2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

maşallah maşallah,bende miskin modundayım.hava soğuk ve kasvetli samsun da.işe sürünerek geldim, açıkçası ben taili özledim....

yaa soğukmu:KK64: biz 1 haftadır yazdan kalma günler yaşıyoruz resmen..
olsun canım iş olsunda ,iyidir çalışmak.. tabi bazen dinlenmeye ihticayı oluyor insanın ama:KK51:

yaa soğukmu:KK64: biz 1 haftadır yazdan kalma günler yaşıyoruz resmen..
olsun canım iş olsunda ,iyidir çalışmak.. tabi bazen dinlenmeye ihticayı oluyor insanın ama:KK51:

ben yaz insanıyım,güneşle besleniyorum adeta.malesef bu soğuklarda zor nefes alabiliyorum

oyyy yigenimizin kalp.atislari.duyulacak he bir.anne.icin en guzel duygularfan sanirim :) paylasayim bakalim becerebilecekmiyim ig de paylastiklarimdan :)
asagida dosya.yukleden yaptim ins olmustur :)

Bakalım inşallah canımcım :)

Yaaa bayıldım, çok güzel olmuş ve renkler de çok hoş :) Ben ince iplerle beceremiyorum şu servisleri niyeyse :/

Günaydın kızlar :)) hiç uyuyamadım kolumun ağrısından dun tetanos aşısı oldum kolumun üstüne yatamadım çok acıyo neden böyle oldu kiiiii :KK43:

Günaydın canımmm, bu hamilelik döneminde yapılıyrmuş galiba, bugun bana da dedilier 20. haftadan sonra gel diye..

Geçmiş olsun canım, ama normalde de tetanoz agrı yapar diye duymuştum..

maşallah maşallah,bende miskin modundayım.hava soğuk ve kasvetli samsun da.işe sürünerek geldim, açıkçası ben taili özledim....

Ufff uf benim de hiç durasım yok işte..Grip oldum bir de, halsizliğim kalmadı olsaydı rapor alacaktım.Hapşu hapşu, burun çeke çeke oturuyorum iş yerinde.. Ama burda da hava güneşli güzel bayagı :)

Ufff uf benim de hiç durasım yok işte..Grip oldum bir de, halsizliğim kalmadı olsaydı rapor alacaktım.Hapşu hapşu, burun çeke çeke oturuyorum iş yerinde.. Ama burda da hava güneşli güzel bayagı :)
ALLAH şifa versin sümüklü arkadaş :KK68: ne güzel güneşi görmek değil mi :KK51:

geçmiş olsun kuzucum:110:
hamişken ilaçda alınmıyor inşallah çabucak atlatırsın canım:KK51:

hakkaten neden ağrıyo acaba canım, gitsen bir doktora yine:KK64:
Ağrı olacağını söyledi sağlık ocağındaki hemşire şimdi biraz daha hafifledi çok şukur kolumu kaldırabiliyorum en azından:KK70:

günaydın, o aşı çok ağrı yapar,bir arkadaşımdan biliyorum,umarım tez vakitte geçer
Çok şukur hafifledi canım gece uyuymadı ağrısından :KK70:

Günaydın canımmm, bu hamilelik döneminde yapılıyrmuş galiba, bugun bana da dedilier 20. haftadan sonra gel diye..

Geçmiş olsun canım, ama normalde de tetanoz agrı yapar diye duymuştum..
Canım ilk tetanos aşısını 20. Haftada oluyorsun ikinciyi de 24. Haftada oluyorsun malesef ağrı yapıyor:KK43:

X