evet tanıştık bizz gören yok sandım bnede beni :)Tünaydıııın..Merhaba bız tanışmadık sanırım :) Kaçırmışım arada :)
bebiş yok canım benim dahadeneyin canım belli olmaz belki..
oh masayıda hazırlamışlar he , öyle durumlarda en ufak yardımları bile dokunsa cok iyi geliyor insana hakkaten..
bende sınavdan çıktım demin, geçtim çok şükür..
selamm canım nasılsın
meltemim alıntıladım ama olmamışş..
şimdi ev boş gelir sana, kalabalığa alışınca
buaradaa bebişin cinsiyeti nezaman belli oluyoor
Merhaba canım, kız acele etme Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versinbebiş yok canım benim daha
Biz birebir tanışmamışız :) Yoksa o kadar çabuk unutmamam lazım. :)Son zamanda bazen giremeyebiliyorum, o zaman gelmişsin sen de.Hoşgelmişsin :)evet tanıştık bizz gören yok sandım bnede beni :)
Yukarıda karışıklık olmuş canım, tutkucugumun bana yazdıgı alıntılanmamış yua merve ye cevap yazmış gıbı olmuş :)Merhaba canım, kız acele etme Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin
Merhaba canım, kız acele etme Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman tabıkıde öyle herseyın hayırlısı olsun allahım hayırlısını versın herseyın
olabılır canım fazla konusmamıstık heralde zaten hoş bulduk bakalımmmm :)Biz birebir tanışmamışız :) Yoksa o kadar çabuk unutmamam lazım. :)Son zamanda bazen giremeyebiliyorum, o zaman gelmişsin sen de.Hoşgelmişsin :)
karıstırmıs olabılır sana yazacagı yerde bana yazmıs galıa :)Yukarıda karışıklık olmuş canım, tutkucugumun bana yazdıgı alıntılanmamış yua merve ye cevap yazmış gıbı olmuş :)
Yok mervecim sana yazdım ben, hani daha 21 yaşındasın tabi istiyorsundur elbet sakın yanlış anlama beni ama birde daha yeni evliyiz öyle hemen olsun dediğimizde olmuyor maalesefkarıstırmıs olabılır sana yazacagı yerde bana yazmıs galıa :)
Yok canım ben merveye yazdım :)Yukarıda karışıklık olmuş canım, tutkucugumun bana yazdıgı alıntılanmamış yua merve ye cevap yazmış gıbı olmuş :)
Onu anladım anladım.İyice karıştı..Hani tutku bana yazmış ya bebgın cınsıyet ı ne zman bellı olacak..Merve de onu kendıne dıye algılayıp benım henuz yok bebegım dedı..Sen hanı acele etme dedın ya merve ye, o yukarıdakı karısıklıgı duzeltmek ıcın sana yazdım.Ama daha cok karıştı..Yok canım ben merveye yazdım :)
hehehe valla aynen öyle olmuş:) pardonn soryyy:)Onu anladım anladım.İyice karıştı..Hani tutku bana yazmış ya bebgın cınsıyet ı ne zman bellı olacak..Merve de onu kendıne dıye algılayıp benım henuz yok bebegım dedı..Sen hanı acele etme dedın ya merve ye, o yukarıdakı karısıklıgı duzeltmek ıcın sana yazdım.Ama daha cok karıştı..
anladım canım dogru soluyosun insan hemen olsun istıyo yaa can atıyo ama herseyın hayırlısı allahım hayırlısıyla naıp eder inşallahYok mervecim sana yazdım ben, hani daha 21 yaşındasın tabi istiyorsundur elbet sakın yanlış anlama beni ama birde daha yeni evliyiz öyle hemen olsun dediğimizde olmuyor maalesefonun için demiştim.
Amin İnşAllah canımanladım canım dogru soluyosun insan hemen olsun istıyo yaa can atıyo ama herseyın hayırlısı allahım hayırlısıyla naıp eder inşallah
OLsun canım :)) Öyle gerçekten, çok uzun zamandır böyle curcuna görmemişti evim, şimdi çok sakin kaldı. :/
Cumartesi kontrole gittik, oyyy nasıl büyümüş kuzum.3 buçuk cm.Kafası ve gövdesi bayagı bayagı belli oluyor artık. :) İlk kez bu kadar çok hissettim varlığını.Veee kalp atışını duyduk. (Daha önce sadece görebilmiştik. ) 1 ay sonra gösterirse kendini belli olacak canım Allah ın izniyle :) Biz de bu ara isim tartışmalarındayız :) Eşim hep kızım olacak hissediyorum diyor daha evlenmeden öncesinden beri ve hala.. O yüzden erkek ismini ben üstlendim, kızı ona bıraktı.(tabi onayımdan da geçecek o ayrı).Erkek olursa eğer Kerem düşünüyoruz.Kız için de bu ara Almina ya takılmış.Çok içime sinmedi ama bakalım.Diğer fikirleri de bunlar:Ekin,Miray,Deniz,İpek,Öykü,Cemre :) Sizin var mı kız fikirleriniz?? Daha erken belki ama ben cinsiyet belli olunca isim de belli olsun istiyorum ki daha şimdiden ismiyle hitap edeyim. :))
Bende durum vaziyetler böyle, sen ne alemdesin kuzum? :)
İnşAllah canım iyi gelir.
