• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

günaydınlaar:KK24:

canım yağ lekeside olabilir evet ama nemlenme falan olmasın ?
altındaki renk maviyse çıkabilir canım.. bizimde kum rengi,bej rengi gibi işte genelde lekelenme herzaman oluyo sildiğimde altındaki renk yine aynı ama beyaz kalıyo sildiğim yer..
tabi tüm odaları öyle lekeledim ben ya, süpürgeyle hele hep duvarlara çarparım malesef..

inşallah çıkmaz canım alttaki renk ama maviyse dediğim gibi ihtimali yüksek.. gerekirse aynı boyadan kaldıysa boyarsınız o arayı:KK51:
Merhaba canım, evet yağ lekesi büyük ihtimal çünkü, sildim ancak geçmedi, biraz fazla bastırınca alttaki mavi göründü, kalan boya vardı ama balkondaydı, hiç bakmadım bile, o kadar kar kış oldu bozulmuş mudur acaba eşime desem orayı boyayıverse... :(

Canım günaydıııın..Hem yorgun, hem çok çok iyi dinlenmiş durumdayım :)))) Dün izinliydim, hafta yeni başladı benim için :) Sen nasılsın şekerim?
Hehehe bende dün izinliydim canım benim, aynen hafta yeni başladı, o yüzden de çabuk geçer umarım :)
Bende çok şükür iyiyim, iki genç kız misafirim var :) Valla evde kız çocuğun olması ne güzelmiş, elimin altında dönüveriyorlar resmen, gözümün içine bakıyorlar, bişey söylesemde yapsak diyee, Ay çok sevdim ben yahu, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin İnşAllah

Hehehe bende dün izinliydim canım benim, aynen hafta yeni başladı, o yüzden de çabuk geçer umarım :)
Bende çok şükür iyiyim, iki genç kız misafirim var :) Valla evde kız çocuğun olması ne güzelmiş, elimin altında dönüveriyorlar resmen, gözümün içine bakıyorlar, bişey söylesemde yapsak diyee, Ay çok sevdim ben yahu, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin İnşAllah
Oy oy ne kadar güzel, hmmm sen de izin aldın he iyi olmuş.Evet canım çabuk geçecek inşallah. :)
Senin kızlar büyük tabii, demişler kız olsun çamurdan olsun.Öyleymiş demek bak.Zamanında sana diyorlardır, şimdi sen diyorsun. :) Oh tadını çıkar canım.Evet evet amiiiin, Rabbim onlara da güzel bir ömür nasip etsin, sana da hayırlı bir evlat inşallah.. Ne kadar kalacaklardı? Ah ah benim kızlar da eh işte azıcık yaramazlardı.Oyyy aman Allah ım hele ki 1 buçuk yaşındaki oğluşumuz.Anaammm ben böyle merak görmedim.Bir yerden çekiyorsun başka bir yere gidiyor.Bu kadar enerjiyi nereden bulurlar.Zaten salonda ne kadar süs esyası varsa kaldırdık.Ona rağmen yinebuldu yapacak muzurluklar. :)) Birazcık yorulsam da evdeki curcunayı özlemişim. :)

Oy oy ne kadar güzel, hmmm sen de izin aldın he iyi olmuş.Evet canım çabuk geçecek inşallah. :)
Senin kızlar büyük tabii, demişler kız olsun çamurdan olsun.Öyleymiş demek bak.Zamanında sana diyorlardır, şimdi sen diyorsun. :) Oh tadını çıkar canım.Evet evet amiiiin, Rabbim onlara da güzel bir ömür nasip etsin, sana da hayırlı bir evlat inşallah.. Ne kadar kalacaklardı? Ah ah benim kızlar da eh işte azıcık yaramazlardı.Oyyy aman Allah ım hele ki 1 buçuk yaşındaki oğluşumuz.Anaammm ben böyle merak görmedim.Bir yerden çekiyorsun başka bir yere gidiyor.Bu kadar enerjiyi nereden bulurlar.Zaten salonda ne kadar süs esyası varsa kaldırdık.Ona rağmen yinebuldu yapacak muzurluklar. :)) Birazcık yorulsam da evdeki curcunayı özlemişim. :)
Evet canım doktora gittim dün boynumdaki ağrı için, ay gitmez olaydım ağrı kesici, kas gevşetici yazdı gönderdi(eşime demiştim kas gevşeticiyle ağrı kesiciyi sen eczaneden al ben hiç gitmeyim doktora diye ama dinlemedi), neyseki şimdilik iyiyim çok şükür. Amin canım, amin İnşAllah..
Valla kızların ne kadar kalacağı belli değil, cumaya kadar kalacakları kesin, belki tatil bitene kadar da kalabilirler...
Oyy MaşAllah yaa, onların enerjisi hiç bitmez canım, benimde kardeşim öyleydi, annem kardeşimin yüzünden gittiği her yerde herkesin yatak odasına kadar görürdü:) Olsun yaa yaramazlık da olsun adı üstünde çocuk :)

Evet canım doktora gittim dün boynumdaki ağrı için, ay gitmez olaydım ağrı kesici, kas gevşetici yazdı gönderdi(eşime demiştim kas gevşeticiyle ağrı kesiciyi sen eczaneden al ben hiç gitmeyim doktora diye ama dinlemedi), neyseki şimdilik iyiyim çok şükür. Amin canım, amin İnşAllah..
Valla kızların ne kadar kalacağı belli değil, cumaya kadar kalacakları kesin, belki tatil bitene kadar da kalabilirler...
Oyy MaşAllah yaa, onların enerjisi hiç bitmez canım, benimde kardeşim öyleydi, annem kardeşimin yüzünden gittiği her yerde herkesin yatak odasına kadar görürdü:) Olsun yaa yaramazlık da olsun adı üstünde çocuk :)

