2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Tarih yok asker bekliyorum 5ay sonra gelicek canım işte sonrası Allah kerim ya 2015eylül olur yada 2016haziran yada hiç olmayabilir, nişanlılık ne kadar uzunsa araya bi o kadar kara kedi giriyor

haklısın nişanlılık uzadıkca ... çıkıyor
en hayırlı zaman nesamansa o zaman kavuşursunuz inşallah canım..
düğüne yakın o problemler malesef bitmek bilmiyor

Çok teşekkür ederim, tek isteğim ne olursa olsun nişanlımıın bana destek olup yanımda durması yoksa diğerlerini takmam bile...

hem erkek hem kız tarafı bence.. ikiside coşunca arada maleesef gençler kalıyo işte

Benim çevremde gördüğüm kadarıyla erkek tarafı kız tarafını kışkırtıyor, bu durumda gençler akıllarını kullancak. Benimkisi o konuda pasif dolduruşa geliveriyor hemen. Kötü gelin oldum ama umrumda dahi değil, ben saygımı hep korudum gerisinide allaha havale ettim.
Ben sizleri tanıyayım kızçeler , aranızda gelin adayı yok galiba benden başka

evet canım normalde erkekler hemen dolduruşa gelir zaten.. bu hep böyle.. bazı şeyleri erken fark etmen daha iyi olmuştur belki boşver..

bende 21 yaşında, 6 yıllık flört döneminden sonra 7 aylık evliyim çok şükür..
ana okulu öğretmnliği okuyorum..

öyle canım iste günleri geçiriyoruz öyle böyle derken

Ay ne güzel canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin
Evde kaldım ben yaw 23oldum hala evlenemedim

inşallah canım hepimizin..

yok kız ben acele ettim belkide
tam yaşındasın bence

canım ben çıkayım akşama annemler geleckti ufaktan mutfağa gireyim

Evde mi kaldııııın, ben 26 yaşındayım daha beş aylık evliyim, daha geç falan kalmış değilsin :)) Bu arada umarım nişanlınla bu süreci iyi bir şekilde atlatırsınız.Biz eşimle 8 ay sözlü, 1 yıl da nişanlı kaldık.Evet aileler işin içine girince biraz daha zor oluyor.Ama sakın sen dolduruşa gelme, bizde de oldu sorunlar.Tabi kendinden ödün verme ama yuvayı dişi kuş yapar derler, nişanlını seviyorsan karşı tarafa çok aldırış etme..Ama herşeyi de açık açık konuş nişanlınla, sakince..Heee bir de nişanlının bu süreçteki tavrına da dikkat et, bu süreçte daha çok belli olur huyu suyu..Umarım o ara bulmayı becerir ve güzel bir son olur sizin için..

Ben de Yalova da oturuyorum, çalışıyorum, bir yandan burada takılıyorum,dediğim gibi beş aylık evliyim, öyle işe :)

Allah iyiliğini versin kız, 21 yaşında evlendin, bir de altı yıllık flört var maşallah.. :) Aneeeem 15 yaşından beri görüşüyorsunuz he, bilmiyordum bunu. :)

Allah hep mutlu etsin canım ne güzel.
Bizim sorunumuz ben kv 1hafta aramadım diye çıktı çok komik dimi, ben nişan atçaktım bizi babam barıştırdı birbirimizi seviyoruz diye, kendimi ezdirmem küçükte düşürmem ama nişanlım ortayı idare edebilmeli. Bu süreçte ailesinin dolduruşuna geldi o da ve ben onunla konuşup izah edince hak verdi bana ama yinede yanımda durmadı kötü gelin oldum ve şimdi açık arıyorlar bunada ben asla izin vermiycem.
YYok kızçe takılıyorum hatta bazen düşünüyorum çok mu acele ediyorum diye
Bebiş hayırlısı olsun bu arada

Amiiiin amin, tüm sevenleri inşallah.
Anaaaa yok artık iyi nazlıymış, valla ben bayramdan bayrama, arada estikçe arardım, gittiğimde olurdu ama bir hafta aramadın diye trip atması saçma..Peki onlar senin aileni ne sıklıkla arıyor?Bravo babana valla herkes yapmaz.
Neyse bu ona ders olmuştur inşallah, başka meselelerde fevri davranmaz..Peki nişanlın kaç yaşında?

