2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kızlar bugun bendede bi yorgunluk, sıkıntı, mide bulantım, ağlayasım var ama ağlayamıyorum:KK51:
bağırıp çağırmak istiyorumm, okula alıştım ya şimdi evdeyim 1 aydır evde durmammı içimi sıktı acaba, yalnız hissediyorum kendimi.. :KK61:
babamda yurtdışına çıktı yine iş için. belkide ondandır, bilemedim:110:

Bunlar geçiş dönemi canım, hepimizde oluyor malesef.Dediğin gibi okul temposuna çok alıştıysan zor gelebilir..Kuzenlerin falan yakındaydı, arkadasların yok mu ayrıca.Şöyle sırayla toplassanız birbirinizde, böyle zamanlarda en iyi şey sosyallik bence.Ki okuldan uzak oldugun için böyleysen insan özlemişsin sen. :)
Baban ne kadar süre gelmeyeck canım peki?

Kuzum benimde son 2~3 aydir durum ayniydi int baktim ispanak, yedil mercimek,et,roka vs diyordu bol bol yedim ve.psikolojiktir belki suan iyiyim doktora gidiyorum ilac veriyo 3 ay kullan diyyo sonra yine cikiyo.tabi Allah korusun baska birseyde olabilor

Annen nasil canim kiyafet falan aliuolarmi hevesle benimde annem erken goruyo ya bide mesela gecen hafta mevlud vardi gittim herkes bebek yokmu diye soruyo daha erken diyorum istiyorum demiyorum bide onlar sorunca cok utaniyorum sevgiliykende biri varmi sorusuna ayni olurdum ben

Yok, henüz o hevesle girişmediler.Cinsiyet belli olsun diye bekliyor herkes.Ama kayınvalidem annemden daha hevesli.Cinsiyet belli olsun eminim başlayacaktır bişeyler almaya.Hatta begendikleri seyler olmuş görümcemle ne renk alsınlar bilememişler. :) Bilmiyorum ki anneler hep mi böyle, gerçi etrafımda kendi kızı için cok hevesli olanlar var ama işte bizimki de böyle napalım :) Daha evliliği sindiremediler bence ondan. :)
Hadi yaa o utanma olmuyordu bende, zaten niyetlenmiştim ya ondan heraldfe sadece Allah ne zamn ne nasip ederse diyordum. :) Sen de niyetine girince o çekingenlik kalmaz bence, değişik bir hissiyat :)

Yok, henüz o hevesle girişmediler.Cinsiyet belli olsun diye bekliyor herkes.Ama kayınvalidem annemden daha hevesli.Cinsiyet belli olsun eminim başlayacaktır bişeyler almaya.Hatta begendikleri seyler olmuş görümcemle ne renk alsınlar bilememişler. :) Bilmiyorum ki anneler hep mi böyle, gerçi etrafımda kendi kızı için cok hevesli olanlar var ama işte bizimki de böyle napalım :) Daha evliliği sindiremediler bence ondan. :)
Hadi yaa o utanma olmuyordu bende, zaten niyetlenmiştim ya ondan heraldfe sadece Allah ne zamn ne nasip ederse diyordum. :) Sen de niyetine girince o çekingenlik kalmaz bence, değişik bir hissiyat :)
Heee bizim bi akrabanin 4 ay oldu onun herkes cok hevesli cinsiyet belli degilken orguler orulmeye baslanmisti ama tabiki beklemek daha iyi gerci ssnnde battaniyen var bitirdin mi ne durumda ? Belkidd oyle olur canim bide yanimda annem olunca ne bileyim tuhaf oluyorum ben :)

Heee bizim bi akrabanin 4 ay oldu onun herkes cok hevesli cinsiyet belli degilken orguler orulmeye baslanmisti ama tabiki beklemek daha iyi gerci ssnnde battaniyen var bitirdin mi ne durumda ? Belkidd oyle olur canim bide yanimda annem olunca ne bileyim tuhaf oluyorum ben :)
Olabilir. :)

