- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Gidersek bizim ilk tatilimiz olacak çünkü balayına gidemedikAslında buralara yakın kaplıca falan olsa bu aralar gitmeyi çok istiyorum ama maalesef yok sanırım
İnşAllah canım benim bakalım şartları zorlamak istiyorum:)Hmmmm..O zaman canım bebişten önce şartlarınız el veriyorsa inşallah gidin biryere, inan çok iyi gelir..Çorum çok ters, ben de bilmiyorum pek o civarda
Günaydın canım, ay hemen bakıyorum şöyle bir değişiklik çok iyi olur vallagünaydın hatunlar,nasılsınız? duman91,çorumda mı oturuyorsun? ben samsunda yaşadığım için yakınız , o civarları biliyorum. sana yakın havza da termal tesisler var.netten bak istersen.
Günaydın kızlar Nasılsıniz? Bende 2014 ocakta evlendim muhabbetiniz çok hoş bende geliyim miii
aaaa öyle mi Rabbim huzurlu mutlu etsin İnşAllah. canım ben buralıyım ama inan bende hiç bilmiyorum:) o kadar sene gez diyar diyarda sen memleketine gelin gel iyi mi benim ki o hesap :)duman91 canim.corumdamiydin sen hee.. nasipse eylulde bir arkadasimi gelin gonderiyoruz oraya.. ama tam olarak nereye hic bilmem
hos geldin caniim :)
tabikide buyur, cogaldikca daha iyi oluyor topic :)
masallah 11 ayi gecirmissinz.. insallah bebis fazla bekletmeden gelir canim.
bende 31 mayista evlendim 21 yasindayim.
Kiz buraya mi geldin Hosgeldiiiiinnn:):)İnş canım bende istiyorum bebek. Bize ve isteyen herkese nasip olsun inş.
Kiz buraya mi geldin Hosgeldiiiiinnn:):)
aaaa öyle mi Rabbim huzurlu mutlu etsin İnşAllah. canım ben buralıyım ama inan bende hiç bilmiyorum:) o kadar sene gez diyar diyarda sen memleketine gelin gel iyi mi benim ki o hesap :)
Kuzulariiimmm nasılsınız cümleten.mmbizde köyden geldik kayinvalidemlerden...
MaaşAllah 2 hafta kalsam on kilo alırım orda...her seyden ye sürekli ye bunu ye şunu ye....annem sağ olsun sürekli ağzıma bir şey tıkıştidii hehe :):)
Birde kayinvalidemin 3 oğlu var kiz tecrtecrubesi h iç yok bizim minnosa özenmis hemen bir şeyler almaya başlamis...kiyamam o kadar da güzel kiii:)
Oy iyi olmuş hoşgeldin...ben 2013 gelini olsam da torpilliyim hehe... :):)Hoşbuldum esmam nasılsın? :) tesadüf oldu burayı gördüm 2014 ocak gelini olarak muhabbeti beğendim bende dahil oldum buraya :)
İlk torun bende ilk gelin... Kiyamam bizlerle kiz sevgisini tadiyor doyunca inşaAllah...çok severim kayinvalidemi... :)kuzucuum bende diyorum nerde bizim guzel anne :)
ee elleriyle beslemeli zaten
ilk torunumu olacak canim nasipse.
iyi olmus kuzum.gitmeniz degisiklik iyidir :)
Yok kuşum:) dizilerle aram yoktur...bir tek kara para aşk :):)kaderimin yazildigi gunu izledinizmi kizlar aksam
Oy iyi olmuş hoşgeldin...ben 2013 gelini olsam da torpilliyim hehe... :):)
İlk torun bende ilk gelin... Kiyamam bizlerle kiz sevgisini tadiyor doyunca inşaAllah...çok severim kayinvalidemi... :)
Yaaa esma kilo almakla meşguldu Hehehe :):) annem de ye ye zaten kilo alacaksin nr olmuş diyor Ayy yaa dedim sen beni tombik mi yapcan :)