2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

canım benim :KK19:
inşallah, sağlık olsun takmak istemiyorum o kadar:oops:

hmm canım aslında çok güzel olur, heleki balayınada gitmemişsiniz, sanada değişiklik olur.. gerçekten ihtiyacı oluyor insanın tatile, dinlenmiş olursun sende
1 haftada az değil, yalnız kalabiliyomusun bilmem ama..
1 haftasımı 450 miymiş bilmem ama uygun geldi bana aslında:KK64:

gün içinde harcama yapıyosan, biraz sıkarsın dişini, üç beş arttırsan yine iyi..

seninde yerinde olsam giderdim yani canım:KK55:
Ayy dua edin canım bana İşAllah gidebilirim :KK43:

Oyyyy indirim varsa çok iyi işte.Evet canım bak kredi kartından mesela 450 tl tek çekim yapılacak ya , o yapıldıgı an hemen müsteri hizmetlerini arayın, yaptıgın tek çekimlik alışverişe taksitlendirme yapıyorlar. Ama hesp kesim tarihinden önce arayın mutlaka yoksa yapılmıyor.E o zaman 450 tl ise 350 ye düşecek bir de..Bence süper yaa.Bu fırsat kaçmaz. :)
Yani taksitli olursa daha iyi olur tabi, yok canım indirimli hali 450 TL :) keşke öyle olsa yaaa...
Sizin gittiğiniz otelin adı neydi canım hatırlıyor musun?
Adalet bakanlığı da seminere gönderiyor 08.02.2015-04.03.2015 tarihleri arasında ama daha bana birşey çıkmadı :KK43:

Yani taksitli olursa daha iyi olur tabi, yok canım indirimli hali 450 TL :) keşke öyle olsa yaaa...
Sizin gittiğiniz otelin adı neydi canım hatırlıyor musun?
Adalet bakanlığı da seminere gönderiyor 08.02.2015-04.03.2015 tarihleri arasında ama daha bana birşey çıkmadı :KK43:
Le Chateau De Prestige, bu oteldi canım.Gemi şeklinde bir otel var onun karşısında..Sizinki nereymiş?
Aynı tarihlere denk gelseymiş iyiymiş :))

Le Chateau De Prestige, bu oteldi canım.Gemi şeklinde bir otel var onun karşısında..Sizinki nereymiş?
Aynı tarihlere denk gelseymiş iyiymiş :))
Shewood resorts canım, yok yaa nerde bizdee o şans, ay birde denk gelir ama şehir farklı olur, çünkü afyona da gönderiyorlar bizde, o daha beter :KK43:

hayallerim suya düştü resmen, eşim konuşmuş 500 TL konaklama ücreti 250 TL'de uçak bileti, maalesef gidemiyorum, o kadar üzgünüm kii.... Utanmasam ağlıcam yani:KK43:

hadi yaa:KK51:
bende üzüldüm canım gerçkten:KK51:
üzme o tatlı canını vardır elbet hayır bunda..
dedenler yakındı dimi size onlarda kalırsın eyer yalnız kalamıyosan..
uçak biletite fazlaca geldi bana o ne öyle:KK64:

hadi yaa:KK51:
bende üzüldüm canım gerçkten:KK51:
üzme o tatlı canını vardır elbet hayır bunda..
dedenler yakındı dimi size onlarda kalırsın eyer yalnız kalamıyosan..
uçak biletite fazlaca geldi bana o ne öyle:KK64:
Yani resmen ağlamamak için yutkunuyorum, ayrıca bildiğim kadarıyla mazeret gösterirsen gitmeyebilirsin, ama yok bizim beyfendi kırk yılda bir çıkan şansı değerlendirmek istiyor, hemde eşi olmadan:cry:
Annemlere gittiğimde de bir daha yalnız gitmek yok, ben yapamıyorum falan filan diyordu, demek ki o kadar da değilmiş..
Kimsenin evinde de kalmam, tek başıma kalırım, o kadar sinirliydm ki kalbini kırmamak için kapadım hemen telefonu işim var diye...

Sivi yag yarim cay bardagi koydum.. Birazda yogururken elime aldim..
Yag tadi oldu cok, yine yenilirdi ama yag fazla gelmis demekki .
Neyse bidahakine bilirim bari neyi napacami :)

Sen nasilsin canim..
aa neden oyle oldu acaba ya benım coktan bıttı bıle dun mısafır vardı ustune baska tatlu yaptım bı daha yaptıgında tam olur ınsallah canım

Günaydın kızlar, mutlu bir hafta diliyorum inşAllah.. :KK52:

Gunaydin guzel gelinleeer
nasılsınız kızlarr

Ben bu tarifi çok yaparım.Çok lezzetli oluyor, hem de görüntüsü güzel, kolay ve çabuk :)) Hatta bayagıdır yapmamıştım, iyi aklıma getirdiniz, yapayım bari ben de :))

Öyle işim vardı canım.Aynen bu haftasonu çok çok iyi geldi bana ama yetmiyor yaa, o kadar dinleniyorum ama yine yorgun baslıyorum haftaya..
yap yap canım ben yıyemesemde goruntude yettı bana :)

Ahhh kızlar bir yardım edin... Eşime Antalya'ya 1 haftalığına seminer çıktı, haftaya gidecek, ben nasıl kalırım bir hafta ondan ayrı :KK43:
Bende gitsem tam bu sıkışıklıkta bilmiyorum otel konaklama fiyatı 450 TL diyor, yol ücreti falan dersen 600 TL gerekiyor ne yapsam bilemedim yaaa... O parayı ne yapıp edip bulsam mı, biz birde balayına da gitmedik, balayı gibi birşey olur bizim için çok da güzel olur... :KK43:

hayallerim suya düştü resmen, eşim konuşmuş 500 TL konaklama ücreti 250 TL'de uçak bileti, maalesef gidemiyorum, o kadar üzgünüm kii.... Utanmasam ağlıcam yani:KK43:
canım hayırlısı boyleymıs uzulme zaten bu havada gercı orası kotu degıldır ama bırde esın ıs ıcın gıtmısken zaten cok vakıt gecıremezdınız gıbı geldı dedenler var tutkunun dedıgı gıbı korkarsan gecersın onlara uzulme hıc

