Aynen öyle... Altın zaten şu zamanda alınmaz fiyatlar arttı. Ama geri azalmış sanırsam öyle duydum, yani çok değişken belli olmuyor..Evet bende denedim kendi kendime altın para biriktirmeyi olmadı ama baskasına mecbur götürüyosun birde toplu para geliyor iyi oluyor
İnşAllah düşer yaa, doğum yapan, düğün yapan o kadar çok ki.... eee mecbur bizde altın takcaz Allah kolaylık versin bize:)170 küsür diye duydum bencede alınmaz inş yaza kadar düşer :)
arkadaşlarla gün yapıyoruz birde kumparamız var ama bankadan pek para cekmıyorum ancak yetiyo bende bozuk para az oluyor o yüzden kumparayı dolduramıyorum.bende o yüzden aylık 50 tl ben 50 tl eşim atsa zor zamanlarda kullansak diye düşündüm
yani durumumuz cok kötü değil dügün borcunu ancak azalttık ama acil bişey çıksa zorlanıcaz hemde kafamız rahat olur.
Sizde baya baya ödüyormuşsunuz, valla bizim ucu ucuna yetmiyor hep eksiye giriyoruz. Daha şimdiden -500 deyizAyın 15'ine 13 gün kaldı, hayırlısı bakalım, Rabbime binlerce kez şükürler olsun tabi..
Kredi kartı desen her ay minimumunu ödüyoruz... Bu nedenle kredi kartını bıraktık ama bu seferde dediğim gibi eksiye giriyoruz...
Kumbara aslında süper fikir ama bizde pek beceremedik.. Bende akraba gününe girdim para biriksin diye :)
Bizimde borcumuz fena halde 8 senelik ev kredimiz var (1.300) ihtiyaç kredisi (250) ve diğer kredi (150) bebekte geliyo elimize bi 300 lira kalıyor oda uçuyor gidiyor ihtiyaç kredilerimiz kapansa en azından yine razıyız bekliyoruz bakalım kayınpeder ihtiyaç kredilerini kapatacak inşallah bebekte gelince sıkışıvaz
Sizde baya baya ödüyormuşsunuz, valla bizim ucu ucuna yetmiyor hep eksiye giriyoruz. Daha şimdiden -500 deyizAyın 15'ine 13 gün kaldı, hayırlısı bakalım, Rabbime binlerce kez şükürler olsun tabi..
Kredi kartı desen her ay minimumunu ödüyoruz... Bu nedenle kredi kartını bıraktık ama bu seferde dediğim gibi eksiye giriyoruz...
Kumbara aslında süper fikir ama bizde pek beceremedik.. Bende akraba gününe girdim para biriksin diye :)
Canım ben üzülüyorum sıkıntı yapıyorum diye eşim hiç seslenmiyor, sen kafanı yorma boşver diyor, Nerde nereye borcu var pek bilmem, ama eksrelerden görüyorum neler olup bittiğini, o zaman daha çok üzülüyorum tabi...Günaydın kuzucuuum..Ah ah o kredi kartları, noluyorsa onlardan oluyor.Kullanmasan bir dert, kullansan ayrı bir dert. :))) Ben de dökeyim bari içimi.Biz de kredi kartlarını kapatmaya çalışıyoruz, dediğin gibi ancak minimumu ödeniyor.Ayrıca aylık 1100tl kredi ödüyoruz, iki yılı daha var.Benim öğrenim ve katkı kredisi , beş yıllık :)))) Aylık 1000 tl ye yakın benzin masrafı.Senin de dediğin gibi içeri giriyoruz artık..Şu kredi kartları kapansaydı rahatlıycaz da..Bakalım..Eşim benden daha çok moralini bozuyor, toparlayamıyoruz diye o yüzden ona bir şey demiyorum hiç, hazır fırsatını bulmuşken size döküleyim bari dedim ben de..Bebiş de geliyor, gerçi o kısma çok takılmıyorum daha var vakit. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..O gün işi iyi oluyor canım.Eşim de iş yerinde yapıyor gün.Bebiş zamanına sıra bize gelcek, büyük nimet olacak inşallah :))
Ne bileyim yine bile bunlardan moralim bozulduğu yok.Sadece eşimin çok takılmasına üzülüyorum o kadar.Çok şükür Rabbim yuvamızdan huzurumuzu eksik etmesin hepimizin.Böyle şeylerle çok fazla huzur kaçırmaya gerek yok diye düşünüyorum.Eşimizle iyi olalım, sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun bunlar zamanla hallolacak şeyler.Ailelerimiz nereden nereye gelmiş.Sabrı eksik etmemek lazım üzerimizden.Neyse sabah sabah çok konuştum..Velhasıl kelam iyi olalım, hoş olalım kafii :)))
Herkese günaydın tatlı gelinleeer :))))
Günaydın canlarım....günaydın kızçeleerrr, sanada günaydın meltemimmm
Canım ben üzülüyorum sıkıntı yapıyorum diye eşim hiç seslenmiyor, sen kafanı yorma boşver diyor, Nerde nereye borcu var pek bilmem, ama eksrelerden görüyorum neler olup bittiğini, o zaman daha çok üzülüyorum tabi...
