- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Kizlar ardanin atesi var yaa ilaçta icmiyo zorla icirirsem kusuyo napcam hic Blmyrm
Kaç ki ateşi? Islak bez fayda etmiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ardanin atesi var yaa ilaçta icmiyo zorla icirirsem kusuyo napcam hic Blmyrm
Suan 39 bucuk ilac iciremdm puskurtuyo bezde koydurmuyo uyusun fitil koycam yineKaç ki ateşi? Islak bez fayda etmiyor mu
Şimdi gördüm canım iki ilacın arasında belli bi süre geçmesi lazım diye biliyorum şimdi nasıl oldu iyidir inşallahhKoydum canim smdi cok agliyo onu yaparkende kiyamiyorm bide gece cikarsa bi daha mi fitil veriyim suan zaten dusmedide
4 6 saat gecmesi gerekiyoms canim 6 bucuk saat sonra koydm suanda atesli suya soktum gunde 3 kere fitil yapablyomsz zaten en fazla aksam yatarken yaparim yine smdi kontrol edyrm zaten gecede 4e kadar uyumadm cocugun uykusuda bolundu durmadan ates olc bez koyŞimdi gördüm canım iki ilacın arasında belli bi süre geçmesi lazım diye biliyorum şimdi nasıl oldu iyidir inşallahh
Kıyamam yaa boğazı mı şişmiş acaba doktora götürmicek misin belki antibiyotik te gerekiyodur4 6 saat gecmesi gerekiyoms canim 6 bucuk saat sonra koydm suanda atesli suya soktum gunde 3 kere fitil yapablyomsz zaten en fazla aksam yatarken yaparim yine smdi kontrol edyrm zaten gecede 4e kadar uyumadm cocugun uykusuda bolundu durmadan ates olc bez koy
Yok canim hemen gotrmem yarina kdar beklerim dusmezse gotururum zaten ilac versede icmicek ki imkani yok icmiyo gece surup veriyim dedm hemen puskurttuKıyamam yaa boğazı mı şişmiş acaba doktora götürmicek misin belki antibiyotik te gerekiyodur
İnşallah geçer bian önce canım Allah şifa versinYok canim hemen gotrmem yarina kdar beklerim dusmezse gotururum zaten ilac versede icmicek ki imkani yok icmiyo gece surup veriyim dedm hemen puskurttu
Insallah kuzum uyusun diye bekliyorm vlla sabaha kadar uyuyamadm ilacta icmedi iyice yukselirde bsy olursa diyeİnşallah geçer bian önce canım Allah şifa versin
Suan 39 bucuk ilac iciremdm puskurtuyo bezde koydurmuyo uyusun fitil koycam yine
38 bucuk canim daha fazla dusmuyo acaba yinr dis mi çıkariyo bi kere daha boyle ateslenmsti hic bi neden bulamadilar sonra baktım azi disleri cikmsAaa çokmuş canım n’aptınız düştü mü ateş ??
38 bucuk canim daha fazla dusmuyo acaba yinr dis mi çıkariyo bi kere daha boyle ateslenmsti hic bi neden bulamadilar sonra baktım azi disleri cikms
Aynen ates olcere sinir oldm bi tane kulaktan olcmeli almadk gidip alcam smdi yağmur durursaOlabilir canım neyse düşmüş biraz hiç değilse
Aynen ates olcere sinir oldm bi tane kulaktan olcmeli almadk gidip alcam smdi yağmur durursa
2 saniye tutarimda bizim 3 dkkda olcuyo hatta kipirdarrsak 5 6 dkkada anca olciyo snir oluyorumEn iyisi alından temassız ölçenlr var ya o, bizde de kulaktan ölçen var ama kulağına sokturmuyor ölçene kadar ayyy 2 sn sürmüyor ama çocuk o 2 saniyeye bile izin vermiyor
2 saniye tutarimda bizim 3 dkkda olcuyo hatta kipirdarrsak 5 6 dkkada anca olciyo snir oluyorum
Almadm kuzum yagmurluydu hava cikmadm arda zaten hasta havada soguk esimdr 9da geliyo yarn hastaneye gotrcrm gecmezse o zaman alirimOo çok zor öyle aldın mı ateş ölçer? Almadıysan e bebekte jokerde indirim filan oluyor ya o zaman al
Ayni canim malesef aksama kadsr yoktu atesi smdi yine var ilac icmiyo fitil yaptm oda etki etmiyoilknurrr22 canım nasıl oldu arda?
İnşallah şimdiye geçmiştir canımAyni canim malesef aksama kadsr yoktu atesi smdi yine var ilac icmiyo fitil yaptm oda etki etmiyo