2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Erkekler oyle canim ya, hemen cocuk isterler.. Allah bilir tabikide ama biraz evliligin tadini cikarmak degilde evlilige alisana kadar bari sabretsin..
Zaten zaman gectikse eksikligi fark edilip seninde bebis isteme vakrin geliyor :)

Kv deyle berabermi ayrimi oturacaksinoz canim,ve ailene yakinmi evin

Tabi canım hayırlısını diliyorum hep Rabbimden, canım ben formasyona başladım belki de atanıcam öğretmen olarak, bilemiyorum ki hemen bebiş istiyor muyum:KK51:
Nişanlım da kızıyor her şeyi planlamaya çalışma biraz gelişine yaşa düşünme boşver diyor. Her şeyi planladığım için hasta oluyorum stresten :KK51:
Annem de çocuk engel değil hiç bişeye biz ne güne duruyoruz geliriz hem kaynanan hem ben diyor. Hayırlısı yaa amaaan boşver:KK48:

Ayrı oturcaz canım. Zaten nişanlımın ailesiyle evlerimiz çok yakın aynı muhitteyiz. Nişanlımın iş yeri epey uzak olmasına rağmen o dahil herkes sağolsunlar ailelerimize çok uzak olmayan bi yerden ev tutma taraftarı. Aslında çaktırmıyor da nişanlımın hain çocuk planlarından biri bu:KK48: Ben de görmezden geliyorum sırf çocuk istediği için böyle bi çakallık yaptığını çünkü memnunum ailelerden uzakta oturmayacağımız için.

Hayırlı olsun canım benim, Musmutlu olursun İnşAllah, tadını çıkar, o kadar güzel günler ki keşke geri dönebilsem diyorum, tabi şimdide çok mutluyuz tabi ama o heyecan ayrı güzel:KK76:

Teşekkür ederiiim , amin inşallah:nazar: Hoppa
Çok güzel heyecanlar gerçekten de :oops:

İki duğunum oldu canım biri istanbulda biri ankarada oldu istanbuldaki duğunumun sonuna doğru kına gecem oldu :)
Bebek büyüdü artık ara ara sancılar giriyo her seferinde hstaneye gidiyoruz bebek yerinde bi sıkıntı yok diyorlar geri donuyoruz heyecanlar artmış durumda:KK70: her gece rüyamda doğum yapıyorum sonunda olacak galiba :KK70:

ne güzel iki kere giymişsin gelinliğini:nazar::KK30:
hadi yaa, başladımı sancılar, yalancı sancılar daha doğrusuu:nazar::anneadayı:
kuzenimde hamiş her akşam doğuruyorum diyo:KK48:
inşallah Rabbim kolay doğum nasip eder canım, sağ sağLim alırsınız bebişinizi kucağınıza:nazar:

Tabi canım hayırlısını diliyorum hep Rabbimden, canım ben formasyona başladım belki de atanıcam öğretmen olarak, bilemiyorum ki hemen bebiş istiyor muyum:KK51:
Nişanlım da kızıyor her şeyi planlamaya çalışma biraz gelişine yaşa düşünme boşver diyor. Her şeyi planladığım için hasta oluyorum stresten :KK51:
Annem de çocuk engel değil hiç bişeye biz ne güne duruyoruz geliriz hem kaynanan hem ben diyor. Hayırlısı yaa amaaan boşver:KK48:

Ayrı oturcaz canım. Zaten nişanlımın ailesiyle evlerimiz çok yakın aynı muhitteyiz. Nişanlımın iş yeri epey uzak olmasına rağmen o dahil herkes sağolsunlar ailelerimize çok uzak olmayan bi yerden ev tutma taraftarı. Aslında çaktırmıyor da nişanlımın hain çocuk planlarından biri bu:KK48: Ben de görmezden geliyorum sırf çocuk istediği için böyle bi çakallık yaptığını çünkü memnunum ailelerden uzakta oturmayacağımız için.

ne uzak ne yakın olun kuzum..
işle bebişi karıştırmayın bence canım, işin sonu yokki..
her bebek bereketiyle gelirmiş, plan projeyide bosver, hayırlı zamanda nasip olur inlallah canım..:nazar:

ne güzel iki kere giymişsin gelinliğini:nazar::KK30:
hadi yaa, başladımı sancılar, yalancı sancılar daha doğrusuu:nazar::anneadayı:
kuzenimde hamiş her akşam doğuruyorum diyo:KK48:
inşallah Rabbim kolay doğum nasip eder canım, sağ sağLim alırsınız bebişinizi kucağınıza:nazar:

ne uzak ne yakın olun kuzum..
işle bebişi karıştırmayın bence canım, işin sonu yokki..
her bebek bereketiyle gelirmiş, plan projeyide bosver, hayırlı zamanda nasip olur inlallah canım..:nazar:

Amiin kuzucum günaydın:KK15:

iyiyim canımcıım sen..
moralsiz gibisin hayırdır:KK64:
Heee yok canım değilim :) Biraz uykusuzum o kadar.Aksine dün bebişimi gördüm ve gitmeden çikolata yemiştim, bir görseniz eller ayaklar nasıl kıpır kıpır.oyyy..çok duygulandım.Dün izinliydim.Bugün işe geldim, olsa olsa onun durgunluğu vardır üzerimde. :) Bir de hava çok kötü yaa.Ev buz gibi ah ah . :) İŞ yeri sıcacık Allah tan.

Heee yok canım değilim :) Biraz uykusuzum o kadar.Aksine dün bebişimi gördüm ve gitmeden çikolata yemiştim, bir görseniz eller ayaklar nasıl kıpır kıpır.oyyy..çok duygulandım.Dün izinliydim.Bugün işe geldim, olsa olsa onun durgunluğu vardır üzerimde. :) Bir de hava çok kötü yaa.Ev buz gibi ah ah . :) İŞ yeri sıcacık Allah tan.
Ayy MaşAllah canım benim, herşey yolundadır İnşAllah?

hee maşallah , bende dün yoktun sanırım yyazacaktım..
herşey yolundaymış madem, sağlık olsun düşünme..

ev neden soğuk canım:KK64:

hee maşallah , bende dün yoktun sanırım yyazacaktım..
herşey yolundaymış madem, sağlık olsun düşünme..

ev neden soğuk canım:KK64:

ıkı gundur yokuz evde soba yanmadı. bır de burda hava fena bozdu.kar fırtına fena. eve gidince işte bir salonu ısıtıcam cıkmıycaz ordan napalım :)))

Son düzenleme:
Günaydın kuzucum...:) Valla saat 10'da yattım benimde hala uykum var, hadi senin hamilelikten olabilir de benim miskinlikten:cry:aynı garfield gibi oldum son zamanlardaa
Hehhehehe dimi ben de kendimi çok benzetiyorum ona, hele ki kışın halim aynısı. :) Akşama kadar oturmak da miskinleştiriyor insanı canım normal. :)

X