2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anam MaşAllah sana yaaa,, kız gözlerim dolu dolu oldu... :) Ayyy çok tatlı görünüyorsunuz, Rabbim nazarlardan korusun sizi...
Hehehehhe..Teşekkür ederiz ciciiimm.Amiiin. :)
Kuzenim de hamile şimdi.O 43 kiloyla hamile kaldı ben 52.Tabi o biraz standart dışı bir yapıda. :) O 5 buçuk aylık hamile ben üç ama aynı görünüyoruz. :KK48:

Hehehehhe..Teşekkür ederiz ciciiimm.Amiiin. :)
Kuzenim de hamile şimdi.O 43 kiloyla hamile kaldı ben 52.Tabi o biraz standart dışı bir yapıda. :) O 5 buçuk aylık hamile ben üç ama aynı görünüyoruz. :KK48:
:) Canım sağlıklı olunda verilir kilolar... Kuzeninde MaşAllah 43 kilo ben heralde ortaokuldayken o kilodaydım:KK48: Cinsiyeti öğrenmene az kaldı o zaman...
Ay ne dicem iş yerindekiler biliyor mu peki?

:))) Şükür canım güzel geçiyor, homini gırtlak yemeye devam :)))

Göbüş var canım ama kilo göbeği, bebek göbeği henüz belli değil bence :)))
Hatta alın size kanıt :KK48::KK48::anneadayı:

Eki Görüntüle 1399218

Allahıım maşallahh:nazar::anneadayı:
bilmem neden ana-kız çalışıyosunuz he diyesim geldi:KK16:
hayırlısıyla canım benim, bence sadece kilo göbeği değl oo, kuzenimde 12.haftalarda ama göbişi var artık, seninde vardır :nazar::anneadayı:

:) Canım sağlıklı olunda verilir kilolar... Kuzeninde MaşAllah 43 kilo ben heralde ortaokuldayken o kilodaydım:KK48: Cinsiyeti öğrenmene az kaldı o zaman...
Ay ne dicem iş yerindekiler biliyor mu peki?

Öyle öyle.Eşime diyorum zaten.İki sene zaman biçiyorum kendime.Ondan sonra gör sen beni. :)))

Hı hııı söyledim yakın olduklarıma. :) Müdürle birebir konuşmadım ama belki diğerleri söylemiştir. :)

Öyle öyle.Eşime diyorum zaten.İki sene zaman biçiyorum kendime.Ondan sonra gör sen beni. :)))

Hı hııı söyledim yakın olduklarıma. :) Müdürle birebir konuşmadım ama belki diğerleri söylemiştir. :)
Hehe iyi demişsin canım benim valla... :)

hayırlısıyla canım benim, bence sadece kilo göbeği değl oo, kuzenimde 12.haftalarda ama göbişi var artık, seninde vardır :nazar::anneadayı:

Yaaa hadi bakalım, çatlıciiiim zaten meraktan. :)) Ama son zamanda çoğu kişi kız diyor.Bir de geçen annemler tuz testi mi ne var ondan yaptılar.Farketmeden kafaya tuz serpiliyormuş, ilk önce agzna gıderse elin kız, burnuna giderse erkekmiş :)))
Kız çıktı.Ama bende et koparma alışkanlıgı var malesef, diyorum benim elim agzımdan cıkmıyor ki zaten , sayılmaz bu :p :))))

Hmmm..Belki de olabilir.Henüz bir gerginlik yok ya hamile göbegı gıbı gelmiyor o yuzden bana :))

Ayy canım bana da kızmış gibi geliyor nedense... Sağlıklı olsunda İnşAllah

Amin canımm, etkilendim mi bilmiyorum ama bu ara ben de öyle hissediyorum.Bu arada kız olursa almina da karar kılındı. :))
Eşime diyorum nerden aklına geldi de buldun bu ismi, ne önemi var diyor, netten baktım dikkatımı cekti işte diyor. Benim söylediklerimi kabul etmiyordu, sen erkegı buldun kızı ben koyayım bari diye.O bulacaktı.Ama bana öyle geliyor ki görümcem söyledi bu ismi ona, hatta eminim diyebilirim. Bi aksam iş cıkışı kayınvalideme ugradı, ondan sonra geldi Almina diye tutturmaya basladı.Azıcık sinir olmadım desem yalan olur.Ama neyseki görümcemi seviyorum o yüzden lafını edip inat etmek istemiyorum.

