Kesinlikle kuzum ya temiz olmayinca ruhum daraliyo hersey gozume batiyo :) malesef canim esim gelemez arabamiz yok zaten esimin isi bizim eve yakin annemlere gelmesi 9 u gecer belki 10 olur o zamanda hic oturmadan cikmamiz gerek oradab anlami kalmaz.ben artik 8 gibi cikarim annemlerden insallah 10 olmadan eve varurim hatta trafik olmaz otobusler hemen gelirde 9 9~30 da evde olurum insalllahhh
Sagol canim evet yaaa bu yilin sonunda insallah annem torun haberi alir kendim icin degil haaa annem torun sahibi olsuun diye :))))
Yok kuzum ya ne titizi hatta kendime bakinca ne pisim diyorum aslinda ev temiz ama ne bileyimm.benimde yatak odasi banyoya atiliyo ama onu daha yeni yikadim diye yikamicam onu temiz daha.kiz perdeler kirlenmistir kac ay oldu evleneli
Kizzz tutku nasil.hic yikamadin mi anaa ben mi tuhafim yaa
ayni zamanlarda evlendik ben 2.kez yikadim hatta mutfagi 3. Yada 4.kez ama dusunuyorum eda ne tembelsin 9 ayda 2 defa yikadin kimse duymasin diyee
bizde esim sigara iciyo ama oda mutfak balkonunda iceriye bisey olmuyo haliyle bu arada kizlar toz al supur derken silmiyormusunuz
Ayyy boyle kaynana gibi oldum size ama :) benim baskim yuzunden psikilojiniz bozulcak hepiniz haftasonu dipkose girisiceksiniz temizligee haha :)
Ben size bisey sorucam koltugu nasil siliyorsunuz ben daha once sabunlu suyla siliyordum ama kir falan cikmiyo temizlenmiyomu acaba birazdan onuda sileyim ben evde yokken kurusun