15 hasta olmadan atlattik sukur taa ki dune kadar.. sabah aradim babami burnu akiyor , hapşuruyor falan dedi .
Hala baya hapsuruyor insallah ilerlemez ama..
ilknurrr22 seker000 M mutlubulut Bitti kizlar dun cok sukur. Zorla bi 3 yazdi. Yine abuk subuk konusarak tabi. Dedim ne ben onlari tamiyorum ne onlar beni nasil dinlesinler..
Aa biliyorum zaten kendi ogretmenleride kontrol edemiyor, bak ben onlara birsey sordum hepsi nasil susup beni dinledi dedi..
Bu ne ozguven Allahim bir anlasam. Koca kadinsin cocuklar tabi seni daha buyuk olarak goruyor, bizi ise ogretmenden cok abla gibi .
Ne diyeyim Allah goruyor neyse gecti gitti bitti cok sukur. Emeklerim bosa gitmedi en azindan.
Edam nasipse haziran temmuz gibi son buyuk sinavlar var 3 tane. onlari gecersem insallah mezun oluyorum artik.
Ama istesem calismaya baslayabilirim artik.
Ama en iyisi gir koye biryere en en rahati, buyuk yerde tam deli işi
Sekerim yuzuk konusuna bencede cok takilmamaya calis, cok iyi anliyorum seni.
Bazen esim unutuyor cikariyor ben taktiriylrum veya cantasinin yanina koyuyorum hatirlayip taksin diye.
Ama bir hata yapacak olan onu cikarip rahatla yapabilir. O yuzden sıkma o guzel gonlunu.
Biliyorum birseye odaklanamiyorsun ve bize karsidan konusmak kolay geliyor ama.nebileyim ya erkek milleti cok farkli cozemedim ben onlari,cozebilen beri gelsin
ilknurrr22 ciktimi sonuclar canim