Sende artık 4 olmasın mümkünse... Ağır mı derslerin nasıl?
Ay canım alemsin güldürdün beni, kız kopyaya hangi hoca izin verir...:)ne çok karışmışş ortalık
mervecim melteme sormuştum cinsiyetini..
biliyorum senin bebişin olmadığını.. biz daha istemekle meşkuluz buaralar
Allahııım
pıt,pıt pıt duydunuz kalp sesini he, yesin onu teyzeleriii, maşallah ona
isiiiim bende önereyim hemen beğendiklerimi, nedense hiç erkek ismi düşünmedim fazla, hep kız isimlerine odaklıyım:
Armina, Almina, Almilla, Evra, Ezra, Arzum, Elif, Armağan(Armi), Aslım, Derya, Tutku (kendi ismim değil bebek ismi olarak çok istiyodum biara), Eylül, Mira..vs.vsss aklıma gelmedi başka..
sağlık olsun tabi, babasının düğündüğü isimlerde çok güzel.
bende bekliyorum canım ya, dua edin inşallah güzel haberler vereyim sizlere
zor canım ya, aslında hocalar az daha anlayışlı olup, sınavda kopyaya izin verseler daha kolay olur ama işte..
bu herzaman böyle illa zorlamaları gerek bilirsin
ne çok karışmışş ortalık
mervecim melteme sormuştum cinsiyetini..
biliyorum senin bebişin olmadığını.. biz daha istemekle meşkuluz buaralar
Allahııım
pıt,pıt pıt duydunuz kalp sesini he, yesin onu teyzeleriii, maşallah ona
isiiiim bende önereyim hemen beğendiklerimi, nedense hiç erkek ismi düşünmedim fazla, hep kız isimlerine odaklıyım:
Armina, Almina, Almilla, Evra, Ezra, Arzum, Elif, Armağan(Armi), Aslım, Derya, Tutku (kendi ismim değil bebek ismi olarak çok istiyodum biara), Eylül, Mira..vs.vsss aklıma gelmedi başka..
sağlık olsun tabi, babasının düğündüğü isimlerde çok güzel.
bende bekliyorum canım ya, dua edin inşallah güzel haberler vereyim sizlere
zor canım ya, aslında hocalar az daha anlayışlı olup, sınavda kopyaya izin verseler daha kolay olur ama işte..
bu herzaman böyle illa zorlamaları gerek bilirsin
Ayy canım benim ne kadarda güzel isim düşünüyorsunuz.. İsimlerin anlamı da çok önemli canım onu da eşine söyle bence... Bizim ikisi de belli ama daha ortada birşey yok :)Almina güzel diyorsun he..Ben bilemedim.Kaç gündür içimde sayıklayıp duruyorum içime sindireyim diye. :)) Eylül ismini ben de çok istiyorum ve Ela.Ama babamız sen erkeği üstlendin deyince karıştırmıyor. :))) Bakalım bulucaz bir belli olsun da hayırlısıyla. :)
Amin canımcım inşallaaah...Biz de bekliyoruz burda.. :)
Düşünelim canım ki cinsiyet belli olunca da isim belli olsun, şimdiden alışssın yavrucak ismine.Ayy canım benim ne kadarda güzel isim düşünüyorsunuz.. İsimlerin anlamı da çok önemli canım onu da eşine söyle bence... Bizim ikisi de belli ama daha ortada birşey yok :)
Birkaç hafta sonra belli olur sanırım canım, büyük ihtimalle tabi, göstermemezlik yapmazsa eğer :)Düşünelim canım ki cinsiyet belli olunca da isim belli olsun, şimdiden alışssın yavrucak ismine.Evet canım söyledim, o da farkında.Erkek Kerem olacak onda sorun yok da.Kız ismi bulmak daha zor geliyor bana. :) Siz ne düşünüyorsunuz? :)