- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
ooo kuzum hosgeldınnAmiin kuzucum günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo kuzum hosgeldınnAmiin kuzucum günaydın
Ayhh kontörünmü gitmiş yazık kıyamam canım yaa Kadınlar Kulübü uğruna desene:)tabıkı canım artıkın hep buradayım ınsallah :) aaa neden acaba bende gecen gırıyodum temızlık yaparken bı baktım gırmıyo paketım bıtmıs ustune kontorler bıle bıtmıs gıremedım ne yapıyorsun bakalım buz gıbı havalar yaa
evet canım ama ınstagram yuzunden daha cok o baya yıyo ya.aa burda hıc gunes yok yok canım degılım nerden kapmısım kımden bılmıyorum ama herkesden bısey duyuyorum dılımde kalıyor sanırım ayy yaprak dokumunun tekrarlarını ızlıyorum ne huzunlendım yınee..eskı dızılerı daha cok sevıyorum nedenseAyhh kontörünmü gitmiş yazık kıyamam canım yaa Kadınlar Kulübü uğruna desene:)
Benim pek birşey yaptığım söylenemez, çalışıyorum iş yerindeyim, dediğin gibi havalar buzz ama arada güneş güzel güzel parlıyor içim açılıyor doğrusu... Canım sen trakyalı mısın, artıkın demişsin ya o yüzden soruyorum:)
Anladım canım, bende çok yer gezdiğim için her yörenin farklı bir özelliğini almışım, çok farklı bir kişiliğim yani ne ararsan var bendeevet canım ama ınstagram yuzunden daha cok o baya yıyo ya.aa burda hıc gunes yok yok canım degılım nerden kapmısım kımden bılmıyorum ama herkesden bısey duyuyorum dılımde kalıyor sanırım ayy yaprak dokumunun tekrarlarını ızlıyorum ne huzunlendım yınee..eskı dızılerı daha cok sevıyorum nedense
Anladım canım, bende çok yer gezdiğim için her yörenin farklı bir özelliğini almışım, çok farklı bir kişiliğim yani ne ararsan var bende
Bende öğle aralarında dikkatimi çekiyor Aşk-ı Memnu tv de oluyor, demekki yaprak dökümünü de mi gösteriyorlar, ne varsa eski dizilerde var diyor demek ki, son dönemde çok dizi kaldırıldı çünkü, dikiş tutturabilen çok az, ben paramparçayı severek izliyorum birde arada güzel köylüye bakıyorum o kadar...
Evet canım baktım pek bi tatlılar MaşAllahne guzel canımm evet canım suan tv2 de :) oyle cnım aramızda kalsında bıttı mesela bız ılk evlendıgımız zaman esım sadece haber ızlıyordu sımdı benı boyle sev ve zengız kız fakır oglanı ortak ızlıyoruz bende kocamın ailesını ayrıca sevıyorum bırde her zaman olmasada o tatlı bebısler ıcın 1 erkek 1 kadın 2 cocuga bakıyoruz denk gelmıssındır belkı o kaar tatlılarkı
Evet canım baktım pek bi tatlılar MaşAllah
Ortak sevdiğiniz şeyler varsa ne kadar güzel, kimi çiftler bu yüzden çok tartışıyorlar... Allah'tan çok televizyonla aram yok, hiç izlemesem aramam yani, ama akşamları ikinci baharı izliyorum pek bi hoş yaaaa... eski diziler...
Canım ikinci bahar kanal türkte yayınlanıyor, başlamıştır bile bu saatte, ben eve gideyimde izleyim malum saat 5 oldu.... Bugün de bitti çok şükür... yok onu izlemedim canım benim, kız senle aynıyız ben niye hatırlamıyorum:)canım dedıgım gıbı esım sadece haber ızlıyordu evlenmeden once evde hep haber ızlenırmıs ılk basta bunalmıstım haberlerden sonra benı kırmmak ıcın bu 2 dızıyı actık zamanla benden cok sevmeye basladı cok sukur yoksa dıger turlu gercekten zor oluyo..hadı yaaa tv de mı yayınlanıyo ınternetten mı ızlıyosun ? ben mahallenın muhtarlarını ızlıyorum planet pembe cektıgı sure boyunca ama sımdı ınternet geldı ya ızlerım ınsallah ılk ask meydan savasını ızlıcem eskılerden ızlemısmıydın bılmıyorum ama cok severdım ben kucukken :) yaa yaslanıyormuyuz ne
aa evet canım cık hadı opüldunn :) aaa belkı hatırlayamadın canım yarın bı googleye yazar bakarsın belkı gorsellerde hatırlarsın kısa surmustu gercı yaz ,guz ,bahar adında 3 cocukları olan ve ıssızlık yuzunden ıstanbuldan koye yerlesen bı aile :)Canım ikinci bahar kanal türkte yayınlanıyor, başlamıştır bile bu saatte, ben eve gideyimde izleyim malum saat 5 oldu.... Bugün de bitti çok şükür... yok onu izlemedim canım benim, kız senle aynıyız ben niye hatırlamıyorum:)
Hoşbuldum edooşooo kuzum hosgeldınn
Selaaam. :) Akşam beşten sonra pek kimsecikler kalmıyor burda. :) Nasılsın? :)selamlarrrrr kimler burdaymışşşş bakalım :) :)
nasılsın bakalım kuzumHoşbuldum edooş
55
nasılsın bakalım kuzum
ıyıyım bende canım oyle oturdum tv ızlıyorum :)İyiyim canım sen nasılsın?
İyi canım çok şükür.Günlerden cuma nasıl iyi olunmaz ki :) Bir de bugun öğlen çıkıcam işten çok çok daha iyiyim.Çok şükür bütün hafta süren kasvetimi attım. :)Gunaydınn kızlarrr
Nasılsınız bugun