2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bizden birinde daha vardı kimde vardı hstıtlayamadım ona sorabilirdik ağrı yapıyor mu diye

Ama bu forumda çok pko lu var birine denk gelirsen sorabilirsin

Al işte genç Yaşta evlenmenin sana bu faydası oldu bak iyi ki oğlun dünyaya gelmiş ilerde çünkü daha da zorlaşabilir

aynen canim
nehirnil111 nehirnil111 oyleydi hep aklimda sormak ama soramadim
canim pko agri yapiyormu sende? herkeste farklidir tabi ama az cok bilgi alabilirmiyim senden

aynen cok sukur canim
ama Allah buyuk

Hiç içmedim canım ya ilk defa da senden duyuyorum ne işe yarıyormuş

rahatlatici bir cay canim.
ama o kada guclu ki antidepresanla birlikte alinmamali asla ve asla.

nette aradtirdim cok kullanan var, panik ataklilar falan baya olumlu yorumlar var ama pimpirik okunca icmeye cekiniyorum iste.
ilaclar yan etki yapacak fobisi varya bundada oyle. belki yapmiyor ama beyine islemis birkere yani :KK53:

rahatlatici bir cay canim.
ama o kada guclu ki antidepresanla birlikte alinmamali asla ve asla.

nette aradtirdim cok kullanan var, panik ataklilar falan baya olumlu yorumlar var ama pimpirik okunca icmeye cekiniyorum iste.
ilaclar yan etki yapacak fobisi varya bundada oyle. belki yapmiyor ama beyine islemis birkere yani :KK53:

Ee canım iç o zaman gebelik, emzirme gibi durumların yokken şimdi fırsatın varken dene bakalım sen de

Çok şükür canım..ben hâlâ bez işiyle uğraşıyorum.geceleri de bağlamıyorum artık yapıyo tabii dün baya yapmıştı buz gibiydi uyanınca..bi de kendi lazımlığı dışında tuvalete yapmıyo..birinin evine gidince falan da şişeye yapıyo..inşallah alışır tamamen. .
Sen nasılsın arda nasıl
Yaa o kötü olmuş bak sen evde sürekli tuvalete götür dene canım yoksa dışarı bi gezmeye çıktığınızda çok zorlanirsin 1 aya alışır ama bide gece yatmadan 1 saat önce sütünü suyunu icir arda eğer süt içerse yatmadan hemen once gece yapiyo genelde kontrol ediyorum buz gbi oluyo çünkü her yeri gece uyandırıp yaptirabiliyosan uyandır ardayı ben kaldıramıyorum cisim yok diyo gitmiyo inatlasip
Bizde iyiyiz ardanın öksürüğü var biraz onun disinda

I ilknurrr22 seker000 seker000 MutluBulut_ MutluBulut_

yani karin agrisiyla gittim beni tiroid bezi makinasina aldi vs simdi dusundukce cok anlamsiz buluyorum.
Neyse birsey yok dedi iyice bakti ultrasonla.
Ama oncesinde her eliyle kontrolunde suohelenmisti. Hatta yatirdi yine eliyle dokundu ilk var gibisinden endiseli sesler cikardi hani iste dedim kesin kotu birsey.
Zaten korkudan bir haldeyim o da oyle yapinca dusunun halimi

Cok sukur normal dedi ama hormonlar vs hersey icin kan vermemi soyledi.
Demin verdim bakalim sonuclari bekliyorum, sonra tekrar gidicem yanina nasipse

Cozemedim su karin agrimi, haftasonuda devam etti. Nedense bagirsak iltihabi/kolit mis gibime geliyor ama nedense hic uzerinde durmuyorlar. Ultrasonla bakmadi bile bagirsaklarima soyledigim halde olabilir mi oyle diye

2 3 hafta once gastroentroloji dr bakti sadece oda birsey yok demisti

Amam bilmiyorum artik, psikolojik dicem ama nereye kadar psikolojik olacak agriyi hisdediyorum, agrim var hem tiroid bezi yerinde hem karnimda ..

ilknurum bende inanmiyorum PKOlarin hamile kalamayacagina, Allah ol der ve olur cunki.
Herseyin hayirli zamani vardir

