- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
Erkekler oyle canim ya, hemen cocuk isterler.. Allah bilir tabikide ama biraz evliligin tadini cikarmak degilde evlilige alisana kadar bari sabretsin..
Zaten zaman gectikse eksikligi fark edilip seninde bebis isteme vakrin geliyor :)
Kv deyle berabermi ayrimi oturacaksinoz canim,ve ailene yakinmi evin
Tabi canım hayırlısını diliyorum hep Rabbimden, canım ben formasyona başladım belki de atanıcam öğretmen olarak, bilemiyorum ki hemen bebiş istiyor muyum
Nişanlım da kızıyor her şeyi planlamaya çalışma biraz gelişine yaşa düşünme boşver diyor. Her şeyi planladığım için hasta oluyorum stresten
Annem de çocuk engel değil hiç bişeye biz ne güne duruyoruz geliriz hem kaynanan hem ben diyor. Hayırlısı yaa amaaan boşver
Ayrı oturcaz canım. Zaten nişanlımın ailesiyle evlerimiz çok yakın aynı muhitteyiz. Nişanlımın iş yeri epey uzak olmasına rağmen o dahil herkes sağolsunlar ailelerimize çok uzak olmayan bi yerden ev tutma taraftarı. Aslında çaktırmıyor da nişanlımın hain çocuk planlarından biri bu Ben de görmezden geliyorum sırf çocuk istediği için böyle bi çakallık yaptığını çünkü memnunum ailelerden uzakta oturmayacağımız için.
Hayırlı olsun canım benim, Musmutlu olursun İnşAllah, tadını çıkar, o kadar güzel günler ki keşke geri dönebilsem diyorum, tabi şimdide çok mutluyuz tabi ama o heyecan ayrı güzel
Teşekkür ederiiim , amin inşallah
Çok güzel heyecanlar gerçekten de