:))) Ah ah bi hamaratım ki sorma canım..Biraz ilerlemiştim ama şuan beklemede. :)Bebiş ortada yokken bi heves yapıyordum, şimdi niy eböyle oldu anlamadım. :)

Olabilir. :)

:))) Ah ah bi hamaratım ki sorma canım..Biraz ilerlemiştim ama şuan beklemede. :)Bebiş ortada yokken bi heves yapıyordum, şimdi niy eböyle oldu anlamadım. :)
Bitir kuzum ya cok sekerr oluyodu hatta sonra bebek patigi falan orersin tig ile cok sekerler hatta sis de biliyorsan harikaa :) yarisina geldin mi

Bitir kuzum ya cok sekerr oluyodu hatta sonra bebek patigi falan orersin tig ile cok sekerler hatta sis de biliyorsan harikaa :) yarisina geldin mi
Evet biraz daha yapınca model daha belli oldu şirin oluyor ama işte bu ara tembelliğim üstümde, sürekli evde olsam yaoardım da işten gelince bu ara üşeniyorum :) Yok daha yarısı bile olmadı. :) Biraz daha ileri dönemde daha çok heveslenirim belki. :) Bir de bu uzun sürüyor ya, küçük şeyler yaparsam cabuk biten o daha kolay olur :)

Canım ara ara o ruh hali hepimizde oluyor, duygusal bir dönemdesin olabilir tüm bunlar, annenin yanına git istersen biraz, ya da şöyle dolaş yürüyüş yap kendine gelirsin

dün çıktım ama kalaklık üstüme üstüme geldi resmen.. herkez bişiler konuşuyo ama duymuyorum resmen..
belki havadandır bir yağmurlu bir yaz gibi.. annemlere gidincede annem,abim işte babamda gitti ev boş..
kedimle hasret giderip geliyorum:KK51:

Bunlar geçiş dönemi canım, hepimizde oluyor malesef.Dediğin gibi okul temposuna çok alıştıysan zor gelebilir..Kuzenlerin falan yakındaydı, arkadasların yok mu ayrıca.Şöyle sırayla toplassanız birbirinizde, böyle zamanlarda en iyi şey sosyallik bence.Ki okuldan uzak oldugun için böyleysen insan özlemişsin sen. :)
Baban ne kadar süre gelmeyeck canım peki?

evet canım arada oluyodu ama bugun bi başka geldi..
babam kendimi bildim bileli gellir gider hep, mayıslarda gelicek sanırım..
annem yalnız kaldığı içinde üzülüyorum, hepsi toplanıp patladı sanırım şuan..
demin ağladım rahatladım az çok şükür..

okulum başka yerde olduğu için burda arkadaşlar herkez dağıldı biryerlere zaten, zaten büyük sorun yaşadık kimseye güvenemiyorum, kuzenlerle çıkıyoruz işte.. ama dün farkettim onların birer çocukları var, orayada ait hissetmedim kendimi..
neyse sizinde canınızı sıktım, Rabbim başka dert vermesin inşallah..

dün çıktım ama kalaklık üstüme üstüme geldi resmen.. herkez bişiler konuşuyo ama duymuyorum resmen..
belki havadandır bir yağmurlu bir yaz gibi.. annemlere gidincede annem,abim işte babamda gitti ev boş..
kedimle hasret giderip geliyorum:KK51:

evet canım arada oluyodu ama bugun bi başka geldi..
babam kendimi bildim bileli gellir gider hep, mayıslarda gelicek sanırım..
annem yalnız kaldığı içinde üzülüyorum, hepsi toplanıp patladı sanırım şuan..
demin ağladım rahatladım az çok şükür..

okulum başka yerde olduğu için burda arkadaşlar herkez dağıldı biryerlere zaten, zaten büyük sorun yaşadık kimseye güvenemiyorum, kuzenlerle çıkıyoruz işte.. ama dün farkettim onların birer çocukları var, orayada ait hissetmedim kendimi..
neyse sizinde canınızı sıktım, Rabbim başka dert vermesin inşallah..
Yok canım olur mu öyle şey, seni çok iyi anlayabiliyorum, dediğim gibi dönemsel olarak hepimizin başına gelen şeyler bunlar... O yüzden çok dert etme kendine. Rabbime sığın o yeter..

