2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar yaa bu akşam iş yerinden (erkek) arkadaşın evine gideceğiz eşimle, daha önce bize gelmişlerdi yaş pasta getirdiler, şimdi biz ne götürsek ki bilemedim. Baklavadır falan sevmiyorlar, çocukları var 3 tane onlara mı birşey alsam, yoksa ev hediyesi gibi mi birşey alsam ayyy karar veremedim yaaa:KK43:

Kızlar yaa bu akşam iş yerinden (erkek) arkadaşın evine gideceğiz eşimle, daha önce bize gelmişlerdi yaş pasta getirdiler, şimdi biz ne götürsek ki bilemedim. Baklavadır falan sevmiyorlar, çocukları var 3 tane onlara mı birşey alsam, yoksa ev hediyesi gibi mi birşey alsam ayyy karar veremedim yaaa:KK43:

Bence çocuklara bir şey alsan yıne ayrıyetten bır sey almak gerekebılır gıbı.Ev hediyesi olabilir sanki

Iyi aksamlar kizlar kac gundur gelemiyorum malesef internet paketim bitti :) internet icin basvuru yaptik birkac gune gelir heralde simdilik hepiniz opuldunuz..

Merhaba canım, ben bu ara sıkıcıları oynuyorum...

Sen nasılsııın?
Ben çok iyiyim canım, işlerimiz biraz yoğun belki de bu yüzden böyleyim, çalışmak iyi geliyor sanırım bana:)
Ayy canım az kaldı cinsiyetini öğrenmeye heyecan var mı?

Ben çok iyiyim canım, işlerimiz biraz yoğun belki de bu yüzden böyleyim, çalışmak iyi geliyor sanırım bana:)
Ayy canım az kaldı cinsiyetini öğrenmeye heyecan var mı?

İyi iyi maşallah canım Allah daha iyi etsin. :)) Bende de yapılacak işler var ama ne bileyim keyfim yok, o iş bir bana iyi gelmiyor. :)

Ah ah hem de nasıl bir an önce şu ay sonu gelse diye bakıyoruz.Çatlıycaz meraktan :))

İyi iyi maşallah canım Allah daha iyi etsin. :)) Bende de yapılacak işler var ama ne bileyim keyfim yok, o iş bir bana iyi gelmiyor. :)

Ah ah hem de nasıl bir an önce şu ay sonu gelse diye bakıyoruz.Çatlıycaz meraktan :))
:) olsun canım sen iyi olda..
Valla ben bile sabırsızlandım resmen. Ne bileyim bana erkekmiş gibi geliyor yahuu, hiç belirti var mı, tatlı istiyor mu canın:KK48:

:) olsun canım sen iyi olda..
Valla ben bile sabırsızlandım resmen. Ne bileyim bana erkekmiş gibi geliyor yahuu, hiç belirti var mı, tatlı istiyor mu canın:KK48:
:KK48:

Hiç ama hiç bir şey hissetmiyorum.Nötrüm.Tatlı da ekşi de kabulum. :)Ama işin ilginci önceden çok severek yediğim hazır bisküvi tarzı şeylerden ya da çikolata hiç yiyesim gelmiyor, canım çekmiyor..Ama sütlü tatlılardan olabilir. :)
Benim yerim eşim hissediyor :) Kızmış... Hadi bakalım :))

:KK48:

Hiç ama hiç bir şey hissetmiyorum.Nötrüm.Tatlı da ekşi de kabulum. :)Ama işin ilginci önceden çok severek yediğim hazır bisküvi tarzı şeylerden ya da çikolata hiç yiyesim gelmiyor, canım çekmiyor..Ama sütlü tatlılardan olabilir. :)
Benim yerim eşim hissediyor :) Kızmış... Hadi bakalım :))
İsmi eşin koyacak ya o yüzden öyle hissediyor olabilir:KK48: tabi herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması.. Şeker şeyy yaaaa

kızlarrrr cok sukur ben geldım masallah hıc bu kadar beklemıyordum salı gece basvurduk sımdı gelıp actılar nasılsınız bakalım
Oh oh maşAllah canım benim hoşgeldin, eh artık sürekli aramızda görmek isteriz seni, bu aralar kimsecikler uğramaz oldu topiğe havalardan mıdır nedir :KK30:

Oh oh maşAllah canım benim hoşgeldin, eh artık sürekli aramızda görmek isteriz seni, bu aralar kimsecikler uğramaz oldu topiğe havalardan mıdır nedir :KK30:
tabıkı canım artıkın hep buradayım ınsallah :) aaa neden acaba bende gecen gırıyodum temızlık yaparken bı baktım gırmıyo paketım bıtmıs ustune kontorler bıle bıtmıs gıremedım:KK43: ne yapıyorsun bakalım buz gıbı havalar yaa

X