I ilknurrr22 seker000 MutluBulut_ yani karin agrisiyla gittim beni tiroid bezi makinasina aldi vs simdi dusundukce cok anlamsiz buluyorum.
Neyse birsey yok dedi iyice bakti ultrasonla.
Ama oncesinde her eliyle kontrolunde suohelenmisti. Hatta yatirdi yine eliyle dokundu ilk var gibisinden endiseli sesler cikardi hani iste dedim kesin kotu birsey.
Zaten korkudan bir haldeyim o da oyle yapinca dusunun halimi
Cok sukur normal dedi ama hormonlar vs hersey icin kan vermemi soyledi.
Demin verdim bakalim sonuclari bekliyorum, sonra tekrar gidicem yanina nasipse
Cozemedim su karin agrimi, haftasonuda devam etti. Nedense bagirsak iltihabi/kolit mis gibime geliyor ama nedense hic uzerinde durmuyorlar. Ultrasonla bakmadi bile bagirsaklarima soyledigim halde olabilir mi oyle diye
2 3 hafta once gastroentroloji dr bakti sadece oda birsey yok demisti
Amam bilmiyorum artik, psikolojik dicem ama nereye kadar psikolojik olacak agriyi hisdediyorum, agrim var hem tiroid bezi yerinde hem karnimda ..
ilknurum bende inanmiyorum PKOlarin hamile kalamayacagina, Allah ol der ve olur cunki.
Herseyin hayirli zamani vardir
MutluBulut_ sorma bende sakliyorum, birazini verdim kuzenime, digerlerini anneme gonderdim duruyor, birazi bende .. aman ne cok kiyafet alinmis cidden :/
seninki daha kucuk zaten zorunlulukta yoksa bosver kendin buyut daha iyi.
Tek iyi yonu ortama giriyor, farkli seyler ogreniyorlar.
Ama ayazlarla beraber bazi kucuklerde var Ceydayla yaşit , ay olarak farklari olsun anca. O kadar kucukte nebileyim cok anlamsiz gondermek . Hadi mecburen calisman gerek ve bakacak kimse yoksa yine tamam ama
seker000 usutuyormu acaba kendini canim
uyandirip yaptiriyomusun. Ben ilk zamanlar uyandirip yaptiriyodum .
Veya fark edersen degistir uykusunda. Ben ustunu vs terleyince degistiriyorum. Gozler kapali, yatar pozisyonda ama kollarini vs giyiyor pijamasinin
nasil masumlar nasil