Yok canım olur mu öyle şey, seni çok iyi anlayabiliyorum, dediğim gibi dönemsel olarak hepimizin başına gelen şeyler bunlar... O yüzden çok dert etme kendine. Rabbime sığın o yeter..

öyle canım çok şükür kendime geldim.. panik atakta karıştı sanırım araya, yemek yiyeyimde kendime geleyim.

yok yok bebiş lazım artık sanırım, boş boş oturmak yaramıyo bize:110::emir_bebek:

Canlarıımmm...
çok özledimmm...
Bulgaristan tatilimizi sonunda yaptık geldiiikk ,

tutkku tutkku cum pamporovaya gittik pazartesi , akşamına evimize döndüğümüzde şansımıza kar yağmaya başladı...
Çok güzeldi çok şüküüür, sen nasılsın tutkum canım benim...
Kızlar sizler nasılsınıııız :KK19:
duman , cennetmeleğim,ladypurple, eda?

Evet biraz daha yapınca model daha belli oldu şirin oluyor ama işte bu ara tembelliğim üstümde, sürekli evde olsam yaoardım da işten gelince bu ara üşeniyorum :) Yok daha yarısı bile olmadı. :) Biraz daha ileri dönemde daha çok heveslenirim belki. :) Bir de bu uzun sürüyor ya, küçük şeyler yaparsam cabuk biten o daha kolay olur :)
O bendede var canim renkten renge gecicem model surekli degisecek yoksa bi sure sonra sikiliyorum :)

öyle canım çok şükür kendime geldim.. panik atakta karıştı sanırım araya, yemek yiyeyimde kendime geleyim.

yok yok bebiş lazım artık sanırım, boş boş oturmak yaramıyo bize:110::emir_bebek:

Tutkummm siz.ne zaman dusunuyosunuz insallah istenilen zamanda hayirlisiyla olur tabi ama

Canlarıımmm...
çok özledimmm...

tutkku tutkku cum pamporovaya gittik pazartesi , akşamına evimize döndüğümüzde şansımıza kar yağmaya başladı...
Iyi canim masallah ya bebisin gelecegi tarihe ne kadar yaklasmissin :) saglikla kucagina al insallah ohhh tatilde yapildi ne guzel :)

Tutkummm siz.ne zaman dusunuyosunuz insallah istenilen zamanda hayirlisiyla olur tabi ama
kuzum aralık 2014'den beri kıpırtı başladı bende, istiyoruz yani artık.. nasip kısmet artık ne zaman gelir bebişimiz ,inşallah fazla bekletmez:nazar::anneadayı:

Canlarıımmm...
çok özledimmm...

esmaaamm:KK19:
yaa gittinizmi orayaa, bizde gidecektik ama daha nasip olmadıı..
nasıl beyendinmi buralarıı, daha kapıdan girer girmez fark var demi böyle ıssız:KK48:
kırcaaliye gelmedinizmi

bende güzel haber vereyim ozamaan nasipse haftaya pasaportlarımız çıkar herhalde, sonra edirne yolcusuyuuuz nasipse:KK55::nazar:

Canlarıımmm...
çok özledimmm...

Ayyy hoşgeldin canım benim, bizler çok şükür iyiyiz, aslında haberleri izlerken hep aklımdaydın, çünkü hava şartlarından dolayı ne yaptı acaba diye aklımdan geçti, haber aldık yaa şükür rahatladım ne yalan söyleyim:)

Canlarıımmm...
çok özledimmm...

Hoşgeldin ciciiiim.. Hadi bakalım, bir güzel gezip tozmuşsundur.Peki senin memleket miydi ki yoksa oralar?

Çok şükür iyiyiz canım.Bıraktığın gibi devam. :))

X