Ah ah öyle deme belki içinde bir cevher vardır.Ben bu konuda şok oldum mesela.O kuzenimin bebeğini inan eşim benden daha iyi tuttu, gazını çıkardı falan.Şaşrıdım tamamdır, biz karı koca hazırmışız meğer :)) Adamcağız napsın 34 yaşında artık bi çocuk için yanıp tutuşuyor, benden daha çok tutmuştur bile belki :)))
Bebiş senin ruh halini gayet güzel etkilemiştir canım. Ne güzel bak. :)
Amin canım hepimiz için İnşAllah..evet canım ama belki bebiş tutana kadar aylaaar geçer o yüzden okulu takmıyorum fazla..
derdim parada değil aslında ama okuldanda çok çok iyi miktarda yardım yapıyolar.. düşündümde okula okadar para verdik, en azından o yardımı alıp bebişime kullanırım.. neden boş yere kaçırayım onu..
tabi nasip kısmet, böyle planlı olması iyi değil ama Rabbim hayırlısını verir inşallah
Sana da hayırlı cumalar canııım, iç güveysinden hallice :)) Sen nasılsın canım? :)Hayırlı cumalar prensesler, nasılsınız bakalım?
hehehe ay kız alemsin yaa... Bende iyiyim çok şükür, bugün yolculuk var kayınvalidelere uzun bir aradan sonra (3 hafta) :) Dönüşte de görümcemle eşimin halasının kızını getircezSana da hayırlı cumalar canııım, iç güveysinden hallice :)) Sen nasılsın canım? :)
:)) Sen de bayağıdır gitmemişsin , bu hafta gidemiycem benim de üç hafta olacak :)) Hmmm nasıl aranız iyi midir misafirlerinle? :) Küçüklerdi galibahehehe ay kız alemsin yaa... Bende iyiyim çok şükür, bugün yolculuk var kayınvalidelere uzun bir aradan sonra (3 hafta) :) Dönüşte de görümcemle eşimin halasının kızını getircez
Aynen aynen baya oldu, hele eşim için seneler sanki:)) Sen de bayağıdır gitmemişsin , bu hafta gidemiycem benim de üç hafta olacak :)) Hmmm nasıl aranız iyi midir misafirlerinle? :) Küçüklerdi galiba
Benim de halamın kızı gelecek inşallah bugun, salıya kadar üç yavrucağıyla bizde kalacak :))
Canım görümceme annesi pek birşey yaptırmıyor yemek konusunda aslında yanlış yapıyor, kız yapmak istiyor ama sen beceremezsin deyip yaptırmıyor. Benim annem tam tersiydi, olsun zamanla öğrenirsin, öyle bir kerede olcak şey değil derdi yaptırırdı, her yaptığımda da çok beğenirdi (güzel olmasa bile) bende bu sayede mutfağı sevdim, alıştım, zorlanmadım. Ama görümcem gelsin yaptırcam öğreticem kıza birşeyler, hani zorla değilde eğlenerek falan, kendimde yaparım hiç sorun değil de ben öğrenmesi açısından diyorum. Çünkü sonra adı hiçbirşey bilmiyor oluyor.:)) Olsun olsun özlem iyidir :)
Hmmm 15 olanın potansiyeli yavaştan var gibi.Anne yetiştirdiyse mutfak konusunda yapabilir, diğeri de eve salatayı yapar bence. :)
Oyyy hem de ne şenlik, bizimkiler de sekiz, yedi ve bir buçuk yaşlarında :)))
Hmmm bence de yanlış, çok küçük değil yaşı .Aynen annem de sakınmazdı benden.ŞÜkür iyi ki de öyle yapmış.Bence de güzel olur canım, o da heveslenir hem.Canım görümceme annesi pek birşey yaptırmıyor yemek konusunda aslında yanlış yapıyor, kız yapmak istiyor ama sen beceremezsin deyip yaptırmıyor. Benim annem tam tersiydi, olsun zamanla öğrenirsin, öyle bir kerede olcak şey değil derdi yaptırırdı, her yaptığımda da çok beğenirdi (güzel olmasa bile) bende bu sayede mutfağı sevdim, alıştım, zorlanmadım. Ama görümcem gelsin yaptırcam öğreticem kıza birşeyler, hani zorla değilde eğlenerek falan, kendimde yaparım hiç sorun değil de ben öğrenmesi açısından diyorum. Çünkü sonra adı hiçbirşey bilmiyor oluyor.