MutluBulut_ MutluBulut_ sorma bende sakliyorum, birazini verdim kuzenime, digerlerini anneme gonderdim duruyor, birazi bende .. aman ne cok kiyafet alinmis cidden :/

seninki daha kucuk zaten zorunlulukta yoksa bosver kendin buyut daha iyi.
Tek iyi yonu ortama giriyor, farkli seyler ogreniyorlar.
Ama ayazlarla beraber bazi kucuklerde var Ceydayla yaşit , ay olarak farklari olsun anca. O kadar kucukte nebileyim cok anlamsiz gondermek . Hadi mecburen calisman gerek ve bakacak kimse yoksa yine tamam ama

seker000 seker000 usutuyormu acaba kendini canim
uyandirip yaptiriyomusun. Ben ilk zamanlar uyandirip yaptiriyodum .
Veya fark edersen degistir uykusunda. Ben ustunu vs terleyince degistiriyorum. Gozler kapali, yatar pozisyonda ama kollarini vs giyiyor pijamasinin :KK53: nasil masumlar nasil :KK68:
Canım bisey yokmus bak gözün aydın kafana takma lütfen artık o çayı bi dene belki ise yarar

%100 birseyimin olmadigini soyledi.
tahliller normal cikti ama karnimin agrisini cozemedim. Sadece kan alindi bu arafa idrar felan alinmadi ama ne yukarda ne asagida enfeksiyon yok dedi.
neyse fazla kurcalamayacagim bakalim agrilar devam ederse bakicam artik.
cunki afedersiniz ama bazen buyuk abdest renginde acilma soz konusu oluyor canimi sIkan bu.
Canım çok şükür temiz çıkmış tahliller..karın ağrısı acaba ayaklarını mı üşüttüğün için mi oluyor.. inşallah geçer o da.. olmadı yine naşka doktora gidersin

Veya fark edersen degistir uykusunda. Ben ustunu vs terleyince degistiriyorum. Gozler kapali, yatar pozisyonda ama kollarini vs giyiyor pijamasinin :KK53: nasil masumlar nasil

Yaa o kötü olmuş bak sen evde sürekli tuvalete götür dene canım yoksa dışarı bi gezmeye çıktığınızda çok zorlanirsin 1 aya alışır ama bide gece yatmadan 1 saat önce sütünü suyunu icir arda eğer süt içerse yatmadan hemen once gece yapiyo genelde kontrol ediyorum buz gbi oluyo çünkü her yeri gece uyandırıp yaptirabiliyosan uyandır ardayı ben kaldıramıyorum cisim yok diyo gitmiyo inatlasip
Bizde iyiyiz ardanın öksürüğü var biraz onun disinda

Gece uyandırınca yapmıyo kızlar inatlaşıyo ben de uyumadan önce bişey içirmiyorum artık inşallah alışır tamamen..

Hoşgeldin canım bıraktığın yerdeyiz sen nasılsın ceyda nasıl
İyiyiz canım cok sukur :) nasıl akdma oldugunu anlamadna gecmeyr devam edıyor gunler
I ilknurrr22 seker000 seker000 MutluBulut_ MutluBulut_

yani karin agrisiyla gittim beni tiroid bezi makinasina aldi vs simdi dusundukce cok anlamsiz buluyorum.
Neyse birsey yok dedi iyice bakti ultrasonla.
Ama oncesinde her eliyle kontrolunde suohelenmisti. Hatta yatirdi yine eliyle dokundu ilk var gibisinden endiseli sesler cikardi hani iste dedim kesin kotu birsey.
Zaten korkudan bir haldeyim o da oyle yapinca dusunun halimi

Cok sukur normal dedi ama hormonlar vs hersey icin kan vermemi soyledi.
Demin verdim bakalim sonuclari bekliyorum, sonra tekrar gidicem yanina nasipse

Cozemedim su karin agrimi, haftasonuda devam etti. Nedense bagirsak iltihabi/kolit mis gibime geliyor ama nedense hic uzerinde durmuyorlar. Ultrasonla bakmadi bile bagirsaklarima soyledigim halde olabilir mi oyle diye