Amin canımm, etkilendim mi bilmiyorum ama bu ara ben de öyle hissediyorum.Bu arada kız olursa almina da karar kılındı. :))
Eşime diyorum nerden aklına geldi de buldun bu ismi, ne önemi var diyor, netten baktım dikkatımı cekti işte diyor. Benim söylediklerimi kabul etmiyordu, sen erkegı buldun kızı ben koyayım bari diye.O bulacaktı.Ama bana öyle geliyor ki görümcem söyledi bu ismi ona, hatta eminim diyebilirim. Bi aksam iş cıkışı kayınvalideme ugradı, ondan sonra geldi Almina diye tutturmaya basladı.Azıcık sinir olmadım desem yalan olur.Ama neyseki görümcemi seviyorum o yüzden lafını edip inat etmek istemiyorum.
:KK48: Hadi hayırlısı olsun... Ya Almina, ya da Kerem'di sanırım... :)
Görümceni seviyorsan sorun değil o zaman.. Boşver inat yapma üzme kendini o da güzel bir isim sonuçta..:KK70:

Bizimde borcumuz fena halde 8 senelik ev kredimiz var (1.300) ihtiyaç kredisi (250) ve diğer kredi (150) bebekte geliyo elimize bi 300 lira kalıyor oda uçuyor gidiyor ihtiyaç kredilerimiz kapansa en azından yine razıyız bekliyoruz bakalım kayınpeder ihtiyaç kredilerini kapatacak inşallah bebekte gelince sıkışıvaz
Kuzum kucuk olanlari kp oderse cok rahat olur hem odedignz evinizin kredisi belki en fazla 10 yil sonra ev sizin

Herkese günaydın tatlı gelinleeer :))))

günaydın kızçeleerrr, sanada günaydın meltemimmm:KK28:

Gunaydinn kizlar hepinize nasilsiniz bakalim bugun

Yaaa hadi bakalım, çatlıciiiim zaten meraktan. :)) Ama son zamanda çoğu kişi kız diyor.Bir de geçen annemler tuz testi mi ne var ondan yaptılar.Farketmeden kafaya tuz serpiliyormuş, ilk önce agzna gıderse elin kız, burnuna giderse erkekmiş :)))
Kız çıktı.Ama bende et koparma alışkanlıgı var malesef, diyorum benim elim agzımdan cıkmıyor ki zaten , sayılmaz bu :p :))))

Hmmm..Belki de olabilir.Henüz bir gerginlik yok ya hamile göbegı gıbı gelmiyor o yuzden bana :))

:KK48: yaa öyle testmi varmış bilmiodum..
sağlıklı olsunlar canım gerisi boş. hayırlı evlat olur inşallah:nazar:

aynen, sanırım akla ilk kız geliyo nebileyim, ama öyle sağlık olsun tabikide:nazar:

:KK48: Hadi hayırlısı olsun... Ya Almina, ya da Kerem'di sanırım... :)
Görümceni seviyorsan sorun değil o zaman.. Boşver inat yapma üzme kendini o da güzel bir isim sonuçta..:KK70:
Aynen canım, başından beri ısrarcı olduğu bir isim yoktu illa bir yerlerden duyacaktı.Neyseki içime sinmeye başladı.Evet canım erkek olursa da Kerem :) Bakalım isimler hazırda, şu bir ay geçsin de hayırlısıyla ismiyle hitap etmeye başlayalım miniğe :)

X