ilknurrr22 PembeLokum kv okulundaki calisan kadini gormus nasil diye sorunca cok farkli, keske digerleri oyle olsa vs tarzinda konusmus. Gunahini almak istemem asla ama kimin nazari degecegi belli degil iste
Dun baska sehre dr goturduk, biri dalga gecercesine konustu. 20 yildir bu isteymis boyle sey duymamis vs..
biri oturdu insan gibi anlatti.
bence normal ama nedenini merak ederseniz genis bir tahlil yapilmali dedi.Gecirdigi havaleyle alakali olabilir dedi.
Vitamin eklikligi vs hepsi bir neden ama tahlil yaptiramadik cok kan verdik bu ay simdi damardanda alinirsa iyice sey olacak
of bilmiyorum kizlar
gece uyandiriyoduk isitalim diye, o perisan biz perisan. Dun gece artik uyanamamisim 12 saat uyumusum dusunun
Nette nadirde olsa var boyle olay basina gelen.
Herkes hastane hastane, dr dr gezmis sonuc yok.
Hatta profesorun biri bir gun nedenini bulursaniz banada soyleyin demis
biri tahlilleri almanyaya gondermis bilmem nesi yuksek cikmis, o yuzden oluyormus ama onunda dunyada ilaci bile yokmus vs vs ben bunlari okuyunca zaten iyice tirstim..
ilginc ola basindan terliyor, elleri ayaklari sicak ama basi soguk, boncuk boncuk ter dokuyor oyle boyle degil. Konusmasida bazen garip oluyor ne soyledigi bazen anlasilmiyor gibi
Diyorum D vitaminimi eksik
Yoksa nazar mi.
baska hocaua vs gidicez bakalim daha.
Doktorlar bir neden bulamayinca baska birsey gelmiyor aklimiza
Canlari sag olsun, Rabbim beterinden korusun.
Durup dururken boyle olmasi sadece cok sasirtiyor beni