PembeLokum kizlar basladik okula dun
bugun 2.gun gitti iste..
ah gizemim ya nasil agladi nasil agladi..
o icerde ben disarda.. bu sabah hele ogretmeni sacindan tutup yolasim vardi
cok doluyum izninizle anlatip rahatlamak istiyorum
okumasanizda olur ben anlatayim
dun ilk ben ciktim.yanindan fark etmeden, sonra esim kaldi bi ebeveyn herkea cikmisti oda cikinca eyvah hep kapiya geldi anahtarla acmaya calisti, ziplayip aglayip durdu.
orada bekledim bi sure.. cocugun briyle hep agladi.
bi ara diger cocugu sakinlesyiriyomus anladigim.kadariyla aglama diye. kuzum kendi sakinlesmiste baskalarini dusunuyor
8de verdik 12den sonra aldik onlara kalsa birak uyusun alismaz sonra modunda.
bugunde verdim sinavim vardi birakip gittim. yine cok agladi ben desen baska agliyorum
bu kadar zor olacagini bilmiyodum. inanin turkiyeye tasinma istegim bile var neden bu kadar erken anlamiyorum
sinavdanda gec ciktim almak icin yetisemedim.kv aldi.
Bekledim bekledim gelmedin, babaanne geldi dedi.
zaten sinavida g3cemedim yine 3.yilimda bosa gitti.. Allah goruyor artik diyecek birsey bulamiyorum suncacik yavruyu sadece benim degil bussuru anne var okulda ..
ders calissam neye yarar calismayanlar okula oylesine gelenler coktan mezun olup ise basladi ben ise 9 aylik.hamileyken son gunumde bile okula gidecektim .. hepsini Allah goruyor oyle ofkeliyimki neyse
oyle iste Ayaz alistimi derseniz bilmiyorim.ama sabah o aglamalari tam bir rezalet, iskence gibi .. ve bazi anneler neden bilmem nasil yurek tasiyor.
aglama diye cocuga bagirip, giderken cocuk annesinin kolunu cekiyordu galiba gitme diye ordada bi sey etti..
neden zoru zoruna .
benide ayazdan elimi ayirip kendi tutmaya calisti aglarken bi kac kez .. tepkimi koydum
bugun cisini soylemis, resim yapip, sarki-oyin ogrenmis gelip bana anlatiyor.
bir yandan cok iyi bir yandan cok erken.
gondersem.bile.boyle oglenleri alip evde uyuturum herhalde.
orda uyuyup,uyaninca yemegini yiyip aliyor anneler neden orda uyutayim ki terler,usur, altina yapar vs..
tabi tum.anneler bana tepkili birak uyusun, sonra hic alismaz, heo bekler o saatt3 almani vs.. dun tartisma noktasina geldim. herkesin kendi cocugu,kendi fikri,kendi hayati kime ne.
evdeyim calisma niyetim yok bu yakin zamanda ee neden cocuga eziyet edeyim
cok uzun oldu yahu kusura bakmayin