Yaniii seviyorsan, kararlıysan, okulun vs yoksa cok acele sayılmaz ama bana göre en ideal evlilik yaşı bayan için 25 :)

Sağolasın canım.Mutluluğumuza o da katıldı bakalım Allah ın izniyle sağ salim kavuşuruz inşallah. :)

Ben her cuma ararım, saygı manasında kv. Çok sevinir aradığımdada. 1hafta cuma aradım ulaşamadım 2.hafta cuma arayamadım dakikam bitmişti, o bbeni hiç aramaz, annemi 2haftada bir arar annemde onu, annemdede kontör yok bnde dakika yok. dananın kuyruğu koptu işte, nişanlımı doldurmuş bna diyoki benim faturamı anneme kesmeyin, anam benim şarteller attı. Kv ile konuşuyoruz sende 2haftdr aramıon ananda zaten anneler bayramdada gelmedi dedi bende savundum kendimi izah ediyorum hade hade kontörü bahane etme dedi, bende Dedimki anne siz nişandan sonra gelmediniz bbayramda da gelmediniz ne diye bizimkiler gelmedi etmedi diyorsun bi önceki bayram sonrası hep sizdelerdi siz en son ne zaman geldiniz dedim kötü gelin , sivri dilli oldum ama haksız mıyım ben bişi yapmadım ki neymiş beli ağrıyormuş,ama İzm. den kalkıp tee bolulara gittin kaç kez vs. Her lafına mantıklı cevap verdim sesimi yükseltmedimde sonra Noldu gelin bağrıyo dedi o yüzden kendisini hiç sevmiyorum artık, kandil günü teli kapatmış aramadı dicek tabi bnde kp. Aradım herkes yaptığından utansın

Ouuu tam kayınvalideymiş yaa :/ Alışkanlıktan ötürü demek ki o, nasıl alıştırırsan öyle gider.Ben ayda yılda bir öylesine arardım, onda bile nasıl sevinirdi kadın. :) Valla bnce sesini yükseltmeden açık açk konuşman iyi olmuş.Böyle bir meseleyi büyüten insana ona göre davranacaksın, sen saygı çerçevesinde aynen koru kendini.Bir mesele oldugunda da onlardan önce hemen nişanlına doğrusuyla anlat herşeyi.Keşke bu ilişkiler hep iyi olsa, ama karşılıklı işte.Önce büyüklerin iyi bir adım atması lazım ki küçükler de ona göre davransın.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza, yazılanları şöyle bir okudum, aynen dediğin gibi herkes yaptığından utansın..
Bende eşimle düğüne 1 hafta kala sırf bu sebepten dolayı tartıştık.. Ne yapıyorlar sonra annelerinden resmen soğutuyorlar, bilmiyorlar ki yanlış yapıyorlar. Kim ne zaman isterse o zaman arar, kimse zorla birşey yaptıramaz ki insana o zaman hiçbir anlam ifade etmez.
Boşver kalp kırmadan demen gerekeni söyle bencede. Seni isteyen böyle istesin ve bilsin, daha sonra değiştin vs deniyor o yüzden hiç gerek yok. Üç günlük dünya kalp kırmaya değmez... Bende şunu farkettim en çok kayınpederler seviliyor :)

Zaten canım kadında kişilik çatışması olduğu kesin çok kardeşi var hepsiyle küs kocasının tarafı ile küs gerisini sen düşün. Ben gelmediniz etmediniz dye kimsenin başına kalkmıyorum o benim açığımı arıyor, neyse umrumda değil sadece nişanlım ortamı idare etsin, onu da konuşturtmasın benide... Bu yüzden evlilik korkum oldu valla.

Hoşbuldum canım, gelinler hiç sevilmiyor bu arada illa bi kulp takıcaklar değişme mevzusuna değindi nişanlım annesi anlatmış bi komşuyu sözde aslında onu dolduruyor farkında değil
Evet kp. Seviliyor , kp çok mülayim sakin bi insan ama kv adama temizliğinden çamaşır bulaşık ne varsa yaptırıyor belim ağrıyor diye sonrada kocayı yerden yere vuruyor milletin içinde yazık kp de ddöktün tüm kirli çamaşırlarımı ortaya diyip kıskıs gülüyor yazık ya
KeKendisinin beli ağrıyor pazar alışverişine gidiyor koca evde temizlik yapıyor sence neresi mantıklı bunun evi temizleyemeyen pazar alışverişine nasıl gitsin

Ahh kaynanalar ahhh :) slm hanımlar ben bayadır yazamıyorum bu aralar bende fotorafçıyla tartıştım dügünde çekilen fotorafları şeçtim ama kaç aydır yapmadı .Soruyoruz ben bakıyım hallediyim diyodu bide tanıdık en son gelmediniz bende attım demezmi sinirlerim tepeme çıktı...ayy içimi döküyüm dedim.... :)

Hoşgeldin canım evet bayadır yoktun ortada.... Ah o fotoğrafçılar, ah o kuaförler... Valla hiç hatırlamak bile istemiyorum, bizde geçen ay aldık fotoğraflarımızı insan hiç mi foto shop yapmaz, ya yanaklarım nasıl parlıyor, istemediğim resimleri koymuş, istediklerimi koymamış... Birde tanıdık olacaktı, tanıdığa asla iş yaptırılmaz, zaten kuaförü hiç anlatmıyorum, o kadını görmeyim sakın...:)
Aaaa neyi, nasıl yani nereye atmış,, manyak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…