2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tutkku ah be tutkum baya dolmussun haklı olarak Allah yardımcın olsun . Cocuktan once yada sevgılıyken esın nasıldı

Cok iyiydik canim, het kstedigimi yapardi, el ustubde tutardi,kendimi guvende hissederdim, tabi ufak tefek tartismalar oluyordu ama normaldi yani.. hamileyken 2,3 tartismamiz.anca olmistir mesela, cok iyi bakiyordu bana herhalde karnimda cocugununtasidigim.icinmis..
Zaten birkeresinde yine annesi yuzunden su gelip gitme yuzunden tartismistik , onlar senin icin gelmiyor, seni dusunen yok karnindaki dusunuyoruz gibisinden laf etmisti..
Kisaca birden degisti iste sebebini comezedim, tek umudum zamanla beni anlamasi.


Aslinda nasil desem aklima takiliyor dogum sancisi cekerken usudugum icin odaya isitici getirmisti, o an 7-9cm acilmam vardi sanirim ozaman geldi tam ve gormus , diyorum ordanmi sogudu ama sogusa ozel konudan sogur, bana neden kotu davransinki.

Insallah sizler bari iyi olursunuz kuzum, cidden zor bir durum, birakip gitsen nereye gidicem baba evinde hic huzurum yoktuki tekrar o gunlere donmek istemiyorum o yuzden dua etmekten baska care yok
 
Bi makarna yapiyorm valla napiyim
 
Ah kuzum benim ya.. O acilmadan dolayi yaptigini hic dusunmuyorum tam tersi gorup daha cok baglanmali.ne bileyim. Kac yasinda esin ? Acaba sorumluluklar pes pese agir mi geldi :/ ah be kuzum seni cok iyi anliyorum gercekten baba evindeki huzur konusunda.. Insallah esin duzelir bir an once senide cocugunuzuda yipratmaz daha fazla. Bizde hep misafir geldiginde sorun yasiyoruz. Gecen kaynimin uvey kizi geldi kaldi 2 gece. Bir suru tartistik yine. Valla artik biri gelmesin diye dua edicem. Insallah dogumdan sonra annem geldiginde gecenki gibi olmaz. Onun disinda bu kadar sorun yok cunku.
 

Valla inanki okudukca icim parcalaniyor canim cok haklisin esin sana cok haksizlik ediyor..

Cocuklar buyudukce dertler cogalacak sen ikinci cocugu hemen dusunme istersen canim esinin biraz kendine gelmesi lazim

Kp ile mi konussan oglu ile bi konussa?
 

Zaten ne oluyorsa 3.kisi yuzunden oluyor..
Cocuk.gibiler.

Foxta yeni dizi baslamis, orda adamin nisanlisi kaza geciriyor falan bizimki bakarken baya etkilendi bu aksam habire sarilip duruyor, canim karim.bilmem ne ..
Sanirsin burayi okuyup insafa gelmis ama bukez alttan alamadim nasilsa yine kalp kiracak bos yere kendimi kandirmayayim..

PembeLokum ne diyecekki canim oglu sonucta.. annesi,babasi zaten beni hakli goruyor, duyuyordum yapma etme dediklerini tabi ben yokken ne diyolar bilmem..
Herkesin evladi tatlidir, kac kez hata yaltigini soylesinler..

Hel diyorum ya Allahim isteyenlere olmayanlara nasip eder insallah bebek.
Ben hazir degilim, dogum agrisina degil bu yasadiklarim yuzunden hazir degilim.
Esime soyledim zaten sirf bu yuzden istemihorum diye , ben sana ne yapiyorumki diyor ..ne yapiyorki bana diimi..
 

Hatalarinin farkinda olsaydi keske ama oyle de degil

Dizideki sahneden etkilenmis ya, ailen baska sehirde olsaydi gider birkac gun kalirdin o da seni ozlerdi ama

Annenle bi yerlere gidemez misin?
Misal ben annem ve teyzelerimle geziye gitmistim hamileyken esim ben yokken yemek bile yememisti kac gun

Sen de annenle bi akraba ziyaretine fln gitsen esin seni ozlese?
 

Valla aksam aklimdan gecmedi degil, biraz ayri kalsak diye ama malesef gidebilecegim yer yok, annem zaten iste izni yeni bitti, akrabalar desen hepsiyle ayni yerdeyiz, birtek anneminkiler Turkiyede ki orayada cocukla cesaretim yok.
Gitsin annesinde kalsin 1 hafta diye dusunmedim degil yani
 
Esim bitti abimlede ugrasiyorum..
Hersey ust uste gelmek zorundamiki Allahim
birazdan Yunanistana gidecektik, yolu abim bildigi icin oda gelecekti, herseyimi hazirladim, Ayaza yemek hazirliyordum hatta abim haftayami gitsek diye yazmis.. /gece vardiyasinda iste olacak bugece / o yuzden zor olacakmis mis.. kendi gezmesi icin olsa ama hic zor olmaz.
Oysaki aksam gidelim diyodu.
Esim zaten pire ariyor deve yapmak icin onlarda simdi yalan soylicem mecburen gitmek istemiyorum dicem yoksa habire laf sokacak artik
Sabah sabah yine aglamaktan yas kalmadi gozumde

I ilknurrr22 canim.nasil oldun merak ettim, esin erken gelseymis.keske baya beklemissin Ardayla gitseydin veya uzak degilse
 
Heey Allahim busabah markete git dedim, ayazida goturecekmis ustune giyitsene diyor, dedim al giyit pijamasini giyitmis yetmedi birdr ters giyitmis.. bana akil veren bilmis adama bakin n3 guzel cocuk bakiyor..
Altini acmis , bezsiz oldugu icin yere bir guz3l kaka yapmis. Actigin gibi temizle dedim hayatta temizlemem, sen ne icinsin filan diyo Allahim ya cildircam citayi asti.
 
