Evet gormustum onu gecen, kac yasindalar sahi ben yaslarini bir turlu ogrenemedim
Hıı hic yardim alirlarmi yanii para yagiyor zaten neden yardim alsinlar :)
Hem iki kisi calismayip + cocuk bakmak + unv.okumak hic hic hiiic kolay birsey degil. 5 yasinda cocuga soylesen guler yani :)
Instagramdan para kazanan var ya. Ilknurun dedigi gibi reklam yapmasi yeterli. Aliyordur ordan 3,5 bisiler.
Gormussunuzdur ayakkabi cekilisi yapip 3 kisiye ayakkabi verecekler her hafta.
Bir geliri olmasa ne diye baskasinin cekilisine ortak olup kendi profilinde yayinlasin.
Biraz dedikodusunu yapmis olduk ama insan bi imrenmiyor degil ozellikle ask hayatlarina.
Ne diyeyim insallah gosterislik sevgi degildir :)
PembeLokum Allah korusun canim, ama korkulmayacak gibi degil.
Birkere parkta 1 saniyeligine gozumden kacti bir baktim cocuk yok Allahim neler gecti aklimdan,omrumden omur gitti . Meger yere comelmis gorunmuyordu karsidan.
Dedigin gibi dusuncesi bile delirtiyor insani Allah korusun
Esin kiyamiyor belliki canim, yesin ne olacak ki.diye dusunuyor :) bende basta vermem etmem diyordum ama bazen sirf dursun diye verdim,bazen onda bunda gorup cani cektigi icin derken simdi hergun abur cubur yeniyor. Tek tesellim yemeyini yerse veriyorum, sayilidir yemek yemeden yedigi abur cuburlar.
Bir nevi odul olarak algiliyoe galiba artik.
Ailelere soyledik abur cubur getirmeyin, onun yerine nebileyim kasar alin,peynir vs alin dedik ama dedigimizle kaldik iste. Arada faydali seyler getirirler yine ama cogunlukla abur cubur gelince illa tadina bakiyor iste
Ne tatli yiyolar yalniz oyle seyleri :)