2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar sizinde kvdelerinizin saçma sapan batıl imançları varmı deliricem az kaldı yani :) eşiğe basma,yok karnını ort hamile bayanın karnına nazar değermiş, gece tırnak kesme, ekmeği ters koyma,terliği ters koyma çok sinirleniyorum elimde değil hele ekmeği ters kıyma dediğinde daha bi sinir oluyorum çünkü onumdeki ekmeği taa masanın başından gelip duzeltiyo sofradan kalkmamak için kendimi zor tutuyorum benim gibi böyle şeylere sinir olan varmı ekmeği yere koyma derler hadi o neyse gunahta ters koyma ne demek yaa ekmek namaz kılarmış :mad: hayatımda böyle bişi duymadım terliğin tersindede şeytan namaz kılarmış şeytan namaz kılsa şeytan olurmuydu ay çok sinirliyim birikti içimde :KK70:

Kızlar sizinde kvdelerinizin saçma sapan batıl imançları varmı deliricem az kaldı yani :) eşiğe basma,yok karnını ort hamile bayanın karnına nazar değermiş, gece tırnak kesme, ekmeği ters koyma,terliği ters koyma çok sinirleniyorum elimde değil hele ekmeği ters kıyma dediğinde daha bi sinir oluyorum çünkü onumdeki ekmeği taa masanın başından gelip duzeltiyo sofradan kalkmamak için kendimi zor tutuyorum benim gibi böyle şeylere sinir olan varmı ekmeği yere koyma derler hadi o neyse gunahta ters koyma ne demek yaa ekmek namaz kılarmış :mad: hayatımda böyle bişi duymadım terliğin tersindede şeytan namaz kılarmış şeytan namaz kılsa şeytan olurmuydu ay çok sinirliyim birikti içimde :KK70:
Maalesef bu batil inançlar hayatımızı mahvediyor.. kayinvalidene islami ilmihal veyahut kitaplardan delil gostereek anlatman gerekiyor...farkında olması lazım yaptığından... Günaha girmesin diye anlatma vebali sana düşüyor.. Allah yardımcın olsun canim...

Çevremde çok denk geldim ama kayınvalidemde yok canm :) Ama o ekmek takınıtısı fenaymış yaa :)

:)))

Oh ohh benim yerime de yat boşveeer niye kalkıcan :))

seve seve yatarım:KK52::KK48:
kahvaltımı yapıp tekrar yattım hava zaten böyle yağmur havası gibi :KK16:

yastık kılıflarım vardı, aynı kumaştan buldum dedim yorganımada kılıf diktiriyim, oraya gitmem gerek, fermuarlı yapmasını söylememişim.. kafasına göre takılmamıştır umarım..

seve seve yatarım:KK52::KK48:
kahvaltımı yapıp tekrar yattım hava zaten böyle yağmur havası gibi :KK16:

yastık kılıflarım vardı, aynı kumaştan buldum dedim yorganımada kılıf diktiriyim, oraya gitmem gerek, fermuarlı yapmasını söylememişim.. kafasına göre takılmamıştır umarım..

Hmmm, iyi yapmışsıın..Bir filmde mi dizide mi vardı ne sehpa begenmişti, ona göre evin dekorasyonunu değiştiriyordu, azıcık onun gibi olmuş :))

İnşallah olmuştur canım, güle güle kullanırsın :)

evet canım çok şükür..
sizde iyiseniz afferim ozaman:KK52:

of hala yataktayım,, hiç kalkasım yook:KK51:

yatak mı yatmak mı :KK51: çok özledim ben miskin miskin yatmayı yaa,benim içinde bi 10 dakikacık yatar mısın? benim kayınvalidemin de malesef batıl inançları var ama bana direk demiyor,çocuklarına diyor benim yanımda ki bende yapmayayım .benimse hiç umrumda olmuyor:KK70: benim kv min en iyi yaptığı şey,her pazar bir organizasyon bulup bizi evine getirtmek:KK12:

yatak mı yatmak mı :KK51: çok özledim ben miskin miskin yatmayı yaa,benim içinde bi 10 dakikacık yatar mısın? benim kayınvalidemin de malesef batıl inançları var ama bana direk demiyor,çocuklarına diyor benim yanımda ki bende yapmayayım .benimse hiç umrumda olmuyor:KK70: benim kv min en iyi yaptığı şey,her pazar bir organizasyon bulup bizi evine getirtmek:KK12:

Evet canım haftaiçi yatak keyfi gibisi yok, ahh ah. :)

Hehehehe, bravo kayınvalidene.Ama kötü.Hani sadece kahvaltıya ya da akşam yemegne falan gidiyorsanız tamam da.Bütün gün orada mı geçiyor?

Hmmm, iyi yapmışsıın..Bir filmde mi dizide mi vardı ne sehpa begenmişti, ona göre evin dekorasyonunu değiştiriyordu, azıcık onun gibi olmuş :))

İnşallah olmuştur canım, güle güle kullanırsın :)

sehpa için he :KK48: evet benimde öyle olmuş azıcık:KK75:

senin içinde yatalık 10 dk cık nolcak ki:KK28:
dee kalktım .. ay halimize şükür eskiden nasılmış gelin bu saate kadar uyusa amaniin:-)

sehpa için he :KK48: evet benimde öyle olmuş azıcık:KK75:

senin içinde yatalık 10 dk cık nolcak ki:KK28:
dee kalktım .. ay halimize şükür eskiden nasılmış gelin bu saate kadar uyusa amaniin:-)

Hiç demiiii :)))
Ben de kayınvalidemde 12 de 1 de kalktığım olur hiçkimse de birşey demez sağolsun..Çalışıyorum diye muhtemelen :) erken kalktıgımda daha uyusaydın kızım derler.. Şükür gerçekten.O yüzden çok rahatım onlarda.

Ben de kayınvalidemde 12 de 1 de kalktığım olur hiçkimse de birşey demez sağolsun..Çalışıyorum diye muhtemelen :) erken kalktıgımda daha uyusaydın kızım derler.. Şükür gerçekten.O yüzden çok rahatım onlarda.

evet şimdiki kvdeler o konudan bari modernleşmişler:KK48::KK22:
banada erken kalkma dioda.. eş işe giderken nasıl uyuyayım anca yatak keyfi yapabilirim:KK28:

belki eskidende denmezdi ama hep bi arada olunca 1 gün 2 gün .. 3.gün patlak veriyor olmalı:KK53:

günaydın kızlar:KK24:

benim misafirim geldi.. :KK51:olsun en azından ilaçlarımı kullanıyodum o zamanlarda,bebiş vardıysada zarar gelmiş olabilirdi.. hayırlısı artık..
günaydın kızlar:KK24:

benim misafirim geldi.. :KK51:olsun en azından ilaçlarımı kullanıyodum o zamanlarda,bebiş vardıysada zarar gelmiş olabilirdi.. hayırlısı artık..
Tatlim benimm...yoğundum yine kvdelerdik...bugün annemler geliyor... Dimek geldi kırmızı kafilesi... Olsun kuzum artık doktoeunla görüşüp gidişata göre ilac durumunu halledin sonra gelsin çalışmalar gelsin bebiiissss :) :KK60::KK60:

Annesiiii bebeisimiz nasil annemiz nasiiiilll:)

X