Yaaa hiç film falan istemedi mi? Cık cık cık.Neyse geçmiş olsun canım, bir dene bakalım yine de..
Ooo senin misafirler bayagı kalıcıymış, iyi iyi :)
Öyle canım aynen normal olan da onun yaptıkları zaten. :)

Yaaa hiç film falan istemedi mi? Cık cık cık.Neyse geçmiş olsun canım, bir dene bakalım yine de..
Ooo senin misafirler bayagı kalıcıymış, iyi iyi :)
Öyle canım aynen normal olan da onun yaptıkları zaten. :)
Teşekkür ederim canım benim, evet baya kalıcılar:)

selam kızlaar dün yoktunuz he özlettiniz kendinizii:KK19:

duman91 duman91 canım bozulmamıştır üzerinden geçin derim,geçincede daha kötü olurmu bilemedim ama işte mutfak öyle canım napalım:KK51:
misafirlerinde gelmiş sizede değişiklik olur bari:KK28:

meltemcim senn misafirler gittimi.. öyle oluyo diimi çocukların enerjisine maşallah lafım yok.. biz daha çok yoruluyoruz onların ardında:KK46:

duman91 duman91 canım bozulmamıştır üzerinden geçin derim,geçincede daha kötü olurmu bilemedim ama işte mutfak öyle canım napalım:KK51:

meltemcim senn misafirler gittimi.. öyle oluyo diimi çocukların enerjisine maşallah lafım yok.. biz daha çok yoruluyoruz onların ardında:KK46:
Aynen canım yoktuk :) Du bakayım eve gidince eşime söyleyimde hallediversin yaa, çok çirkin duruyor:( Aynen valla öğlen eve gittim masayı hazırlamışlar, oh konuverdim hemen :) yemeğimi de pişirdim ohh missss...
Sen ne yaptın nasılsın?

selammm

Bu sabah ugurladım canım evet :) Aynen öyle valla ama dıyorum ya hem yoruldum ama ruhen de dınlendlm enerjı topladım sayelerınde :))

Aynen canım yoktuk :) Du bakayım eve gidince eşime söyleyimde hallediversin yaa, çok çirkin duruyor:KK43: Aynen valla öğlen eve gittim masayı hazırlamışlar, oh konuverdim hemen :) yemeğimi de pişirdim ohh missss...
Sen ne yaptın nasılsın?

deneyin canım belli olmaz belki..
oh masayıda hazırlamışlar he , öyle durumlarda en ufak yardımları bile dokunsa cok iyi geliyor insana hakkaten..
bende sınavdan çıktım demin, geçtim çok şükür..

selamm canım nasılsın:KK24:

meltemim alıntıladım ama olmamışş..
şimdi ev boş gelir sana, kalabalığa alışınca:KK28:

buaradaa bebişin cinsiyeti nezaman belli oluyoor:nazar::anneadayı::KK46:

oh masayıda hazırlamışlar he , öyle durumlarda en ufak yardımları bile dokunsa cok iyi geliyor insana hakkaten..

Aynen canım benim iyi geldiler valla ne yalan söyleyim.. Hadi gözün aydın diyelim, bitti mi peki tüm sınavların?

Aynen canım benim iyi geldiler valla ne yalan söyleyim.. Hadi gözün aydın diyelim, bitti mi peki tüm sınavların?

sahi canım doktora gitmişsin, için bari rahat olsun, kullan bakalım verdiği şeyleri iyi gelir belki..

bitmedi canım ya, daha 1 tane var, 2 tanedende kaldım..
3 tane var yani, 1tane olanıda alamazsam 4 tane oluyolar malesef:KK51:
ama olsun bugunkünü geçtimya çok şükür:KK28:

OLsun canım :)) Öyle gerçekten, çok uzun zamandır böyle curcuna görmemişti evim, şimdi çok sakin kaldı. :/
Cumartesi kontrole gittik, oyyy nasıl büyümüş kuzum.3 buçuk cm. :KK48:Kafası ve gövdesi bayagı bayagı belli oluyor artık. :) İlk kez bu kadar çok hissettim varlığını.Veee kalp atışını duyduk. (Daha önce sadece görebilmiştik. ) 1 ay sonra gösterirse kendini belli olacak canım Allah ın izniyle :) Biz de bu ara isim tartışmalarındayız :) Eşim hep kızım olacak hissediyorum diyor daha evlenmeden öncesinden beri ve hala.. O yüzden erkek ismini ben üstlendim, kızı ona bıraktı.(tabi onayımdan da geçecek o ayrı).Erkek olursa eğer Kerem düşünüyoruz.Kız için de bu ara Almina ya takılmış.Çok içime sinmedi ama bakalım.Diğer fikirleri de bunlar:Ekin,Miray,Deniz,İpek,Öykü,Cemre :) Sizin var mı kız fikirleriniz?? Daha erken belki ama ben cinsiyet belli olunca isim de belli olsun istiyorum ki daha şimdiden ismiyle hitap edeyim. :))

Bende durum vaziyetler böyle, sen ne alemdesin kuzum? :)

sahi canım doktora gitmişsin, için bari rahat olsun, kullan bakalım verdiği şeyleri iyi gelir belki..

bitmedi canım ya, daha 1 tane var, 2 tanedende kaldım..
3 tane var yani, 1tane olanıda alamazsam 4 tane oluyolar malesef:KK51:
ama olsun bugunkünü geçtimya çok şükür:KK28:
İnşAllah canım iyi gelir.
Sende artık 4 olmasın mümkünse... Ağır mı derslerin nasıl?

Back