uzun gorunuyosun aynen. Bende 1.59 1.60 falanim ama seni kendimden daha uzun saniyodum cidden :)
seker000 9 kere gittik. Bakalim ne olacak canim. Simdide etkisi azalmasin diye haftada 1 2 kere getirin dediler.
Hasta olsa bile hafif atlatiyormus.
Bu sabah oksurdu, burnu fln akiyor sanki dunden beri ama bilmem
cok gelen var coluk cocuk, yaşlilar falan
orda otellerde oluyomus genelde oyle tuz odalari , bizim gittigimiz ayri bir yer. park gibi oyuncaklar var falan kum yerine tuzla oynuyorlar cok guzel sicacik
insaAllah hafif atlatirsiniz. hava nasil orda. Burda coook guzeldi bugun dereceler dustu, sonra yine duzelecek diye bekleniyor kisaca tam hastalik havasi var
Ay insallah bende istemem daha baslamadim diyete felanYedikçe vücut istiyor aslında mesela tatlı yedikçe isterdim şimdi yemiyorum ne zamandır canım gram tatlı istemiyor
Ay bide kucucuk boylariyla inatlari varSağol canım aynen sabaha kadar durmadan öksürüyodu su veriyorum belki geçer diye içmiyor da zor yani
Bende kendime şaşırıyorum insülinim daha da düşmüş direncim yoktu iyice düşmüşAy insallah bende istemem daha baslamadim diyete felan
Ona ragmen istemiyosan masallah darisi bana yarin baslayim artik bende ne diyimBende kendime şaşırıyorum insülinim daha da düşmüş direncim yoktu iyice düşmüş
İnşallah yemedikçe yemiyorsun zaten canın istemiyorOna ragmen istemiyosan masallah darisi bana yarin baslayim artik bende ne diyim
Ben de hiç sevmedim canımn..Forum değişmiş ya çok garipsedim alışmak zaman alacak
Yok daha başlayamadımİnşallah yemedikçe yemiyorsun zaten canın istemiyor
Soğan suyu sağlıklıdır ama zayıflama için hiç duymadım canım kistlere rahime temizlemeye birebirdir fakat 2 kürden oluşuyor 25 gün herhalde 15 +10 gibi mesela fazlasını yapmak iyi değil inceltebilir rahim ağzınıYok daha başlayamadımsogan suyu iciyorm ac karnina sabah aksam sogani kaynatip bi arkadaşım 15 günde 5 kilo verms
Ay yok canim esim bana sormadsn çıkarms sagolsun tanimiyo diye herseyime karisir masallahseker000 ilknurrr22 PembeLokum
yaa nolmus siteye .
birkere denedim giris yapamamistim , sonra girerim.duye erteledim erteledim ne cok zaman olmus gelmeyeli :)
nasilsiniz herkes iyidir insaAllah
PembeLokum tuz odasi cok sukur iyi gibi canim. hasta olsa bile burun akintisi veya hafif oksurukle atlatiyor ki bilirsin hastane hastane gezerdik :)
cok sukur her gidende memnun gerci faydasi var demekki. haftada 1 gidiyoruz artik.
Su an yine akiyor burnu sabahtan beri, gece tikaliydi.
okulda altini islatiyor hep ordanmi usuttu bilmem
sen nasilsin
ilknurrr22 instadan cikarmissin ya bizi
bir sorun olmamistir insaAllah esinle
Evet canim benm uygulamaya çalıştığım zayflamak icin sabah aksam ac karnına 15 gun sonra 6 ay ara veriyomsssn iki gun icip biraktim yineSoğan suyu sağlıklıdır ama zayıflama için hiç duymadım canım kistlere rahime temizlemeye birebirdir fakat 2 kürden oluşuyor 25 gün herhalde 15 +10 gibi mesela fazlasını yapmak iyi değil inceltebilir rahim ağzını
seker000 ilknurrr22 PembeLokum
yaa nolmus siteye .
birkere denedim giris yapamamistim , sonra girerim.duye erteledim erteledim ne cok zaman olmus gelmeyeli :)
nasilsiniz herkes iyidir insaAllah
PembeLokum tuz odasi cok sukur iyi gibi canim. hasta olsa bile burun akintisi veya hafif oksurukle atlatiyor ki bilirsin hastane hastane gezerdik :)
cok sukur her gidende memnun gerci faydasi var demekki. haftada 1 gidiyoruz artik.
Su an yine akiyor burnu sabahtan beri, gece tikaliydi.
okulda altini islatiyor hep ordanmi usuttu bilmem
sen nasilsin
ilknurrr22 instadan cikarmissin ya bizi
bir sorun olmamistir insaAllah esinle
Kizlar arda smdi findik yiyodu cizgi filme dalms findigi tum yutmaya calisms aklim cikti yaa cikarana kadar sakindim aslinda ama sonrasinda elim ayağım titredi
İyi yapmışsın canım sağlıklı zaten zararı olmaz zamanını kullanırsanEvet canim benm uygulamaya çalıştığım zayflamak icin sabah aksam ac karnına 15 gun sonra 6 ay ara veriyomsssn iki gun icip biraktim yine
Ay evet yaa yanlislikla yuttum anne diyo bide bugun yerken soruyodu cignicem demi once diyeAy canım Allah esirgesin boğazına mı kaçmış fındık, benimkiler de Çerez’i çok seviyor yüreğim hep ağzımda Çerez’leri boydan boya ikiye bölüyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?