- 30 Ocak 2015
- 19.308
- 24.960
- 598
- 29
Oh masallah her seyi halletmissiniz canım kolaylık olur doğumdan sonra buzlukta biseyler olmasiAnnemlerle herşeyi hallettik canım nasipse bir hastane çantasını hazırlamak kaldı oda her şey hazır yerleşecek sadece zaten annem yine son temizlik için gelecek ufaktan camları falan silmiştik halıları yıkamaya vereceğim bir dip köşe sil süpür yaparız bitti gitti buzluğa atılacakları da kız kardeşime yaparken bana yaptık eksiğim kalmadı fazladan belki sulu köfte ya da poğaça yapar atarım o kadar
Ben ayak icin olandan bahsetmistimBanyoda yapınca hemen kurur mu canım. Yapayım bunu yarın maya alayımda haftada kac gun yapayım
He ilahi beklerdim bak banyoda :) tamam canım bugun alıcam mayayı :)Ben ayak icin olandan bahsetmistimbanyoda sıcak suyun altinda yumusuyo yaa ayak onun icin onu banyoda yap dedim kuzum mayanin kurumasi yarim saati buluyo sutu cok az koy civik olmasın yuzunden akiyo yoksa haftada bi kere yapman yeterli
Aynen canım çok şükür ama çabuk tükeniyorlar tabi sadece menemenlik domates doğramam falan güzel oldu bir kaç pişirimlik köftemde varOh masallah her seyi halletmissiniz canım kolaylık olur doğumdan sonra buzlukta biseyler olmasi
Dene bakalim duzenli olarak yap biraz pis.kokuyo ama idare et artikHe ilahi beklerdim bak banyoda :) tamam canım bugun alıcam mayayı :)
Evet bende yapmistim hatta sen vermistin tarifi 1 hafta sürmedi bitmesiAynen canım çok şükür ama çabuk tükeniyorlar tabi sadece menemenlik domates doğramam falan güzel oldu bir kaç pişirimlik köftemde varKurabiyeler hemen hastanede ya da evde ilk hafta bitiyor kız kardeşim öyle oldu
Dene bakalim duzenli olarak yap biraz pis.kokuyo ama idare et artik
Bitiyor maalesefEvet bende yapmistim hatta sen vermistin tarifi 1 hafta sürmedi bitmesi
Cok mu canim benim hic cikmazdi bebek.gibiydi 3 4 ay once her.adet donemimde 4 5 tane cikmaya basladi cok şükür şimdi yok izlerinide geçirdimSivilcelerim gıtsınde
Cok mu canim benim hic cikmazdi bebek.gibiydi 3 4 ay once her.adet donemimde 4 5 tane cikmaya basladi cok şükür şimdi yok izlerinide geçirdim
Ya canım yarım saat durdurdum suan yuzum yanıyo ve kızardı normla mıCok mu canim benim hic cikmazdi bebek.gibiydi 3 4 ay once her.adet donemimde 4 5 tane cikmaya basladi cok şükür şimdi yok izlerinide geçirdim
Bimin o siyah nokta bantlarından cok.memnunlar aslinda bende alcam.hep unutyrm ben pek bisey yapmiyorm canim yaa bazen siyah maske yapıyorum banyodan sonra bazen sıkıyorum bazende kasimi aldrdigimda burnumun ustune de agda yapiyo kadin gidiyo siyah noktalarBu mesajı sana maskemle yazıyorum :) tedavi amaclı dogum kontol hapı kullanıyıtum. O cogalttı alnımda mınık mınık bir sürü oldu. Ya bişey daha sorucam burnumda sıyah noktada cok bımden bant alacaktım ama burun kıllarını sertlestırıyomus falan. Senin bildigin dogal bısryler var mı?
Kasinti yapıyo biraz cok gerdirdigi icin ama hic yanma yapmamsti bendeYa canım yarım saat durdurdum suan yuzum yanıyo ve kızardı normla mı
Geçti mi sonradan butun cilt tiplerine uygun bi maske bu aslinda niye yandi kiYa canım yarım saat durdurdum suan yuzum yanıyo ve kızardı normla mı
Bimin o siyah nokta bantlarından cok.memnunlar aslinda bende alcam.hep unutyrm ben pek bisey yapmiyorm canim yaa bazen siyah maske yapıyorum banyodan sonra bazen sıkıyorum bazende kasimi aldrdigimda burnumun ustune de agda yapiyo kadin gidiyo siyah noktalar
Gectı normale dondu canım cok sukur. Anamm nasıl agda yaotırırıyosun kıllar belırgınlesmıyor mu?Geçti mi sonradan butun cilt tiplerine uygun bi maske bu aslinda niye yandi ki
Yok canim her ay yaptrtmiyorm ki senede 2 3 kere belki ondanGectı normale dondu canım cok sukur. Anamm nasıl agda yaotırırıyosun kıllar belırgınlesmıyor mu?
Anladım canım. O zaman kıllara bırsey olmadıysa bımdekı rahatlıkla al senYok canim her ay yaptrtmiyorm ki senede 2 3 kere belki ondan
Aynen alcam insallah gittigimde unutmazsamAnladım canım. O zaman kıllara bırsey olmadıysa bımdekı rahatlıkla al sen
İyi canım sen napıyosun :) dun senın maskeyı yapmayı unuttugumu sımdı farkettım aksama yapayım bari :)Kizlar napiyosunuz sesiniz cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?