Gittik canim aksam antibiyotik verdi ama daha icmedm kizarikligi felan gecri gogsumub sertlikte azaldi ama hala var bugn emerse gecer insallah dun çok zor emzirdim emmedi gecede gunduzde o kadar cirpindiki emmemek için aglamaktab gozunden yas geldi
 
Iyi bari etkilenmis ben sonlarina geldim dizinin ama sahneyi tekrar ettiler sanirim. Demek ki izletmek gerekiyo..hos son msjinla hersey yine basa donmusya.. Ne kadar kaba itici bu erkekler ne demek senin isin ne sanki biz ceyizimizle getiriyoruz bebeklerimizi..sevmeye gelince oo oda onlarin gorevi
Siz gidemezmisiniz canim :/simfi hazirlanmissin anlarsa esin
 

Ah canim ya streslenmemeye calis yoksa Allah korusun birakir.
Ben aptallik ettim o dirwndikce ben daha cok streslendim, agladim bilmem ne yaptim cocuk 3m3cekken emmedi herhalde.
Insallah sorunsuzca emer yoksa sutun varken birakmasi cok yoruyor insani


Guzel diziydi yalniz bizde tekrarini izledik.

Belliydi zaten yine kalo.kiracagi ama neyse altta kalmiyorum zaten ben laf cevirdikce dalgaya alarcasina konusup gulunce zivanadan cikiyorum..

Haftaya gideriz artk nasipse canim, belim.agriyo falan dedim esime regl olabilirim dedim.
Zaten oda buhafta gitmek icin pek hevesli degildi. Simdi kandirdim havuza goturtuyorum yeter bunaldim evde gotursun yazi sonundan bali yakalayalim :)
 
Iyi bari canim halletmissin :)oh iyi yuzmeleer size ne guzel :)
 
Insallah birakmaz canim cok üzülürüm birakirsa sutum olmasa bu kadarmis kismeti derim ama varken emmezse bosluga duserim valla
 
I ilknurrr22
Canim benimde biraz sut varken birakmisti coook zor oluyor oyle, 1,2 ay sagarak vermeye calistim olabildigince.
Drdigin gibi sut olmayayipta biraksa neyse ama
 
I ilknurrr22
Canim benimde biraz sut varken birakmisti coook zor oluyor oyle, 1,2 ay sagarak vermeye calistim olabildigince.
Drdigin gibi sut olmayayipta biraksa neyse ama
Bugunde zorla emziriyorm hayirlisi
Bu arada ne dicem dun ben esimden once uyumstm o yatarken uyandm ama belli etmedm sarildi öptü geri uyudum titremsm uyandirdi korkms niye oyle yaptib diye uyanikken niye opmuyoki acaba
 
Meraba kızlar nasılsınız..bikaç gündür misafir geliyodu bana uğrayamadım pek.. I ilknurrr22 canım geçmiş olsun

tutkku çocuk olunca eşlerde bi değişme oluyormuş gerçekten doğru..eskisi gibi olsun istiyorlar yemek temizlik vs. Ama yetişemiyor ki insan çocukla..hiç yoktan kavga çıkıyor..geçen bebek kuvağımda pilav pişirdim ben de sırf geldiğinde hazır olsun diye..baba olmanın sorumluluğu mu değiştiriyor anlamadım ki..

o değilde kendime çok şaşırıyorum bekarken sinirli atarlı olan ben 180 derece değiştim her tartışmada alttan alıyorum..sonra kendime kızıuorum ben haklıydım neden böyle yaptım diye yine aynı şeyi yapıyorum..sanırım ben de karşılık versem duymak istemediğim bişeyi duyarım soğurum ondan diye korkuyorum çünkü asla unutmam bişeyi kötü bi huy ama kinciyim malesef..
 

Yani gidemediniz di mi cnm?
Ben yunanistana gitmistim mykonos rodos fln adalara cok guzeldi ya tekrar gitmek isterim esimle gitmeyi dusunuyoruz sizin oraya gecisiniz kolay mi? Nerelere gidebiliyorsunuz? Biz olur da yunanistana gelirsek goruselim ya super olmaz mi:))


Benim esim de cocugu bezsiz dolastiriyor her yer kaka oluyor bu erkekler bi acayip

Guzelim bembeyaz yatak ortulerim kaka oldu esim sagolsun

Bir sey dedim mi de cocugundan onemli mi diyor tabi onemli dgl de cocuk acip yapmiyor ya senin ihmalin yuzunden oluyor kucuk bebe yataga ciplak bezsiz konur mu ya da evde ciplak dolasilir mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…