2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen canım, başından beri ısrarcı olduğu bir isim yoktu illa bir yerlerden duyacaktı.Neyseki içime sinmeye başladı.Evet canım erkek olursa da Kerem :) Bakalım isimler hazırda, şu bir ay geçsin de hayırlısıyla ismiyle hitap etmeye başlayalım miniğe :)
Geçer geçer İnşAllah canım yaa, insan sabırsız oluyor sanırım ama valla sonuçta ömrümüzde en fazla birkaç kere yaşayacağımız bir olay tadını çıkar bol bol... :)

Havalar ne kadar soguksa o kadar zor oluyor canim bende normalde 7 de kalkiyorum kahvalti hazirliyorum tekrar uyunuyorum bana bile kalkmak zor geliyor evde oldugun halde
Aslında buralar o kadar da soğuk değil ama hafta sonu yorgunluğumu atamadım sanırsam, birde kızlar kansızlıkta halsizlik yapar mı acaba?

O zaman sen doktora git kan ilacı takviyesine başlarsın düşükse değerlerin.
Canım doktora gittim de, daha çok yediklerime dikkat etmem gerekirmiş kan yapıcı şeyler, kuru üzüm ve pekmez gibi mesela... Valla o kadar çok kuru üzüm yedim ki hep kilo olarak geri döndü... Bende alşıtım bıraktım yemeyi:)

kızlar bugun bendede bi yorgunluk, sıkıntı, mide bulantım, ağlayasım var ama ağlayamıyorum:KK51:
bağırıp çağırmak istiyorumm, okula alıştım ya şimdi evdeyim 1 aydır evde durmammı içimi sıktı acaba, yalnız hissediyorum kendimi.. :KK61:
babamda yurtdışına çıktı yine iş için. belkide ondandır, bilemedim:110:

kızlar bugun bendede bi yorgunluk, sıkıntı, mide bulantım, ağlayasım var ama ağlayamıyorum:KK51:
bağırıp çağırmak istiyorumm, okula alıştım ya şimdi evdeyim 1 aydır evde durmammı içimi sıktı acaba, yalnız hissediyorum kendimi.. :KK61:
Canım ara ara o ruh hali hepimizde oluyor, duygusal bir dönemdesin olabilir tüm bunlar, annenin yanına git istersen biraz, ya da şöyle dolaş yürüyüş yap kendine gelirsin

Ayy aynen hasizlikte var saç dökülmesi de... İlaç kullandım, kuru üzüm yedim, pekmez içtim ama pek faydalı olmadı maalesef ki

Kuzum benimde son 2~3 aydir durum ayniydi int baktim ispanak, yedil mercimek,et,roka vs diyordu bol bol yedim ve.psikolojiktir belki suan iyiyim doktora gidiyorum ilac veriyo 3 ay kullan diyyo sonra yine cikiyo.tabi Allah korusun baska birseyde olabilor

Hı hııı kalp atıslarını görene kadar beklemiştik.Ama tabi şuan herkes biliyor evet :)) Annem daha erken diyordu o bile kaptırdı kendini :)
Annen nasil canim kiyafet falan aliuolarmi hevesle benimde annem erken goruyo ya bide mesela gecen hafta mevlud vardi gittim herkes bebek yokmu diye soruyo daha erken diyorum istiyorum demiyorum bide onlar sorunca cok utaniyorum sevgiliykende biri varmi sorusuna ayni olurdum ben

Canım doktora gittim de, daha çok yediklerime dikkat etmem gerekirmiş kan yapıcı şeyler, kuru üzüm ve pekmez gibi mesela... Valla o kadar çok kuru üzüm yedim ki hep kilo olarak geri döndü... Bende alşıtım bıraktım yemeyi:)
İlaç içsen o da kilo yapacaktır illaki.Aşagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. :)

Kuzummm banada oluyor arada normaldir ac tv yi vardir birseylerr

X