2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aleyküm selaaam.. Oh miss. Güle güle kitlet cicimmm..
Çocuk olunca ev halini çok takmamak lazım da o iş nasıl olur bilemiyorum :))
Öyle valla canım gecen hafta yenidoğan dersini geçtim, bu hafta daha büyümüş olanlara sınavdayım

Ayy çok heyecanlıyım, saat beş olsa da eve gitsem miniklere muffin keklerden yapıcam :))

Kesinlikle rahat olmak gerek canlar.Dediğiniz gibi bu yeme konusunda çok sıkınıtlı olan anneler illaki var ama nasıl alıştırırsan da öyle gider.Belli bir yaştan sonra kesinlikle kendi yemeye alışmalı.Dökse de saçsa da, en azından yemek yenecek sabit bir yer oldugu öğretilmeli ve kendi yemeli.Hadi bakalııım, ben böyle çok güzel ahkam keserim Nasıl bir anne olucam merak içerisindeyim . :)))

Ben eminim görmedim seni ama çok tatlı bir anne olacaksın:)

Ahhh inşallah kuzum yaaa, hep ahkam kestiğim sabrım o zaman da daim olsun yeter bana :)
"Sabır" ahh keşke bende öyle sabırlı olabilsem, hani sabırsızlık gösterdiğim bir konu yok ama tezcanlıyım sadece..
Yaparsın yapar, Bak burda hergün dualarımızı alıyorsun İnşAllah güzel şeyler olacak :)

Bence canım o tezcanlılık törpülenir çocuk olunca, mecburen olmak zorunda zaten :) Ama kısmen olması da iyi o tezcanlılıkla bu yoğunluğa daha kolay yetişirsin bence, tabi yıpratmadan kendını :)

Doğru diyorsun canım, Allah razı olsun.Edilen duaların iki katını karşı tarafa versin Allah , diyeyim. :)

Amin canım amin İnşAllah...
Saatte geçmek bilmiyor yaa sanki..

Ahh canım bak aklıma geldi size sorayım, eşim mi yaptı, ben mi yaptım bilemiyorum ama mutfakta tezgahın yanındaki duvarım leke leke olmuş, su lekesi gibi, sildim falan ama fayda etmedi, ne yapabilirim ki acaba çok çirkin duruyor, kirli gibi her baktığımda gıcık oluyorum :)

Allah duvar derken, fayans değil dimi duvarlar normal boya? Ama boyaysa da su kurumaz mı nasıl leke olmuş ki? Yağ falan sıçramamıştır demi?

Allah duvar derken, fayans değil dimi duvarlar normal boya? Ama boyaysa da su kurumaz mı nasıl leke olmuş ki? Yağ falan sıçramamıştır demi?
Valla yağ da olabilir geçmediğine göre, ama çok alakasız bir yerde yani, ocağın ordaki fayans, ben diğer tarafındaki duvarı diyorum orası olmuş

Valla yağ da olabilir geçmediğine göre, ama çok alakasız bir yerde yani, ocağın ordaki fayans, ben diğer tarafındaki duvarı diyorum orası olmuş
Heeee, hani şu yağ çözücü spreyler var ya canım onlardan denedin mi? Ya da cifle?

Hmmm yağ çözücüden sıkıp bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla bastırmadan silmeyi bir dene istersen canım..
Hatta bak ne buldum nette :)

Eğer duvarlarımızda yağ lekesi oluşmuşsa; su kovasına bulaşık deterjanı ve az miktarda yağ çözücü ekleyerek, yumuşak bir bez ile duvarları silmek yağların kolay çıkmasını sağlayacaktır.

Ayy eve gidince hemen deneyeyim yaa, her baktığımda sinir oluyorum çünkü, alttaki boya çıkacak diye de çok üstüne gidemiyordum da...

Ayy eve gidince hemen deneyeyim yaa, her baktığımda sinir oluyorum çünkü, alttaki boya çıkacak diye de çok üstüne gidemiyordum da...
Dene canım, hani yine de çıkar mı acaba diye korkarsan aynı boyanın olduğu evde duvarın göz önünde olmayan bir yerinde istersne bir dene ondan sonra o kısmı silersin.

günaydınlaar

canım yağ lekeside olabilir evet ama nemlenme falan olmasın ?
altındaki renk maviyse çıkabilir canım.. bizimde kum rengi,bej rengi gibi işte genelde lekelenme herzaman oluyo sildiğimde altındaki renk yine aynı ama beyaz kalıyo sildiğim yer..
tabi tüm odaları öyle lekeledim ben ya, süpürgeyle hele hep duvarlara çarparım malesef..

inşallah çıkmaz canım alttaki renk ama maviyse dediğim gibi ihtimali yüksek.. gerekirse aynı boyadan kaldıysa boyarsınız o arayı

