Geçer geçer İnşAllah canım yaa, insan sabırsız oluyor sanırım ama valla sonuçta ömrümüzde en fazla birkaç kere yaşayacağımız bir olay tadını çıkar bol bol... :)Aynen canım, başından beri ısrarcı olduğu bir isim yoktu illa bir yerlerden duyacaktı.Neyseki içime sinmeye başladı.Evet canım erkek olursa da Kerem :) Bakalım isimler hazırda, şu bir ay geçsin de hayırlısıyla ismiyle hitap etmeye başlayalım miniğe :)
Iyiyim bende canimm az once yazdim ama gitmedi sanirin masalllah buyumus bebisinnnSana da günaydın canım, iyiyz çokşükür seni sormalıı? :)
Valla arada giren arkadaşlarda var o yüzden 3 değil daha fazlayız sanırım:)
Aslında buralar o kadar da soğuk değil ama hafta sonu yorgunluğumu atamadım sanırsam, birde kızlar kansızlıkta halsizlik yapar mı acaba?Havalar ne kadar soguksa o kadar zor oluyor canim bende normalde 7 de kalkiyorum kahvalti hazirliyorum tekrar uyunuyorum bana bile kalkmak zor geliyor evde oldugun halde
Amin canım İnşAllah, Rabbim isteyen herkese nasip etsinIyiyim bende canimm az once yazdim ama gitmedi sanirin masalllah buyumus bebisinnn
Heee iyi bakalkm bizde tadariz insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur
Bendede sureki oluyo ve bende halsizlikle sac dokulmesi cok oluyoAslında buralar o kadar da soğuk değil ama hafta sonu yorgunluğumu atamadım sanırsam, birde kızlar kansızlıkta halsizlik yapar mı acaba?
AminnnAmin canım İnşAllah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben de bilmiyordum.. :)yaa öyle testmi varmış bilmiodum..
sağlıklı olsunlar canım gerisi boş. hayırlı evlat olur inşallah
aynen, sanırım akla ilk kız geliyo nebileyim, ama öyle sağlık olsun tabikide
Aslında buralar o kadar da soğuk değil ama hafta sonu yorgunluğumu atamadım sanırsam, birde kızlar kansızlıkta halsizlik yapar mı acaba?
Iyiyim bende canimm az once yazdim ama gitmedi sanirin masalllah buyumus bebisinnn
Heee iyi bakalkm bizde tadariz insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur
Evet canım var, çok çabuk yorulurum mesela.. edanın dediği gibi saçlarım da çok dökülür...Kesinlikle yapar canım.Var mı kansızlık?
O zaman sen doktora git kan ilacı takviyesine başlarsın düşükse değerlerin.Evet canım var, çok çabuk yorulurum mesela.. edanın dediği gibi saçlarım da çok dökülür...
Hı hııı, çok şükür büyüyoruz bakalım. :)
Ayy aynen hasizlikte var saç dökülmesi de... İlaç kullandım, kuru üzüm yedim, pekmez içtim ama pek faydalı olmadı maalesef kiBendede sureki oluyo ve bende halsizlikle sac dokulmesi cok oluyo
Hı hııı kalp atıslarını görene kadar beklemiştik.Ama tabi şuan herkes biliyor evet :)) Annem daha erken diyordu o bile kaptırdı kendini :)Herkes ogrenmistir artikk :) bekleyelim mi diyoduz siz dimi bi sure
Canım doktora gittim de, daha çok yediklerime dikkat etmem gerekirmiş kan yapıcı şeyler, kuru üzüm ve pekmez gibi mesela... Valla o kadar çok kuru üzüm yedim ki hep kilo olarak geri döndü... Bende alşıtım bıraktım yemeyi:)O zaman sen doktora git kan ilacı takviyesine başlarsın düşükse değerlerin.
Canım ara ara o ruh hali hepimizde oluyor, duygusal bir dönemdesin olabilir tüm bunlar, annenin yanına git istersen biraz, ya da şöyle dolaş yürüyüş yap kendine gelirsinkızlar bugun bendede bi yorgunluk, sıkıntı, mide bulantım, ağlayasım var ama ağlayamıyorum
bağırıp çağırmak istiyorumm, okula alıştım ya şimdi evdeyim 1 aydır evde durmammı içimi sıktı acaba, yalnız hissediyorum kendimi..
babamda yurtdışına çıktı yine iş için. belkide ondandır, bilemedim
Ayy aynen hasizlikte var saç dökülmesi de... İlaç kullandım, kuru üzüm yedim, pekmez içtim ama pek faydalı olmadı maalesef ki
Annen nasil canim kiyafet falan aliuolarmi hevesle benimde annem erken goruyo ya bide mesela gecen hafta mevlud vardi gittim herkes bebek yokmu diye soruyo daha erken diyorum istiyorum demiyorum bide onlar sorunca cok utaniyorum sevgiliykende biri varmi sorusuna ayni olurdum benHı hııı kalp atıslarını görene kadar beklemiştik.Ama tabi şuan herkes biliyor evet :)) Annem daha erken diyordu o bile kaptırdı kendini :)
İlaç içsen o da kilo yapacaktır illaki.Aşagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. :)Canım doktora gittim de, daha çok yediklerime dikkat etmem gerekirmiş kan yapıcı şeyler, kuru üzüm ve pekmez gibi mesela... Valla o kadar çok kuru üzüm yedim ki hep kilo olarak geri döndü... Bende alşıtım bıraktım yemeyi:)
kızlar bugun bendede bi yorgunluk, sıkıntı, mide bulantım, ağlayasım var ama ağlayamıyorum
bağırıp çağırmak istiyorumm, okula alıştım ya şimdi evdeyim 1 aydır evde durmammı içimi sıktı acaba, yalnız hissediyorum kendimi..
babamda yurtdışına çıktı yine iş için. belkide ondandır, bilemedim