Bulaşık tabletim az kalmış bu nedenle dün bulaşıkları makineye atmadım elimde yıkıyordum, döndü arkasını neden makineye atmadın dedi, bende birkaç tane kalmış misafir falan geldiğinde kullanırım onu dedim, öyle bir baktı ki gözüme ayyy ağlayacaktım yaa... Çıkalım alalım dedi, yok dedim yıkarım ben.:) Zaten doğalgaz da önceki aylara nazaran daha çok gelmiş.. Birde ekstra şeyler almasın ne olcak sanki...O yüzden dediklerinin hepsine katılıyorum... Rabbim huzur versin, çok şükür bu halimize... Maaşımız var ki borç yapabiliyoruz.. Rabbim dışardakilere evsizlere yardım etsin İnşAllah..
Bayıldım ben bunaaaa.. :))) Yavrucagımın kabugunun kırılacagı günü dört gözle bekliyorum. :)))
resimli günaydın edecektim geç kaldım
dur şimdi ekleyeyim barii
Aynen canım benim, doğalgaz ve elektrik faturası önceki aylara nazaran daha fazla.. İki gündür havalar güzel gidiyor, kombiyi iyice kıstım bende :) Ay birde salonu kullanmadığmız halde tv nin kablosu prizde takılı kalmış, onu çektik geçen, o bile baya farkettirir değil mi?Maşallah sana düşünceli hatun.Şu kışı atlatalım biraz daha masraflar azalır Allah ın izniyle.Şİmdi sizde doğalgaz.Bizde odun kömür elektrik uçuyor.İki ay daha sabır.
Öyle canımcım amiiiin, hep dediğimdir bu yine bile ödeyebiliyoruz ki borç yapıyoruz.Çok şükür her şeye ragmen.
Bayıldım ben bunaaaa.. :))) Yavrucagımın kabugunun kırılacagı günü dört gözle bekliyorum. :)))
Zannetmiyorum canım, açık olmadıktan sonra ahım şahım bir şey olmaz ama takılı bırakmamkta fayda var tabiAynen canım benim, doğalgaz ve elektrik faturası önceki aylara nazaran daha fazla.. İki gündür havalar güzel gidiyor, kombiyi iyice kıstım bende :) Ay birde salonu kullanmadığmız halde tv nin kablosu prizde takılı kalmış, onu çektik geçen, o bile baya farkettirir değil mi?
Şükür çok şükür...
:))) Şükür canım güzel geçiyor, homini gırtlak yemeye devam :)))heh nasıl gidiyo sahi canım hamişlik.
göbiş çktımı azcıkda olsa
Anam MaşAllah sana yaaa,, kız gözlerim dolu dolu oldu... :) Ayyy çok tatlı görünüyorsunuz, Rabbim nazarlardan korusun sizi...:))) Şükür canım güzel geçiyor, homini gırtlak yemeye devam :)))
Göbüş var canım ama kilo göbeği, bebek göbeği henüz belli değil bence :)))
Hatta alın size kanıt
Eki Görüntüle 1399218