Anam ne kadar güzel yaa.. Valla doğuma kadar sen baya tecrübe edineceksin bu gidişle :)
Ohh maşAllah canım ellerine sağlık, bende dün akşam yaptım, ama öldüm pazartesiye kadar dayanabilirim umarım. Artık bu ağrı çekilmez olmaya başladı iyice. Geçen dedim ya bebiş olsa bitlenirim heralde diyeselam kızlaar, hayırlı cumalar inşallahhh
sabahtan beri temizliğimi yaptım geldim, ne pislenmiş ya ..küçük çocuk olsa düşünemiyorum evi
sizinde misafirleriniz gelicekmiş ,meltemim hakkaten sana çok güzel tecrübe oluyor.. her yaştan var tadını çıkar
Ohh maşAllah canım ellerine sağlık, bende dün akşam yaptım, ama öldüm pazartesiye kadar dayanabilirim umarım. Artık bu ağrı çekilmez olmaya başladı iyice. Geçen dedim ya bebiş olsa bitlenirim heralde diyeelim ayağım birbire dolaşır, panik yaparım valla. Allah sonumuzu hayr etsin..
Ay bizim nikah memurumuz iyi günde kötü günde kabul ediyor musunuz diye sormadığı için eşimin eline koz verdi resmen. Yooo diyo biz öyle demedik ki diyor sırf beni sinir etmek için, ama çocuk bakımı konusunda benden çok çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum, umarım yanılmam. Zaten çok kötü hissetmeyene kadar ben işe başlayana kadar geceleri onu kaldırmam, istisnai durumlar dışında, banyo ona ait, ben pek becerebileceğimi düşünmüyorum :)güldürdün beni he hakkaten bitleniriz
e bizahmet eşlerde yardımcı olsun yanniii, bebiş az ele avuca gelenekadar bari yardım etsinler.. iyi günde kötü günde demedikmii
heleki holde yemek yenmesini,yere kırıntılar düşer diye en ufak bişiler yesek süpürge tutuyorum..
çok şeyim o konuda ya, halbuki çocuklar nerde denk gelirse orda yemek yerler o konuda naparım bilmem.. fazla titizlik başabela hakkaten
Ne güzel yaa, minikler evlere neşedir, huzurdur ohhh:)Hmmm bence de yanlış, çok küçük değil yaşı .Aynen annem de sakınmazdı benden.ŞÜkür iyi ki de öyle yapmış.Bence de güzel olur canım, o da heveslenir hem.
Öyle valla, minik yavrucaklar eksik olmuyor bu ara etrafımdan :)
Ay bizim nikah memurumuz iyi günde kötü günde kabul ediyor musunuz diye sormadığı için eşimin eline koz verdi resmen. Yooo diyo biz öyle demedik ki diyor sırf beni sinir etmek için, ama çocuk bakımı konusunda benden çok çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum, umarım yanılmam. Zaten çok kötü hissetmeyene kadar ben işe başlayana kadar geceleri onu kaldırmam, istisnai durumlar dışında, banyo ona ait, ben pek becerebileceğimi düşünmüyorum :)
Aslında masada yemek yeme alışkanlığını edindirmek lazım, kardeşim küçükken hiçbirşey yemezdi zorla yedirirdik, bi düşsün hemen bir yeri kırılırdı o kadar narindi cam bebek misali, şimdi maşAllahı var tosun paşa :) O yüzden zorla yemek yedirmeye karşıyım, bizimle birlikte masaya oturur. yerse yer, yemezse kendi bilir :) Ne rahat bir anne aday adayıyım değil mi
Yani şimdi burdan konuşması kolay geliyor insana, ama günlerce yemek yemeyen çocuklar var, annelerde haliyle çok üzülüyorlar bu duruma. Bakalım biz nasıl olacağız :)okurken ben bile rahatladım
aslında evet haklısın ,çocuk açsa yiyeceği varsa gelir yer zaten veya açıktığını söyler.
böyle zooorla arkasından koşturanlara anlam veremiyorum..
küçükken nasıl alıştırırsan aslında, evdede bir düzen varsa çocukta öyle alışır.
eşineed hakaten iyi koz vermiş nikah memuru, deseymiş iyiymiş
Yani şimdi burdan konuşması kolay geliyor insana, ama günlerce yemek yemeyen çocuklar var, annelerde haliyle çok üzülüyorlar bu duruma. Bakalım biz nasıl olacağız :)
Ay aynen yaa biliyorum beni kızdırmak için söylüyor olsun o kadarcıkta ne yapalım:)
Tamam canım görüşürüz, evet pazartesi gidicem İnşAllah :)gerçi orasıda öyle ama genelde yemeyenler ya sürekli oyun halinde olanlar ya da elinde telefon vs. olanlar..
amaan çocuğumuz olmuşta bu kalmış derdimiz.
hiç birşey planlı gitmiyoki zaten,hayırlısı herşeyin inşallah.
canımcım ben çıkayım, annemlere gidecektim. öptümm, sende git kv deciğinin yanına
doktorada git he demin söylemeyi unuttum, ağrı çekme boş yere