Yaaaa hadi konaklama 50 tl artmış ama uçak bileti ne o öyle yaa, otobüsle gidilemiyo mu ki? kaç saat ordan? Hayırlısı diyelim ama evde tek kalma bence de canım

Yani resmen ağlamamak için yutkunuyorum, ayrıca bildiğim kadarıyla mazeret gösterirsen gitmeyebilirsin, ama yok bizim beyfendi kırk yılda bir çıkan şansı değerlendirmek istiyor, hemde eşi olmadan:cry:
Annemlere gittiğimde de bir daha yalnız gitmek yok, ben yapamıyorum falan filan diyordu, demek ki o kadar da değilmiş..
Kimsenin evinde de kalmam, tek başıma kalırım, o kadar sinirliydm ki kalbini kırmamak için kapadım hemen telefonu işim var diye...

Hmmmm..O zaman öyle demişti he, ama evle uğraşması zor gelmiş demek ki.Orda gittiğinde iş güç olmayacak.
Şimdiiii ne desem bilemedim, aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal.Şöyle ki şimdi sen buna tatil gözüyle bakarsan kuzum sinirin hiç geçmez, ama işe alakalı bir şey sonuçta.Sen de olsan belki bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirdin.Yanii 1 hafta uzun bir süre tabi ama ne diyim ki, sen en iyisi empati kur aynı şans sende olsa tepmek ister miydin

Hmmmm..O zaman öyle demişti he, ama evle uğraşması zor gelmiş demek ki.Orda gittiğinde iş güç olmayacak.
Şimdiiii ne desem bilemedim, aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal.Şöyle ki şimdi sen buna tatil gözüyle bakarsan kuzum sinirin hiç geçmez, ama işe alakalı bir şey sonuçta.Sen de olsan belki bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirdin.Yanii 1 hafta uzun bir süre tabi ama ne diyim ki, sen en iyisi empati kur aynı şans sende olsa tepmek ister miydin
Sana şöyle söyleyim, bu sene bize de seminer var eğer çıkarsa beraber gidelim, ama çıkmazsa gitmem demiştim... Ama bundan sonra asla ama asla yok, neden gitmiyormuşum, salak kafam. Eşşek gibi çalışıyorum sabahın köründe geliyorum, sonra koştur koştur yemekti, bulaşıktı, temizlikti yapıyorum, hafta sonu da onun istediği gibi oluyor, bi gün yaptık her gidişimde sorun yaşattı bana ki akrabalarım sonuçta... Ben fazla anlayışlıyım sanırım... Bu olayı nasıl kavga etmeden çözerim içimdekini bastırırım diye düşünüyorum daha da....

ee bak ne güzel gitmeme ihtimalide var neden öyle yapıyoki, insan azcık eşinide gezdirmek ister, evde yalnız kalmasını istemez, iş güç gerçekten bir zaman sonra değişiklk istiyo insan.
akşam gelince güzelce konuşun canım, ama dediğin gibi giderse hiiç düşünme sanada sırası geldiğinde gidersin.
erkekler öyledir kuzum bugun söylediklerini 1 dk sonra unuturlar..
şimdi nede desek boş, konuşun bakalım belki vazgeçer gitmekten..

Sana şöyle söyleyim, bu sene bize de seminer var eğer çıkarsa beraber gidelim, ama çıkmazsa gitmem demiştim... Ama bundan sonra asla ama asla yok, neden gitmiyormuşum, salak kafam. Eşşek gibi çalışıyorum sabahın köründe geliyorum, sonra koştur koştur yemekti, bulaşıktı, temizlikti yapıyorum, hafta sonu da onun istediği gibi oluyor, bi gün yaptık her gidişimde sorun yaşattı bana ki akrabalarım sonuçta... Ben fazla anlayışlıyım sanırım... Bu olayı nasıl kavga etmeden çözerim içimdekini bastırırım diye düşünüyorum daha da....
Hmmm o zaman haklısın canım, şimdi düşününce kendi yalnız kalamıyor diye artık seni tek göndermek istemiyor hem de annene, ama şimdi bir hafta tek bırakacak seni evde . Asıl ben empati kurunca hak verdim cidden kızardım ben de.Bir de bundan ve gün meselesinden sebep azıcık bencillik sezdim sanki eşinde.

Hmmm o zaman haklısın canım, şimdi düşününce kendi yalnız kalamıyor diye artık seni tek göndermek istemiyor hem de annene, ama şimdi bir hafta tek bırakacak seni evde . Asıl ben empati kurunca hak verdim cidden kızardım ben de.Bir de bundan ve gün meselesinden sebep azıcık bencillik sezdim sanki eşinde.
Yani ben ona kızıyorum, ona üzülüyorum hani bensiz olmazdı bak oluyormuş işte hemde güle oynaya...
Gün meselesi de şöyle, hep annesigile gideceğimiz zamana denk geliyormuş da falan filan, ki kayınvalidemlere kış geldi diye 2-3 haftada bir gidiyoruz, zaten günün olacağı zaman belli ona göre ayarla kendini değil mi, neyse ki bu konuyu atlattık, kendisi gidecek daha çok işime gelir benimde...

X