adına canım, ayyy valla şimdi bu hafta geçmek bilmez senin için... Ben tahminimi söylemiş miydim?

Yok canım bana erkek gibi geliyor nedense,, bendeki de nasıl bir tahmindir, hiç görmedim yüzünü falan göbeğini gördüm gerçi ama çok belli olmuyordu daha... sağlıklı olsunda...
Hmmm, evet zaten şimdiki göbekten çok belli olmazmış daha :) Hadi bakalım hissiyatların doğru çıkacak mı :)

Kizlar selaam ..
Devamsizligim vaar biliyoruum ama geldimm :)
Edirne turu yaptik geldim, ozlemisim ucundanda olsa turkiye havasini aldim :)
SirriEyvan SirriEyvan kuzum haber veremedim, cumada gitmistik seni aradim emmee yok :)
Şükür kavuşturana kız nerelerdesin sen bizi bıraktın dicektim amma sen zaten bize gelmişsin ayol... Türkiyemiz güzeldir ohhh iyi olmuş senin için..

Şükür kavuşturana kız nerelerdesin sen bizi bıraktın dicektim amma sen zaten bize gelmişsin ayol... Türkiyemiz güzeldir ohhh iyi olmuş senin için..

Birakirmiyim hiic :)
4 yil olmus canim gitmeyeli hakkaten ozlemisim..
Keske anneannemler taa izmire gideceklerine daha yakinda biryerde olsalarmis sIk sIk gidilirdi :)
Kim.ne derse ddesinn oralari bambaska hakkaten..
Cok rezil olduk yaa, konusurken duzgunde konusamiyoruz Allahim uzun zamandir kendime gulmemistim.boyle.. Insallah tekrar gitmek nasip olur

Birakirmiyim hiic :)
4 yil olmus canim gitmeyeli hakkaten ozlemisim..
Keske anneannemler taa izmire gideceklerine daha yakinda biryerde olsalarmis sIk sIk gidilirdi :)
Kim.ne derse ddesinn oralari bambaska hakkaten..
Cok rezil olduk yaa, konusurken duzgunde konusamiyoruz Allahim uzun zamandir kendime gulmemistim.boyle.. Insallah tekrar gitmek nasip olur
bana mesaj atmadın mı yani :KK43:

merhaba kızçeler...
Ladypurple Ladypurple inşaAllah öğrenirsiniz cinsiyeti , ufaktan alırsınız bir şeycikler yavrunuza... güzel olacaktır :)

duman91 duman91 kocişine en kısa zamanda kavuş inşaAllah canım , zaman çabuk geçecek, çalışıyorsun da hiç merak etme :)

tutkku tutkku iyi olmuş gezmiş gelmişsiniz , çok sevindim canım benim..
en kısa zamanda yine bekleriiiz :)

SirriEyvan SirriEyvan esmam haber veremedim cok uzuldum bende..
Insallah bidahaki sefer.. Zaten 10 gibi ordaydik 2ye kadar esimin isleriyle ugrastik.. Pazarin o duz postaneye dogru sokaginda gecti zaten gunumuz..
Meshur yemeklerinizden tadip kipayada gittik 5 gibi yola ciktik tekrar..
Simdi neyin nerde olsugunu biliyoruz artik insallah bidahaki sefer kolayca bulunurda gezmeye zaman kalir..
Yalniz gittik sora sora bulduk heryeri.. Acikcasi kayboliruz diye korkuyodum ama degmezmis :)

X