Canım sagol bende iyiyim :) aklıma geldık masallah konumuz hala aktıfmıs :) instagramda sizleri adım adım takıp ediyorum :)
Canım benım ıyıyım sen nasılsın?
Tutkum sorunun cevabını bılmıyorum fakat 2.yi düşünüyormusunuz normelde
daha degil ama istiyorum canim, Rabbim bilir hayirli zamani ama psikolojik olarak hiiic hazir degilim
Ceyda nasil, krese felan verecekmisin
Belli olur tabiki canım gorumcemde de pko var ama 3 çocuğu var bazılarını etkilemiyo galibakizlar bu dıs gebelik olayi kadin doguma gidince orda belli olurmu?
yaklasik 3 haftadir falan alt karnimda garip bir agri var, sirtim bazen belim agriyor.
polikistik overmisim bu arada, PKO oluyor sanirim bu diimi.
ama o kadar onemli degil, hamile kalmayi zorlastirir dedi .
2 kadin dogum, 1 gastroent. gittim birsey bulamadilar ama agrilarim gecen gun yine basladi.
strese bagli bagirsak sorunlari olabilir dediler ama bilemiyorum, Ayazin yuzu felan hala soguk hep korkuyla duruyorum ondanmi bilmem, ne yapsam bilemedim
Yeni okudum naptin canım bayadır girmiyorum bende hep unutuyorum bugün unutmadan yazıyım dedimBugun yine geldik baska doktora, tiroid bezinden suphelendi, ogleden sonra detayli bakacak.
Zaten 2-3 aydir orada bir sey takilmis hissi oluyordu , ozellikle aglarken ..
kesin var bir seyler :/
Yaa insallah bu ameliyat son olur canım Allahın takdiri sen bisey yapamazsın ki insallah başka bi sorun çıkmazTeşekkür ederim canım:) okuldaki kutlamayı gördüm ben de çok şekerler ya:) sen de iyi hazırlık yapmışsın maşallah:) biz kutladığımız mekanda topluca şöyle kahvaltı yaptık sonra da pastamız geldi onu yedik öyle:)
Çok teşekkürler canım :)
ilknurrr22 seker000 tutkku kızlar bu arada ben ikinciyi de büyüttüm he:)
Yalnız söylemeyi unuttum muayeneye gittik 1 yaş muayenesi ve maalesef oğlumun damağında kaynaşmayan bir bölge var orada delik oluşmuş çok üzgünüz maalesef bir daha ameliyat olacak oğluma baktıkça artık kahroluyorum 1 yıldır çektiği yetmemiş ki daha çekeceği var
kizlar bu dıs gebelik olayi kadin doguma gidince orda belli olurmu?
yaklasik 3 haftadir falan alt karnimda garip bir agri var, sirtim bazen belim agriyor.
polikistik overmisim bu arada, PKO oluyor sanirim bu diimi.
ama o kadar onemli degil, hamile kalmayi zorlastirir dedi .
2 kadin dogum, 1 gastroent. gittim birsey bulamadilar ama agrilarim gecen gun yine basladi.
strese bagli bagirsak sorunlari olabilir dediler ama bilemiyorum, Ayazin yuzu felan hala soguk hep korkuyla duruyorum ondanmi bilmem, ne yapsam bilemedim
Bugun yine geldik baska doktora, tiroid bezinden suphelendi, ogleden sonra detayli bakacak.
Zaten 2-3 aydir orada bir sey takilmis hissi oluyordu , ozellikle aglarken ..
kesin var bir seyler :/
İnşallah bu son olur canım Rabbim şifasını versin inşallahhTeşekkür ederim canım:) okuldaki kutlamayı gördüm ben de çok şekerler ya:) sen de iyi hazırlık yapmışsın maşallah:) biz kutladığımız mekanda topluca şöyle kahvaltı yaptık sonra da pastamız geldi onu yedik öyle:)
Çok teşekkürler canım :)
ilknurrr22 seker000 tutkku kızlar bu arada ben ikinciyi de büyüttüm he:)
Yalnız söylemeyi unuttum muayeneye gittik 1 yaş muayenesi ve maalesef oğlumun damağında kaynaşmayan bir bölge var orada delik oluşmuş çok üzgünüz maalesef bir daha ameliyat olacak oğluma baktıkça artık kahroluyorum 1 yıldır çektiği yetmemiş ki daha çekeceği var
Hoşgeldin canım bıraktığın yerdeyiz sen nasılsın ceyda nasılKızlar ben geldım :) nasılsınız napıyorsunuz
Çok şükür canım..ben hâlâ bez işiyle uğraşıyorum.geceleri de bağlamıyorum artık yapıyo tabii dün baya yapmıştı buz gibiydi uyanınca..bi de kendi lazımlığı dışında tuvalete yapmıyo..birinin evine gidince falan da şişeye yapıyo..inşallah alışır tamamen. .Kizlar nasılsınız
Bi haftadır girmiyorum daha doğrusu unutuyorum sürekli elime alıyorum telefonu başka biseye bakıp çıkıyorum
2013 gelinleri topigi yok mu
Selamlar
tutkku canIm dış gebelik ya da kimyasal gebelik çok tehlikelidir öyle bir şey olsa zaten çoktan anlaşılırdı diye düşünüyorum
Karnın da neden ağrıyor acaba öyle, şiddetli mi? Yalnız pko olmana şaşırdım gerçekten hamile kalmak için epey uğraşıyorlar pko ağrı yapıyordur?
aynen canim ocak ayindan beri kac kez agri var diye gittim dr, hep enfeksiyon diyip antibiyotik verildi ama hic pko demedi.
baska doktora gittigimde o soyledi detayli bi sekilde gosterip anlatti herseyi.
bi baska dr daha ciktim ondan sonra oda bisey demedi, dedim onceden boyle boyle dediler varmi diye, kem kum edip var dedi ama onun icin cok tahlil vs yapiliyormus benimde o kadar ileri derece degil sanirim oyle gerek duymadi pek onemsemedi acikcasi.
Agrilarim okuyor ve regl surem kisa demekki bu yuzdenmis, keske sene basindan beri kac kere gittigimde soyleselerdi
birde sari kantaron cayi kullananiniz varmi
onu icmeye baslayip iyiiice rahatlamaya karar aldim artk
bi ara 2 gun ictim ama biraktim sonra basimda agri olunca. guclu bir bitki sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?