- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Anneye her şey kalıyor canım yardımcı olsalar da yine sana bakıyor tabi az yükünü hafifletirlerdi ama imkanlar böyle müsaade etti demek ki Büyüyecek elbet bir kaç seneye beraber arkadaşça takılacaksınızSagol canim gercekten cok zormus bide ben hep tek basima buyuttum hic kimseye birakmadim zaten bırakacak imkanimda yok annem çalışıyo kvde kendi agziyla diyo bakamam ben diye etrafima bakıyorum herkes birakiyo birilerine kendine vakit ayiriyo hastaneye bile gitsem arda benle geliyo cani sagolsun
Canım çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?
İyiyim bende çok şükür kızlar aynıyız ufaktan belki bebiş düşünmeye başladık öyle değişik hallerdeyim az daha mı beklesem yoksa denemeye çalışsam mı bilemedimÇok şükür canım sen nasılsın♡
İyiyiz canım şükür oğlanın ameliyatı da atlattık rahatladım epey
Sende ne var me yok iyi geziyorsunuz kocanla he maşallah:)))
Çok şükür canım gördüm çok çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim O kadar güzel tatlı evlatların var ki maşallah onlara İyiyim bende çok şükür ufaktan bebek düşünüyoruz gibi o yüzden fırsat varken gezmeleri değerlendiriyoruz gerçi bebekle de gezilir elbet hatta sizde görüyorum maşallah sizde genelde tatilinizi gezmenizi yapıyorsunuz çok güzel