Haha aynilar ya, acik birsey gormesin hemen gidip kapatiyor.
Uykudan uyanmis gecen,kapi araligindan dolabi acik gormus koridorda aa acik,kapat diyo.
Hic usenmez gidip herseyi kapatir, ister evde ister disarda olalim. Cok garipler
ya aynen ama benim yatak odam parlak aslinda memnunum ama sanki yine lekeli kaliyor ya ama tabi mata benzemiyor.
Iyi bari yatak oda tercihimi iyi yapmisim . Aynen dugun telasiyla cok kafa karisiyor birde her yil yeni modeller ciktikca 3 yilda ne cok sey degismis.simdiki evlere bakinca
Canim doktorum oglen baska yerde calistigi icin isine gidebilmek icin benim dogumumu uzatti yani biz oyle anladik.Nasil diyeyim ben mesela sormustum kalkip yurusem vs acilmam daha hizli olmazmi diye aa yok yat dinlen,acele etme demisti.
Isine gitti,aksam geldi nooldu suni sanci istiyodun nasilmis diye dalga gecti .
Dikisim 1 tane ama iyilesmesi inan 1 yili buldu. Uzerinden aylar gecmesine ragmen agri hissediyordum. Belki bunyeyle alakali,belki dikisle orasini bilemem ama nebileyim ya genel olarak zor gecti benim icin dogum sonrasi. Rabbim beterinden korusun ne diyeyim
Keske isini sevenler calissa sadece, bazilari sadece para icin calisiyor ve isini hic ama hic iyi yapmiyor. Insanin morale en cok ihtiyac duydugu anda insani yerden yere vurabiliyolar
PembeLokum daha neler :)
Cidden ne sacmaliklar , nasihat vermeye geliyor herkes..
Ya ben napmistim sacmaliklara kanip emzigini bala batiriyodum aglamasin diye daha 1 aylikmiydi yavrucum susuz ne olmustur kim bilir ah ah.
Acemiligin dibine vurmusum ne diye kandiysam soylenenlere.
Zaten sonrasinda buyukleri dinlemeden internetten baka baka buyuttum sayilir ve cok sukur bir hata yaptigimi dusunmuyorum.
Her zaman dogru yolu gostermiyolar malesef.
Yogurduna seker at mi diyen aramazsin,neler neler ..
Keske herseye karismayip genclerin aklini karistirmasalar. Kendileri 4 4luk cocuk yetistirmisler ya , simdi genclere akil vermek kaliyor ..sacmalik.