2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Gidersek bizim ilk tatilimiz olacak çünkü balayına gidemedik Aslında buralara yakın kaplıca falan olsa bu aralar gitmeyi çok istiyorum ama maalesef yok sanırım

Hmmmm..O zaman canım bebişten önce şartlarınız el veriyorsa inşallah gidin biryere, inan çok iyi gelir..Çorum çok ters, ben de bilmiyorum pek o civarda

günaydın hatunlar,nasılsınız? duman91,çorumda mı oturuyorsun? ben samsunda yaşadığım için yakınız , o civarları biliyorum. sana yakın havza da termal tesisler var.netten bak istersen.

günaydın hatunlar,nasılsınız? duman91,çorumda mı oturuyorsun? ben samsunda yaşadığım için yakınız , o civarları biliyorum. sana yakın havza da termal tesisler var.netten bak istersen.
Günaydın canım, ay hemen bakıyorum şöyle bir değişiklik çok iyi olur valla

Günaydın kızlar Nasılsıniz? Bende 2014 ocakta evlendim muhabbetiniz çok hoş bende geliyim miii

hos geldin caniim :)
tabikide buyur, cogaldikca daha iyi oluyor topic :)

masallah 11 ayi gecirmissinz.. insallah bebis fazla bekletmeden gelir canim.

bende 31 mayista evlendim 21 yasindayim.

gunaydinlaarrr :)
havalar gunledinyazdan kalma gibiydi bugun yagmurlu, seviyorumkii yagmuruu:)

kizlar demismiydim bilmem ama pazar gun esimin kzninin dugunu var, gerci bizden 1 ay sonra kacarak evlendiler ama gecmis dugun yapacaklar nasipse..
bu sogukta bu kis ayinda neyle gidilir dugune, kv elbise alivermis is yerinden ama kar filan yagmasi bekeniyomus, Rabbim bilir tabi ama ..
tamda reglime denk geliyor, cok kararsizim ne giyisem diye

duman91 canim.corumdamiydin sen hee.. nasipse eylulde bir arkadasimi gelin gonderiyoruz oraya.. ama tam olarak nereye hic bilmem

duman91 canim.corumdamiydin sen hee.. nasipse eylulde bir arkadasimi gelin gonderiyoruz oraya.. ama tam olarak nereye hic bilmem
aaaa öyle mi Rabbim huzurlu mutlu etsin İnşAllah. canım ben buralıyım ama inan bende hiç bilmiyorum:) o kadar sene gez diyar diyarda sen memleketine gelin gel iyi mi benim ki o hesap :)

hos geldin caniim :)
tabikide buyur, cogaldikca daha iyi oluyor topic :)

masallah 11 ayi gecirmissinz.. insallah bebis fazla bekletmeden gelir canim.

bende 31 mayista evlendim 21 yasindayim.

En güzel zamanlarınız maşallah :) Allah bir ömür mutlu olmayı nasip etsin :) teşekkür ederim inş :)

Kuzulariiimmm nasılsınız cümleten.mmbizde köyden geldik kayinvalidemlerden...
MaaşAllah 2 hafta kalsam on kilo alırım orda...her seyden ye sürekli ye bunu ye şunu ye....annem sağ olsun sürekli ağzıma bir şey tıkıştidii hehe :):)
Birde kayinvalidemin 3 oğlu var kiz tecrtecrubesi h iç yok bizim minnosa özenmis hemen bir şeyler almaya başlamis...kiyamam o kadar da güzel kiii:)

kuzucuum bende diyorum nerde bizim guzel anne :)
ee elleriyle beslemeli zaten
ilk torunumu olacak canim nasipse.
iyi olmus kuzum.gitmeniz degisiklik iyidir :)

kuzucuum bende diyorum nerde bizim guzel anne :)
ee elleriyle beslemeli zaten
ilk torunumu olacak canim nasipse.
iyi olmus kuzum.gitmeniz degisiklik iyidir :)
İlk torun bende ilk gelin... Kiyamam bizlerle kiz sevgisini tadiyor doyunca inşaAllah...çok severim kayinvalidemi... :)

Yaaa esma kilo almakla meşguldu Hehehe :):) annem de ye ye zaten kilo alacaksin nr olmuş diyor Ayy yaa dedim sen beni tombik mi yapcan :)

kocaaman masallah diyesim var, kayinvaldesini seven bir gelin varmis burdaa :)
anlasabiliyosaniz ne guzel canim..
tabi buna nekadar uzak o kadar iyi lafida katki yapiyodur

Yaa dizilerle yokmu aran tuh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…