Günaydın canım benim, valla haberlere baktım bende Edirne'den Çanakkale'ye kadar olan yerler çok feciydi, burda da vardı rüzgar ama o kadarda değil tabi...
Şuan hava harika tam yaz havası denilebilebilir. Ama benim hala uykum var
Evett kuzum sonunda sagol suan 2 gb var ama hizli gidiyo. Esim pc almak istiyor tabi bende istiyorum o zaman internet alicaz eve girmektede sinir olmaz ama vadafoneden mi alsak karsi komsuyla ortak internet mi kullnsak onu dusunuyoruz.
Ayy havalari sorma dun burdada bir firtinaaa bugunde bir yagmur benim cam silme yalan oldu kalkayim haftalik temizligi yapayim bafi diyodum uzandim kaldim.
Bulantimi bisi varmi yoksa tutkum ben bu ara yine cok cooook istiyorum yaaa
Hadi ya onlarda mi gelmiyorlarr neden acaba
Kuzum. Enim telefonum girmiyordu nete esimden giriyordum simdi telefon aldik ondan girebilcemm tabi bunada int yetmicek galiba bakalim eve almayi dusunuyoruz ama ne olacak.
Bu arada kizlar ya camlari silecektim bugun mutfak ve salon halimi yikamaya verecrktim ama yagmuru gorunce kaldim pofff
Evet canim sadece 2 onunda 2 gunde yarisini bitirmisim instag ram cok yiyo bidenormalde 2gb ama o bitince biraz daha yavaşlyıo normalde sınırsız ise, ama sadece 2gb varsa evet hemen biter
olsun ordan burdan çekersin elinde telefon var artık
boşver canım ya, bende bazen üstten geçiyorum artık nasipse havalar düzelsin ozaman silerim güzeeelce..
sorma edam ya bende çok istiyorum, ama ilk ay malesef negatıf oldu
hayır inadına yapar gibi o belirtiler,gecikmeler,heveslenmeleerr ve tek çizgileer
elbet vardır hayırlı zamanı inşallah çok erken daha, inşallah bekletmez bebişlerimiz bizlerii ve tüüm isteyenlerii
kızlar günaydıııın
hava nasıl sizin oralardaa, dün çok korktum yaa.. nasıl yağdı,nasıl fırtına..
buralarda fazla fazla böyle olmuyodu alışık olmadığım için sanırım korkudan midem bulandı dün hep
Hmmm, o zaman güle güle kullan canım.İŞin olmadıkça kapa interneti ben de 2gb tı ancak öyle yettiriyorum.Ama şöyle ki buraya pc den gırıyorum hep, telden cok nadir. :)
Ah ah hıc sorma, ne güzel acık gidiyordu havalar, burda da kapalı yağmurlu.Bende temizlik yok ama çok kasvetli oluyor böyle.
Burdan da yazayım iyiyiöm kuzucum çok şükür, ama tam ayılamadım :) Hava da kapalı çok, kasvetinden enerjim yerine gelemedi bir türlü. :) Sen nasılsııın?? :)Meltemim nasılsınn
Günaydın canım benim, valla haberlere baktım bende Edirne'den Çanakkale'ye kadar olan yerler çok feciydi, burda da vardı rüzgar ama o kadarda değil tabi...
Şuan hava harika tam yaz havası denilebilebilir. Ama benim hala uykum var
Baya kullandim ilk heves hic kapamadim 2 gundur :) yariladim internetide :) sagol kuzumHmmm, o zaman güle güle kullan canım.İŞin olmadıkça kapa interneti ben de 2gb tı ancak öyle yettiriyorum.Ama şöyle ki buraya pc den gırıyorum hep, telden cok nadir. :)
Ah ah hıc sorma, ne güzel acık gidiyordu havalar, burda da kapalı yağmurlu.Bende temizlik yok ama çok kasvetli oluyor böyle.
Evet canim sadece 2 onunda 2 gunde yarisini bitirmisim instag ram cok yiyo bide
Uff gecen mutfagi silebilmistim sonra yagmur basladi ben evde durmdadim derken bugun hemen halilari verir camlari hallederim yagin mutfak falan diyodum simdi hevesim kactiles gibi oldular yanii
Insallah canim ya tek korkum o insallah hayirlisiyla gelir bebislerimiz :) o intrnetteki bebek fotolarina bak bak doyamiyorum artik benimde adetim gecikti keske olsa diyorum ama ihtimal yok :) benim arada duzensiz oluyo ondan gecikne yada psikilojiktir kesin istiyorum yaa :)
canım instada videolar çok aşırı yiyo hemde, sadece resimle idare et.. videoları açma..
istenmiycek gibi değilkii, minnak minnak
korunmuyosunuz dimi canım artık, ihtimal vardır belki bellimi olur
Günaydıııın..
Ufff aynen canım yaa, öyleydi çok fenaydı..Doğrudur,burda da eve dönüşte deniz kenarından geliyoruz, bildigin dalgalar kaldırım taşını sökmüş yola atmış ve denizdeki çakıl taşları hep yollardaydı.Kimbilir nasıl rüzgar, dalga olduysa artık..
Bu telde kendiliginden aciliyo videolarda demek o cok yiyo.yok kuzum yaa sanmiyorum hic :) oyy kizlar ben haftalik temizlige baslayim bari arada yazarim artik yada temizlik bitince opuldunuzcanım instada videolar çok aşırı yiyo hemde, sadece resimle idare et.. videoları açma..
istenmiycek gibi değilkii, minnak minnak
korunmuyosunuz dimi canım artık, ihtimal vardır belki bellimi olur
Teşekkür ederim çok şükür iyiyim, ben ne zaman cam silsem yağmur yağar, bak sen silmeden yağmış yağmur şanslısın bu yüzden :)Sagol canim benim hosbuldum nasilsinnn ☺
uffff evet yaaa çok instagram yüzünden gb dayanmıyor artık, nerden sardıysak :) ki fotolar bıle yıyo bende :)
Aynen öyle hafta sonu da dinlenemedim, kayınvalidemler geldi ilk defa, ev baya kalabalktı :)bugunde güneşli..Rabbim büyük
ilk iş günü olarak uykulu olmak normal canım
bende demin haberlerde denk geldim hakkaten dalgalar resmen yoldaydı
geldimi annenler sahi canım.
bende iyiyim buna şükür, demin uyandım ayıptır sölemesiii, kalksam olur ama hiç oralı değilim
hadi edam kolay gelsinnBu telde kendiliginden aciliyo videolarda demek o cok yiyo.yok kuzum yaa sanmiyorum hic :) oyy kizlar ben haftalik temizlige baslayim bari arada yazarim artik yada temizlik bitince opuldunuz
Aynen öyle hafta sonu da dinlenemedim, kayınvalidemler geldi ilk defa, ev baya kalabalktı :)
Evet canım geldiler, haftasonu cümbür cemaat cok güzeldi. :)
Bence hiiiiç kalkma, şuan yatakta olup onikiye kadar dönüp durmak isterdim .:)))