2 3 hafta once gastroentroloji dr bakti sadece oda birsey yok demisti

Amam bilmiyorum artik, psikolojik dicem ama nereye kadar psikolojik olacak agriyi hisdediyorum, agrim var hem tiroid bezi yerinde hem karnimda ..

ilknurum bende inanmiyorum PKOlarin hamile kalamayacagina, Allah ol der ve olur cunki.
Herseyin hayirli zamani vardir

MutluBulut_ MutluBulut_ sorma bende sakliyorum, birazini verdim kuzenime, digerlerini anneme gonderdim duruyor, birazi bende .. aman ne cok kiyafet alinmis cidden :/

seninki daha kucuk zaten zorunlulukta yoksa bosver kendin buyut daha iyi.
Tek iyi yonu ortama giriyor, farkli seyler ogreniyorlar.
Ama ayazlarla beraber bazi kucuklerde var Ceydayla yaşit , ay olarak farklari olsun anca. O kadar kucukte nebileyim cok anlamsiz gondermek . Hadi mecburen calisman gerek ve bakacak kimse yoksa yine tamam ama

Veya fark edersen degistir uykusunda. Ben ustunu vs terleyince degistiriyorum. Gozler kapali, yatar pozisyonda ama kollarini vs giyiyor pijamasinin :KK53: nasil masumlar nasil :KK68:
Evet canım daha cok kucuk dedıgın gıbı calıdmıyorumda nasılsa :) senin okul tamamen bittimi? Birşeyın cıkmamasına sevımdım ayrıca canım ıns agrılarda gıder

MutluBulut_ MutluBulut_ canım hoşgeldin bayadır girmiyodun sende
Hosbuldum canım evet ya eskıden say alar akıp gıdıyordu sımdı ıyı olmus yavas akıyor ahah :) girdşm okudum en azından

aynen canim
nehirnil111 nehirnil111 oyleydi hep aklimda sormak ama soramadim
canim pko agri yapiyormu sende? herkeste farklidir tabi ama az cok bilgi alabilirmiyim senden

aynen cok sukur canim
ama Allah buyuk
Yok kuzum ağrım falan yok regliler de düzenli 34-35 günde çok şükür :dua:Herkeste farklı kiminde tüylenme sivilcelenme kiminde regli ağrısı çeşit çeşit :KK51:

Canım bisey yokmus bak gözün aydın kafana takma lütfen artık o çayı bi dene belki ise yarar

aman aman buyuk konusmayayim icermiyim o cayi bidaha..
gecenlerde ictigimdede oyle oldu, bu sefer yine aynisi oldu .. basimin yarisi migren seklinde nasil agridi. Keskin agri degil ama zonklama seklinde garip bi agri aman aman..
dun bil3 hala etkisi vardi.
bilmiyorum caydanmi ama 2 seferdir tesadufmudur o agri bilmem

gecmis olsun bu arada arda oksuruyomus

Canım çok şükür temiz çıkmış tahliller..karın ağrısı acaba ayaklarını mı üşüttüğün için mi oluyor.. inşallah geçer o da.. olmadı yine naşka doktora gidersin

1 ay kadar surdu canim, o kadar surermi usutsem
gecenlerde regl oldum iste o zamandan beri cok sukur yok. sadece sirtim agriyor biraz

bu arada sizce hani hormin testi verdim ya, adet onceside haliyle hormonlar degisik acaba kanda dogru cikmismidir tahliller.
kan verdim ertesi gun regl oldum.

Tiroidden suphem ise aglarken mesela orasi agriyor, birsey varmis gibi aglamama engel oluyor 3/4-5aydir.
ama iyicede bakti olsa anlamazmiydi
aman sisiriyorum sizinde basinizi ya, cidden kusura bakmayin

gece inatlasmasini yesinler, yapip rahatlicak ama iste şu inatlar..

