- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Sabahlari kalinca genelde daha iyiydim, sonraya dogru telefon,tv vs kullaninca artiyordu.
Birden oedata cikti evet. Ilk sadece sol gozumle oyle goruyodum, simdi ikisiyle normal bakinca cift oluyor. Kaşlarimi sinirlenirmiscesine çatarsam mesela cift gorme kayboluyor normale donuyor.
Gozluk takinca gozluksuz halime gore cok daha iyi.
Gecen onuda fark ettim bazen yatarke bakinca daha cok oluyor . Basimi yan pozisyonda tutarsam mesela.
Genel olarak uzaga bakinca oyleyim.
Misal tv de yazilari, fayans arasi derzleri, nebileyim iki cekmece arasi cizgi olur ya onlari oyle ince seyleri cift goruyorum , mesela doktordayken bilgisayar vardi orda uzaktan bakiyorum bilgisayarin kenarinda hafif bir cikinti daha oluyor golgesi gibi ama cok hafif.
Oyle iste biraz karisik yazdim kusura bakma. Kisaca ilk baslarda bukadar degildi sadece tek gozdeydi simdi sanki artti ve iki gozde oldu.
Onuda son gozlukleri takdigimda fark ettim ondan once sadece sol gozum cift goruyordu.
Acaba diyorum dogru gozlugumu tutturamiyorlar benmi tutruramiyorum
Anladım canım, bana öyle ardından çok kötü bir şey çıkmayacakmış gibi geliyor doktorlar neyden şüpheleniyor ki sen korkuyorsun böyle