- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Boyum yok kuzum 1.58tatli ve ekmegi azaltsam biliyorum basaririm bu kilo isini ama ah ah
senin boy var ama galiba o yuzden fazla kilolu durmuyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyum yok kuzum 1.58tatli ve ekmegi azaltsam biliyorum basaririm bu kilo isini ama ah ah
Yok yaa o kadar olamaz tamam belki yanaklarin vardir ama zayfsn yani kac kilosun kiFotoğraflar dağın görünmeyen yüzü aynada daha tombul görünüyorum neden bilmem hiç fotoşopta yok
Ekmek deme yaa sabahlari tazeyse ekmek 1 ekmegi bitiriyorm keske hic yemesemtatli ve ekmegi azaltsam biliyorum basaririm bu kilo isini ama ah ah
Boyum yok kuzum 1.58
55 kiloya çıktım normalde 52-53 arasında kalmam gerekiyorYok yaa o kadar olamaz tamam belki yanaklarin vardir ama zayfsn yani kac kilosun ki
aaa ciddimisin hic oyle gostermiyosun. Fotograflar gercekten yaniltiyor he
ilknurrr22 şoyle bandira bandira yenecek yemek varsa hele
yok yok azaltmam gerek ama daha busaba 2.5 dilim yedim. Gramajida fazla bizim burda ekmeklerin
İlk defa duydum canım nasıl iyi geldi mi..benim ki de kaç gündür çok öksürüyor uyuyamıyor kusuyor öksürükten..Bu arada ayazi tuzlu odaya goturuyorum kizlar
Biliyosunuzdur belki tuz dolu bir oda, hem oynuyor hem havasini icine cekiyor
Bagisikligi icin,hasta olmamasi icin vs..
oksurugu 1 aydir gecmiyodu bi deneyelim dedik
55 kiloya çıktım normalde 52-53 arasında kalmam gerekiyor
Daha mı uzun görünüyorum yani çok kısa sayılmam ama uzunda değilim
Bi gun menemen yaptim ekmekte taze bi ekmegi yemisim dahada yiyesim vardi ekmek olsaydi bi gram.doymamstmaaa ciddimisin hic oyle gostermiyosun. Fotograflar gercekten yaniltiyor he
ilknurrr22 şoyle bandira bandira yenecek yemek varsa hele
yok yok azaltmam gerek ama daha busaba 2.5 dilim yedim. Gramajida fazla bizim burda ekmeklerin
55 mi ben suan 60 kiloyum lutfen kilo aldm deme55 kiloya çıktım normalde 52-53 arasında kalmam gerekiyor
Daha mı uzun görünüyorum yani çok kısa sayılmam ama uzunda değilim
Gecmis olsun canim oksuruk beter bisey ateşlenmesi felan gerçekten beni uzmuyo ama oksuruk mahvediyoİlk defa duydum canım nasıl iyi geldi mi..benim ki de kaç gündür çok öksürüyor uyuyamıyor kusuyor öksürükten..
Fotoğraflarıma bakıyorum bana kısayım gibi geliyor ama sanırım kemiklerim iri kilolu değilim ondan uzun gibi durmuş olabilirim yoksa boyumu uzatmıyorumuzun gorunuyosun aynen. Bende 1.59 1.60 falanim ama seni kendimden daha uzun saniyodum cidden :)
seker000 9 kere gittik. Bakalim ne olacak canim. Simdide etkisi azalmasin diye haftada 1 2 kere getirin dediler.
Hasta olsa bile hafif atlatiyormus.
Bu sabah oksurdu, burnu fln akiyor sanki dunden beri ama bilmem
cok gelen var coluk cocuk, yaşlilar falan
orda otellerde oluyomus genelde oyle tuz odalari , bizim gittigimiz ayri bir yer. park gibi oyuncaklar var falan kum yerine tuzla oynuyorlar cok guzel sicacik
insaAllah hafif atlatirsiniz. hava nasil orda. Burda coook guzeldi bugun dereceler dustu, sonra yine duzelecek diye bekleniyor kisaca tam hastalik havasi var
55 mi ben suan 60 kiloyum lutfen kilo aldm deme
Olablr kuzum bende 60im demstm demi dün tartldm 62 olmsm acilen zayflamam lazmFotoğraflarıma bakıyorum bana kısayım gibi geliyor ama sanırım kemiklerim iri kilolu değilim ondan uzun gibi durmuş olabilirim yoksa boyumu uzatmıyorum
Bana göre kilom var kuzum boyum yok çünkü
Hemen gelen kilo gider canını sıkmaOlablr kuzum bende 60im demstm demi dün tartldm 62 olmsm acilen zayflamam lazm
Olablr kuzum bende 60im demstm demi dün tartldm 62 olmsm acilen zayflamam lazm
Hayırlısıyla düşünmeye başladık kuzum bakalım hayırlı zamanda ve sağlıklıca gelir inşallahoof cidden benimde zayiflamam.lazim biraz, ozellikle karin bolgemden ama nedense hep yuzumden gidiyor
gel birbirimize bi cesaret verip evde spora baslayalm
nehirnil111 evet oylede olabilir
sormakta istemiyorum ama aklimdasinda hep bebis icin karar verdinizmi artik insaAllah hayirli zamanda gelir
Skldkca yiyorm yaa su kis bi bitseydi karnim ac degil ama yemek yiyorm cunku canim skliyoHemen gelen kilo gider canını sıkma
Hadi baslayalim ben kahvaltıyı yaptim spor yapmayi dusunuyodm tam.aksam yatmadan oncedr yapmstmoof cidden benimde zayiflamam.lazim biraz, ozellikle karin bolgemden ama nedense hep yuzumden gidiyor
gel birbirimize bi cesaret verip evde spora baslayalm
nehirnil111 evet oylede olabilir
sormakta istemiyorum ama aklimdasinda hep bebis icin karar verdinizmi artik insaAllah hayirli zamanda gelir
Yedikçe vücut istiyor aslında mesela tatlı yedikçe isterdim şimdi yemiyorum ne zamandır canım gram tatlı istemiyorSkldkca yiyorm yaa su kis bi bitseydi karnim ac degil ama yemek yiyorm cunku canim skliyo
Sağol canım aynen sabaha kadar durmadan öksürüyodu su veriyorum belki geçer diye içmiyor da zor yaniGecmis olsun canim oksuruk beter bisey ateşlenmesi felan gerçekten beni uzmuyo ama oksuruk mahvediyo