2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Çok şükür teyzesiiii iyiyiz :) Büyümeye devam ediyoruz. :) Yarın ya da haftaya gidicez kontrole bakalım kalp atışını görecek miyiz :)

Siz nasılsınıız? :)
Oyy yerim fıstığı ben :)) maaşAllah ona :)
Göreceksini, insaAllah ,o an dünya senin oluyor...
Bizde iyiyiz hafif tekmele atıyoruz içeride :):)

inşallah edaam inşallahh:nazar::anneadayı:
aslında evet bizde biraz daha zaman var diyoduk ama nebileyim .. dışarda böyle gencecik anneler bebişleriyle gezinirlerken nasıl imreniyorum anlatamam.. zamanı gelmeye başladı sanırım:emir_bebek::nazar:

kuzum bayıldımmm yaptıklarınaa, maşallah.. ne güzel duruyolar öyle:KK69:
bende ig e her baktigimda heves ediyorum :) sagol canim bebim bitirdim hepsini 8 tane olduu :)

Bakalım inşallah canımcım :)

Yaaa bayıldım, çok güzel olmuş ve renkler de çok hoş :) Ben ince iplerle beceremiyorum şu servisleri niyeyse :/
canim alize diva aldim ipi cok jeyifli ormesi aslinda senin battaniye ne alemde

Kızlar sizinde kvdelerinizin saçma sapan batıl imançları varmı deliricem az kaldı yani :) eşiğe basma,yok karnını ort hamile bayanın karnına nazar değermiş, gece tırnak kesme, ekmeği ters koyma,terliği ters koyma çok sinirleniyorum elimde değil hele ekmeği ters kıyma dediğinde daha bi sinir oluyorum çünkü onumdeki ekmeği taa masanın başından gelip duzeltiyo sofradan kalkmamak için kendimi zor tutuyorum benim gibi böyle şeylere sinir olan varmı ekmeği yere koyma derler hadi o neyse gunahta ters koyma ne demek yaa ekmek namaz kılarmış :mad: hayatımda böyle bişi duymadım terliğin tersindede şeytan namaz kılarmış şeytan namaz kılsa şeytan olurmuydu ay çok sinirliyim birikti içimde :KK70:
canim bu eknek ve terligi ikk kez duydum cok sinir bozucudur :KK43:

günaydın kızlar:KK24:

benim misafirim geldi.. :KK51:olsun en azından ilaçlarımı kullanıyodum o zamanlarda,bebiş vardıysada zarar gelmiş olabilirdi.. hayırlısı artık..
canim hayirli.zaman degilmis demek ki

Uf uf uff su iş yerinden, ise gelmek zorunda olmaktan nefret ediyorum.... :KK43:
Size de günaydın kızlar, pek hoş bir günaydin olmadı ama ...

Uf uf uff su iş yerinden, ise gelmek zorunda olmaktan nefret ediyorum.... :KK43:
Size de günaydın kızlar, pek hoş bir günaydin olmadı ama ...

yerim kii:KK19:
iş yerinde biliyolarmı canım hamile olduğunu artık:KK64:
ve kaçıncı aydan sonra çıkıyosunuz hamişken

cute-baby-confused-on-seeing-newborn-twin-sisters1.gif
ne tatlılar kiiiiiii maşallah

yerim kii:KK19:
iş yerinde biliyolarmı canım hamile olduğunu artık:KK64:
ve kaçıncı aydan sonra çıkıyosunuz hamişken

:KK42::KK42::KK42:

Yok canım hayır bilmiyorlar henüz, haftaya söylerim heralde..Bayan olsaydı çoktan demiştim de hepsi erkek öyle muhabbet açılmıyo.

7. aydan itibaren çıkılabiliyor ama ben 8. aya kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah sıkıntılarım olmazsa..

:KK42::KK42::KK42:

Yok canım hayır bilmiyorlar henüz, haftaya söylerim heralde..Bayan olsaydı çoktan demiştim de hepsi erkek öyle muhabbet açılmıyo.

7. aydan itibaren çıkılabiliyor ama ben 8. aya kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah sıkıntılarım olmazsa..

yaa erkekmı hepsi tüh:KK51: öylede kötü canım ya sohbet etmek için bayan iş arkadaşın olmaması zor:KK51:

inşallah bebiş zorlamaz kuzum fazla

yaa erkekmı hepsi tüh:KK51: öylede kötü canım ya sohbet etmek için bayan iş arkadaşın olmaması zor:KK51:

inşallah bebiş zorlamaz kuzum fazla

Evet çok zor, ağlamak istiyorum.Sadece bir işim olduğu için şükretmekten başka mutlu olduğum yan yok..

Amin canım inşallah..Şu ilk haftalarda bir sıkıntımız yok bakalım, hayırlısı..

Evet çok zor, ağlamak istiyorum.Sadece bir işim olduğu için şükretmekten başka mutlu olduğum yan yok..

Amin canım inşallah..Şu ilk haftalarda bir sıkıntımız yok bakalım, hayırlısı..

boşver boşver takma şimdi okadar, dediğin giibi işin var çok şükür:KK19:

sahi bulantın fillan oluyomu:anneadayı:

boşver boşver takma şimdi okadar, dediğin giibi işin var çok şükür:KK19:

sahi bulantın fillan oluyomu:anneadayı:

Şükür ne diyelim..

Yok çok şükür, sadece iştahım açıldı :/ :))
Sadece ara ara kramplarım oluyor ve normal yemek saatim yaklasınca midem acaip kazınıyor canım :)

X