Himm bende bir baktirsam bir ara iyi olur.
PembeLokum ya canim bu gunleri oyle hayira giriyorsun ki vallahi.
Rahatlattin yine beni.
Goz doktorlari birsey yok. Astigmatim var sadece ondan olabilir gibisinden dusunuyorlar. Ama yinede gozle alakali olmadigini, norolojiye gitmemi soyledi biri. Zaten ondan sonra ciktim norolojiye.
Oda birsey yok dedi, illa ustelemek istersen cok agir cok baska testler yapiliyor bu cift gormek icin dedi ama bence gerek yok dedi. MR cektirdim cok sukur oda iyi.
Ama gecen gun mum testi yapinca goz doktoru ve noroloji dr konusup karar verip bir profesore yonlendirdiler. O Bulgaristanda tekmis sanirim hem goz ve noroloji bir arada bakiyormus.
Bir oyle bir boyle konusuyorlar. Simdi randevu almak icin ugrasiyorum bakalim pazartesi ara dediler insallah en yakin zamanda gidebilirim
Gozlugum var ama takamiyorum kac kez gozluk degistirdim ya basimu agritti ya dogru gozluk verilmedi vs..
Hayirlisi artik hazirlamaya calisiyorum kendimi yinede herseye . Var yani var birsey belli
ilknurrr22 zaten o yuzden takiyorum canim. Yani takiyodum oncedende boyleydim ama simdi daha bi detayli takiyorum. Anlatmadim burda ama seninkine benzer olaylar yasadim. Tek fark annemlere gitmeye cesaret edemedim.
Hakkimizda hayirlisi. Iyi oldugumuz anlara sevinemiyorum bile ardindan yine tartisma gelecek diye.
Saglik, huzur gerisi cidden boş yani