- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Canım ilk tetanos aşısını 20. Haftada oluyorsun ikinciyi de 24. Haftada oluyorsun malesef ağrı yapıyor
Hmmm..Evet sanırım öyle iki doz şeklinde de oluyormuş, tek doz şeklinde de yapılıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk tetanos aşısını 20. Haftada oluyorsun ikinciyi de 24. Haftada oluyorsun malesef ağrı yapıyor
Maalesef bu batil inançlar hayatımızı mahvediyor.. kayinvalidene islami ilmihal veyahut kitaplardan delil gostereek anlatman gerekiyor...farkında olması lazım yaptığından... Günaha girmesin diye anlatma vebali sana düşüyor.. Allah yardımcın olsun canim...Kızlar sizinde kvdelerinizin saçma sapan batıl imançları varmı deliricem az kaldı yani :) eşiğe basma,yok karnını ort hamile bayanın karnına nazar değermiş, gece tırnak kesme, ekmeği ters koyma,terliği ters koyma çok sinirleniyorum elimde değil hele ekmeği ters kıyma dediğinde daha bi sinir oluyorum çünkü onumdeki ekmeği taa masanın başından gelip duzeltiyo sofradan kalkmamak için kendimi zor tutuyorum benim gibi böyle şeylere sinir olan varmı ekmeği yere koyma derler hadi o neyse gunahta ters koyma ne demek yaa ekmek namaz kılarmış hayatımda böyle bişi duymadım terliğin tersindede şeytan namaz kılarmış şeytan namaz kılsa şeytan olurmuydu ay çok sinirliyim birikti içimde
Kızlar sizinde kvdelerinizin saçma sapan batıl imançları varmı deliricem az kaldı yani :) eşiğe basma,yok karnını ort hamile bayanın karnına nazar değermiş, gece tırnak kesme, ekmeği ters koyma,terliği ters koyma çok sinirleniyorum elimde değil hele ekmeği ters kıyma dediğinde daha bi sinir oluyorum çünkü onumdeki ekmeği taa masanın başından gelip duzeltiyo sofradan kalkmamak için kendimi zor tutuyorum benim gibi böyle şeylere sinir olan varmı ekmeği yere koyma derler hadi o neyse gunahta ters koyma ne demek yaa ekmek namaz kılarmış hayatımda böyle bişi duymadım terliğin tersindede şeytan namaz kılarmış şeytan namaz kılsa şeytan olurmuydu ay çok sinirliyim birikti içimde
günaydın kızlar
benim misafirim geldi.. olsun en azından ilaçlarımı kullanıyodum o zamanlarda,bebiş vardıysada zarar gelmiş olabilirdi.. hayırlısı artık..
Ama ilçalarıma devam ediyordum dedin, o yüzden bence en iyisi olmuş..Sorma canım ya.. busabaha kadar şahsen umutluydum daa napalım hayırlısı artık
sen nasılsın
Ama ilçalarıma devam ediyordum dedin, o yüzden bence en iyisi olmuş..
Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok :)
evet canım çok şükür..
sizde iyiseniz afferim ozaman
of hala yataktayım,, hiç kalkasım yook
:)))
Oh ohh benim yerime de yat boşveeer niye kalkıcan :))
seve seve yatarım
kahvaltımı yapıp tekrar yattım hava zaten böyle yağmur havası gibi
yastık kılıflarım vardı, aynı kumaştan buldum dedim yorganımada kılıf diktiriyim, oraya gitmem gerek, fermuarlı yapmasını söylememişim.. kafasına göre takılmamıştır umarım..
evet canım çok şükür..
sizde iyiseniz afferim ozaman
of hala yataktayım,, hiç kalkasım yook
yatak mı yatmak mı çok özledim ben miskin miskin yatmayı yaa,benim içinde bi 10 dakikacık yatar mısın? benim kayınvalidemin de malesef batıl inançları var ama bana direk demiyor,çocuklarına diyor benim yanımda ki bende yapmayayım .benimse hiç umrumda olmuyor benim kv min en iyi yaptığı şey,her pazar bir organizasyon bulup bizi evine getirtmek
Hmmm, iyi yapmışsıın..Bir filmde mi dizide mi vardı ne sehpa begenmişti, ona göre evin dekorasyonunu değiştiriyordu, azıcık onun gibi olmuş :))
İnşallah olmuştur canım, güle güle kullanırsın :)
yatak mı yatmak mı çok özledim ben miskin miskin yatmayı yaa,benim içinde bi 10 dakikacık yatar mısın? benim kayınvalidemin de malesef batıl inançları var ama bana direk demiyor,çocuklarına diyor benim yanımda ki bende yapmayayım .benimse hiç umrumda olmuyor benim kv min en iyi yaptığı şey,her pazar bir organizasyon bulup bizi evine getirtmek
sehpa için he evet benimde öyle olmuş azıcık
senin içinde yatalık 10 dk cık nolcak ki
dee kalktım .. ay halimize şükür eskiden nasılmış gelin bu saate kadar uyusa amaniin
Hiç demiiii :)))
Ben de kayınvalidemde 12 de 1 de kalktığım olur hiçkimse de birşey demez sağolsun..Çalışıyorum diye muhtemelen :) erken kalktıgımda daha uyusaydın kızım derler.. Şükür gerçekten.O yüzden çok rahatım onlarda.
günaydın kızlar
benim misafirim geldi.. olsun en azından ilaçlarımı kullanıyodum o zamanlarda,bebiş vardıysada zarar gelmiş olabilirdi.. hayırlısı artık..
Tatlim benimm...yoğundum yine kvdelerdik...bugün annemler geliyor... Dimek geldi kırmızı kafilesi... Olsun kuzum artık doktoeunla görüşüp gidişata göre ilac durumunu halledin sonra gelsin çalışmalar gelsin bebiiissss :)günaydın kızlar
Annesiiii bebeisimiz nasil annemiz nasiiiilll:)Hiç demiiii :)))
Ben de kayınvalidemde 12 de 1 de kalktığım olur hiçkimse de birşey demez sağolsun..Çalışıyorum diye muhtemelen :) erken kalktıgımda daha uyusaydın kızım derler.. Şükür gerçekten.O yüzden çok rahatım onlarda.
Annesiiii bebeisimiz nasil annemiz nasiiiilll:)