İyiyiz canım cok sukur :) nasıl akdma oldugunu anlamadna gecmeyr devam edıyor gunler

Evet canım daha cok kucuk dedıgın gıbı calıdmıyorumda nasılsa :) senin okul tamamen bittimi? Birşeyın cıkmamasına sevımdım ayrıca canım ıns agrılarda gıder

Hosbuldum canım evet ya eskıden say alar akıp gıdıyordu sımdı ıyı olmus yavas akıyor ahah :) girdşm okudum en azından

yok be edam nerde :)
en azindan normal sinavlarimi gectim.
Son en buyuk sinavlarda 1 tane kaldi onu alsaydim aralik ayinda diplomami alacaktim ama nasip degilmis.
1 tane kaldi yani, nasip kismet hayirlisi artik , istesem calisabilirim ama artik , sadece maasim daha az olacak diye biliyorum.
Hayirlisi artik

nehirnil111 nehirnil111 herkeste farkli sanirik evet
ilac birsey kullaniyomuydun sen.

panik atakli oldugum icin onermedi doktor dogum kontrolleri. daha cok arttirirmis ataklari.
boyle tedavisiz kalmam aklima takilmiyor degil

gecenlerde ictigimdede oyle oldu, bu sefer yine aynisi oldu .. basimin yarisi migren seklinde nasil agridi. Keskin agri degil ama zonklama seklinde garip bi agri aman aman..

gecenlerde regl oldum iste o zamandan beri cok sukur yok. sadece sirtim agriyor biraz

bu arada sizce hani hormin testi verdim ya, adet onceside haliyle hormonlar degisik acaba kanda dogru cikmismidir tahliller.

Tiroidden suphem ise aglarken mesela orasi agriyor, birsey varmis gibi aglamama engel oluyor 3/4-5aydir.

Son en buyuk sinavlarda 1 tane kaldi onu alsaydim aralik ayinda diplomami alacaktim ama nasip degilmis.
1 tane kaldi yani, nasip kismet hayirlisi artik , istesem calisabilirim ama artik , sadece maasim daha az olacak diye biliyorum.
Hayirlisi artik

panik atakli oldugum icin onermedi doktor dogum kontrolleri. daha cok arttirirmis ataklari.
Olsun canım oda bıtecek ıns. Mezun olsan baslayaxakmıydın

Olsun canım oda bıtecek ıns. Mezun olsan baslayaxakmıydın

insaAllah canim
sanmiyorum, cunki baslasam kolay kolay izin alabilecegimi sanmiyorum.Yerime gecebilecek ogretmen bulunmasi vs.. zor olur herhalde bu meslekte kafana gore cikip izin almak.

nasip kismet bakalim saglik olsun, calisma hayatina daha atilmadim birde acikcasi korkuyorum alismisiz evde :)

sen calisiyomuydun onceleri sanki evlenmeden once calisiyodun diye hayirliyorum

kizlar b12 vitamini dusuk cikti.
o yuzden terliyormus cok, gerginlik vs yapiyomus..
burundan damla verdi bakalim.

cumartesi gecesi yine olceyim dedim soguk geldi 35.2 ye kadar dusunce dedim nasipse pazartesi tum tahlilleri yaptiralim artik kac ay oldu ayni..
tabi bu vucut isisi icin net bisey soylemedi bazilarinda olur vs, atlatir dedi.
hayirlisi bakalim damlayi bi kullanalim, faydasi olur insaAllah

Herkes çocuklu olunca:KK70:

Hayirlisi artik

Sağol canım hala oksuruyo bugün sabaha kadar öksurdu yalvarıyorum çocuğa oğlum bi su iç yok gerek yok diyo inan bi saat aralıksız öksürme krizine girdi o kadar inat ki akşam uyutirken çıldırıyorum öğlen zaten uyumuyo

Sağol canım hala oksuruyo bugün sabaha kadar öksurdu yalvarıyorum çocuğa oğlum bi su iç yok gerek yok diyo inan bi saat aralıksız öksürme krizine girdi o kadar inat ki akşam uyutirken çıldırıyorum öğlen zaten uyumuyo

bizimde basladi oksuruk
oksururken goguslerinin ortasini tutuyor aciyor herhalde artik

cay falan iciyormu bari Arda, iyi gelir belki

X