2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım seçeneklerin arasında Cemre ve Almina güzel bencede :)

Canım seçeneklerin arasında Cemre ve Almina güzel bencede :)
Bir ay sonra belli olmasını umuyoruz bakalım . :)))
Evet Elif çok güzel bir isim ve Eymen de benim önceden çok sitediğim bir isimdi.Ama eşime sevdiremedim. :)

Ben de şimdi Cemre nin anlamına bakıyordum. :)) Almina hee, hmmm, düşüneyim, eşim bayagı ısrarcı bu isim konusunda ama bakalım.Ben de Ekin' i beğendim :))

Oyy MaşAllah canım yaa hadi bakalım, gösterecek mi kendini...
"Ekin" şöyle düşünebilirsin hani bebeğin ekinin ekildiği ya da biçildiği zamanda doğmayacak büyük ihtimal tabi Rabbim bilir o kadarını, bu nedenle mantıklı olmadığını düşünerek eleyebilirsin:)
Eylül'ü de eylülde doğmayacak falan diye düşünebilirsin.. Sırf elemen için mantıksızda olsa neden sunuyorum sana :)

İnşallah canım. :)
Ama ağustosta da ekilen bir şeyler vardır belkiiii :))) Eylül ü eşim eliyor zaten direk . :))
Peki Almina nın tam bir anlamını biliyor musun sen?

İnşallah canım. :)
Ama ağustosta da ekilen bir şeyler vardır belkiiii :))) Eylül ü eşim eliyor zaten direk . :))
Peki Almina nın tam bir anlamını biliyor musun sen?
:) Bilmem belki olabilir, Almina isminin anlamı: Mina dağında yetişen kırmızı çiçek anlamındaymış tam bende bilemiyorum tabi ama forumlarda falan çok rastlıyorum o isme..

:) Bilmem belki olabilir, Almina isminin anlamı: Mina dağında yetişen kırmızı çiçek anlamındaymış tam bende bilemiyorum tabi ama forumlarda falan çok rastlıyorum o isme..
Hmmm, bu anlam güzel..Bazı yerlerde al elma falan yazıyor da..

Ayy olabilir yaaa, peki eşin biliyor mu anlamını?
Zannetmiyorum :) Söylenişi hoşuna gitti sanırım.

Açma yaram derindir, hiç kitap okuyamıyorum yaaa evlendiğimden beri, dışarıdan üniversite okuyorum ona bile çalışamıyorum Güya bu sene DGS'ye girecektim

Heee öyle bir şey var senin, ne okuyordun canım acıktan? Ona çalışamıyorsun, dgs ye de hazırlanmadın :) Oh oh ne güzel :)))

Zannetmiyorum :) Söylenişi hoşuna gitti sanırım.
Olabilir bak o:)

Heee öyle bir şey var senin, ne okuyordun canım acıktan? Ona çalışamıyorsun, dgs ye de hazırlanmadın :) Oh oh ne güzel :)))
Canım ben açıktan adalet okuyorum, üç dersim kaldı nisanda giricem bakalım sınava... Dgs ye girebilseydim hukuk okucaktım güyaaaaaaaaaaa

Canım ben açıktan adalet okuyorum, üç dersim kaldı nisanda giricem bakalım sınava... Dgs ye girebilseydim hukuk okucaktım güyaaaaaaaaaaa
Heeee tamam baslarda demiştin, hatırladım şimdi.Olur canım yaa yasın küçük daha..Hemen pes etme bence.

Heeee tamam baslarda demiştin, hatırladım şimdi.Olur canım yaa yasın küçük daha..Hemen pes etme bence.
Pes etmek değilde ne bileyim vaktim inan olmuyor, ya da ben çok uyuyorum Dayanamıyorum yoruluyorum valla, beynim doluyor artık..

Pes etmek değilde ne bileyim vaktim inan olmuyor, ya da ben çok uyuyorum Dayanamıyorum yoruluyorum valla, beynim doluyor artık..

Doğru canım haklısın, hani bir çok kişiye göre işimiz rahat ta olsa sabahtan akşama kadar aynı yerde oturmak bile daha çok yoruyor insanı.Olsun zamana bırak.Gönlünde varsa başarırısın inşallah.

Aynen çok şükür işimiz rahat, bir sıkıntım yok elbet, saat 5 dediğinde çantamı alıp çıkıyorum yani.. Ama dediğin gibi sabahın 6-7 sinde kalkıp akşama kadar durmak o bile yetiyor insana yani..
Valla bende öyle yaptım bıraktım zamana maalesefki

Kızlar içimden çoğu kez geçti, sustum.... Hani ne kadar olur bilemiyorum tabi ama böyle ortak bir yerde görüşmek istiyorum aslında sizlerle, böyle kanım çok kaynadı bu foruma, sıcaklığı vs bu yüzden sanırım... Belki olması imkansız gibi birşey ama yine de fikrimi sizinle paylaşayım istedim.. :)

günaydın kızçeleerr

Ay canım alemsin güldürdün beni, kız kopyaya hangi hoca izin verir...:)

e ama artıık 4.kere gireceğim bir derse bi zahmet artık otursun yerinden kalkmasın..nereye kadar uzatacaksa artık, sanki okul çok sıkı fıkı amaan

içinde L harfi olan isimler nebileyim daha narin geliyo bana canım, dene bakalım tüm isimleri hangisi sinecek içine.

sahi canım senin konuşma geçtimi

Ah canım benim, ne kadar güzel düşünmüşsün..Bazı forumlarda var.Çoğu İstanbul da yaşıyor, hatta neredeyse aynı semtlere yakın, buluşma yapanlar var.Çok hoş.Ama hepimiz acaip uç noktalardayız.. :/ Eğer ki 9 ay önce tanışmış olsaydık, seninle görüşmek isterdim.Çorum da, Mecidözü nde üniversiteden arkadasım oturuyor.Onu yanına gitmiştim haftasonluguna. Ah ah geç kalmışız tanışmak için. Ama en azından İstanbul a yolu düşenler olursa orda buluşma ihtimali olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…