- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Almadm kuzum yagmurluydu hava cikmadm arda zaten hasta havada soguk esimdr 9da geliyo yarn hastaneye gotrcrm gecmezse o zaman alirim
Hm eşin YOk mu canım il dışında filan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almadm kuzum yagmurluydu hava cikmadm arda zaten hasta havada soguk esimdr 9da geliyo yarn hastaneye gotrcrm gecmezse o zaman alirim
Suan yok canim sabah vardi yine ustunu giydirdigim anda cikiyoİnşallah şimdiye geçmiştir canım
Burda kuzum ise gidiyo yeni girdi yaa izinde almasini istemedm hastane direk karsimda zaten kendim giderim yada kpleHm eşin YOk mu canım il dışında filan mı
Burda kuzum ise gidiyo yeni girdi yaa izinde almasini istemedm hastane direk karsimda zaten kendim giderim yada kple
PembeLokum ilknurrr22
Amin kizlar cok sagolun, insallah hepsi sag hos olsunlar
Ilknurum cok gecmis olsun, gotursen bi hastaneye burun akintisi,oksuruk vs varmi
Insallah cabucak atlatir kiyamam
Sagol canim hic bişeyi yok sadece ates bugn cikmadi bakalm insallah cikmaz aksama kadarPembeLokum ilknurrr22
Amin kizlar cok sagolun, insallah hepsi sag hos olsunlar
Ilknurum cok gecmis olsun, gotursen bi hastaneye burun akintisi,oksuruk vs varmi
Insallah cabucak atlatir kiyamam
Evet kuzum ayrldi zateb bi bucuk ay gitmemsti buraya girelide bi bucuk ay oldu 3 ay oldu ordan cikaliAnladım canım hayırlı olsun yeni iş mi ayrıldı mı babasının yanından?
Sizin hastane fotoğrafında Bebişin başındaki şapkanın rengi pembe o dikkatimi çekti neden pembe
Bu arada çok güzel yazmışsın ya
tutkku ayazın doğum günü kutlu olsun canımmm nice çook mutlu yıllara Allah size bağışlasın sizi de onun başından eksik etmesin inşallah çook mutlu olun herzaman..
Aminn canım inşallahh..Sorma sorma hastanede baska sapka kalmamisti canim , onu taktilar
simdi fotolarda cok garip duruyor diimi
Yazi alinti bu arada, ama ayni hislerdeyim.yani
Rabbim yardimcin olsun canim, insallah bugun herseyi kolayca atlatip yavrunuzu alirsiniz kucaginiza.
Hastanedesindir buyuk ihtimal, dualarimdasin.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Amiin sekerim amin. Hepimizinkini insallah
Cok sukur bu gunleri gorduk, nice yaslara insallah hepsi
Yalniz ben kendi dogumgunumden bilevdaha heyecanliydim ya.
Sabah uyandiginda gittim yanina ope ope agladim, sanirim bu duygusallik hic bitmeyecek veya hala tazemiyiz bilemedim :)
ilknurrr22 nasil canim Arda daha iyidir insallah
Aminn canım inşallahh..
Herkes aynı olmuyo canım bazılarının umurunda değil ben de senin yaptığını yapmıştım biz çok duygusalız bence
Cikmadi canim cok sukur ama dun gece acayip huysuzdu surekli ağladı meme istedi yanimda yatmak istediilknurrr22 inşallah bidaha çıkmaz canım Allah şifa versin
Iyi kuzum cok sukur atesi cikmadi bi daha ama dun gece bi mizmizdi surekli uyandı yanimda yatrdm oyle beni sevdi uykusunda saclarimla oynadi kalkti öptü kac kereSorma sorma hastanede baska sapka kalmamisti canim , onu taktilar
simdi fotolarda cok garip duruyor diimi
Yazi alinti bu arada, ama ayni hislerdeyim.yani
Rabbim yardimcin olsun canim, insallah bugun herseyi kolayca atlatip yavrunuzu alirsiniz kucaginiza.
Hastanedesindir buyuk ihtimal, dualarimdasin.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Amiin sekerim amin. Hepimizinkini insallah
Cok sukur bu gunleri gorduk, nice yaslara insallah hepsi
Yalniz ben kendi dogumgunumden bilevdaha heyecanliydim ya.
Sabah uyandiginda gittim yanina ope ope agladim, sanirim bu duygusallik hic bitmeyecek veya hala tazemiyiz bilemedim :)
ilknurrr22 nasil canim Arda daha iyidir insallah
Iyi kuzum cok sukur atesi cikmadi bi daha ama dun gece bi mizmizdi surekli uyandı yanimda yatrdm oyle beni sevdi uykusunda saclarimla oynadi kalkti öptü kac kere