Klasik Gelin Arabası Kiralama

Ablamın evlenme macerasını anlatmaya en sevdiğim yerden başlıyorum. Binadan çıkınca karşımda görür görmez aklımın gittiği gelin arabası’ndan Eniştem hepimize sürpriz yapmış, kimsenin bu güzellikten haberi yoktu ve biz günümüz araçlarından güzel süslenmiş bir tane beklerken karşımızda böyle eski böyle tatlı bir gelin arabası görünce neye uğradığımızı şaşırdık. Ablam için çok mutlu oldum; çünkü çok güzel bir anı oldu evliliğinde. Bu arada gelin arabasına gelin-damat ve şoför dışında oturacak tek kişi ben olduğum için kendim için de bir o kadar sevindim. Küçükken babamın galerisinde bu tarz eski arabalara bindiğimi hatırlıyorum birkaç defa ama bilinçli olarak ilk kez böyle bir keyif ve ayrıcalık yaşadım. Bir sürü vine, instagram videosu çektim. Tek kelimeyle harikaydı :))

Eniştemin seçimi 1956 model Ford Fairline’dan yana olmuş, çok da güzel olmuş. Görüldüğü üzere kırmızı bir araç, gelin arabası için fazla romantik

kiralık klasik gelin arabası ankara

Ben tabi çok beğendiğim için kendi düğünümü de düşünüp nerden nasıl ulaşıldığını araştırmaya başladım bu klasik arabalara Çok tatlı şoför abimiz diyorum çünkü önde oturduğum için sık sık konuşmak durumunda kaldık, özellikle Ankara’lılar bilir, kurtuluş civarındaki ışıklarda bekleyen zarf istemek için arabaya zarar vermek isteyen ve arabanın önüne yatan çocuklar yüzünden. Bizim de başımıza geldi tabi kırmızı ışığa yakalanmamızla birlikte, daha zarf istemeden silecekleri tutup kırmakla tehdit ettiler. Arabayı çizeceklerini söylediler ki bu çocuklar sadece 12-13 yaşlarındalar. Çok üzüldüm…

Eniştem farklı araç kiralama firmalarıyla da görüşmüş ama diğer görüştüğü yerler güven vermemiş kendisine. Şoförlüğümüzü yapan Ferhat abiydi galiba, isminden emin olamadım şimdi. Kendisi bir kurumda şoför aynı zamanda ve eniştem bizzat kurumuna gidip tanışmış kendisiyle. “Çok güven vericisiniz yoksa tercih etmezdim” demiş. Ben de herkese tavsiye ederim, çok beyfendi, aile babası, iyi bir abi tanıdığım kadarıyla. Ve en önemlisi çok iyi bir şoför. Maşallah

Araba yalnızca eskiliği, süslemesi, rengi ve önündeki nostaljik şirin bebekten ibaret değil. İçine bindiğinizde de sürprizler bitmiyor. Hareket etmemizle birlikte eski bir teypten nostaljik şarkılar çalmaya başlayınca biz şaşkınlıktan ablamla birbirimize bakıp öylece kaldık. Tabi şaşkınlığımızı atar atmaz çılgınlar gibi dans etmeye başladık Ah nerede vah nerede, bim bam bom gibi şarkılar çalıyor böyle bir arabanın içinde, ve siz de o arabanın içindesiniz, biraz hissetmeye çalışın. İnanılmaz güzel bir hatıra oldu benim için, böyle nostalji tutkunu biri olarak özellikle :))

Ferhat abinin ablama ve bana da verdiği kartlardan siteye de biraz göz attım. Türkiye’de 4 farklı şehirde klasik kiralık gelin arabası hizmeti veriyorlar farklı araçlarla. En çok seçenek Ankara’da. Siz de bu güzel Ford Fairline’a ya da Caprice, Vosvos, Impala gibi farklı araçlara bu güzel ve özel gününüzde sahip olmak isterseniz bir gözatın derim

Kiralama bedeline araç temizliği-yakıt-şoför ve süsleme de dahil olarak çalışıyor site. Süre olarak 8 saat biçilmiş ama Ferhat abi benim arabaya doymayışıma dayanamayarak gitmek istediğimiz bir yer varsa daha da bizimle kalabileceğini söylemişti sağolsun büyük samimiyetle

Düğününüzü eğlenceli ve unutulmaz kılmak için acaip güzel bir fikir bu klasik gelin arabaları. Eğer siz de böyle bir arayış içindeyseniz ve tesadüfen bana denk gelip nacizane görüşlerimden etkilendiyseniz ne mutlu bana

Son düzenleyen: Moderatör:

Geç oldu ama sana da günaydın canıımcıım.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…