- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
Oyyy bir Bursa aşığıyla karşı karşıyasın :)) Üni Bursa da okudum, altı yıl ordaydım, çok özel bir şehir benim için.. :)
Ve Antep i de çok merak ediyorum..Eşin mi Antep li yoksa atama sebebiyle falan mı?
Hmm kpss var, Allah zihin açıklığı versin canım, innnşaallah gönlüne göre olur.Branş ne?
Çok teşekkür ederim canım..Evet inşallah nasip olsun size ve tüm isteyenlere.. :)
Aynen canım valla.. Günümüzün yarısı birlikte geçiyor neredeyseİşte buuuu :))) Desteklerimiz güzel bir sonuca ermiş..Hadi inşallah bakalım.. :)
Hehehehe..Evet evet dur daha neler öğrenicez birlikte , adım adım burda geçiyor resmen :)))
Evet bende özlüyorum Bursayı burnumda tütüyo. Eşimin işi sebebiyle Antepteyiz cnm 2yıl daha burdayız.
82 aldım ama atanamadım bakalım umutlar ocak atamasında branşım felsefe. Sağlıkla kucağına al inş. Ne hissediyorsun kız mı erkek mi:)
Tabi canım dur vereyim tarifi herkesin yapısı farklıdır ama:)
1 adet soğan
2 yemek kaşığı salça isteğe göre artırılabilir.
250 gr kıyma
10 dal maydonoz
tuz ,karabiber,çam fıstığı
pirinç
Ben tencerede yapıyorum canım o yüzden tencerenin altına biraz boş yaprakları seriyorum kiki dibi tuttuğunda sarmacıklarım yanmasın.Hepsini sardıktan sonra üzerine su ekliyorum su sarmalarımla aynı boyda oluyor istersen ek yapabilirsin. Suyun içine bir yemek kaşığı kadar salça da ekleyebilirsin,isteğe göre nasıl seviyorsan, sonra sarmalarımın üstüne cam bir tabak indiriyorum tam kaplıycak şekilde değil ama ki sarmalar dağılmasın.Veeee kaynadıktan sonra altına kısıyorum yavaşca pişiyo..:))) Afiyet olsun:) inş anlatabilmişimdir:)))
Aynen canım valla.. Günümüzün yarısı birlikte geçiyor neredeyse
Hmmm olsun, farklı memleket havası tatmak güzeldir.İki yıl sonra bitecekmiş nasılsa, tadını çıkar :) Yaa puanlar yüksek bayagı demek, ocakta yine varsa atama iyi , nasip..
Amiiiiiin..Aslında bana kız gibi geliyor..Ama eşim acaip kız delisi, ondan da etkilenmiş olabilirim..Yine de o çok kız istiyor diye de erkek olacak gibi geliyor.. :)) Oyyy yavrucağım sağlıkla gelsin de yeter ki ben kıza da erkeğe de hastayım :))
Aynenn öyle :) Siz atamadan veya kpss den sonra mı düşünüyorsunuz, niyetinde misiniz?İnş canım sağlıkla gelsin kucağına. Benim eşimde kız delisi ben oğlan :) sağlıklı olsunlar da cinsiyet aranmaz ilk çocukta :)
Aynenn öyle :) Siz atamadan veya kpss den sonra mı düşünüyorsunuz, niyetinde misiniz?
Aynen canım benim bende eski iş yerimi çok özlüyorum. Ama yapacak birşey yok el mahkum:) Olsun çok şükürİnan var ya büyük nimet..Burda sizin sohbetiniz olmasa, akşamı nasıl ederdim bilmiyorum.. Ufff iş yoğunluğu çok çok az buranın ve o açıdan sıkıcı, millet sakinlik arar.Ben eski iş yerimin yogunlugunu arıyorum
O zaman güzel, en hayırlı zamanla gelsin inşallah :))Aslında ilk günden beri istiyor eşim benim de aklımı çeldi. Zamanı önemli değil atamaya bağlı dğilim ne zaman isterse gelsin bebeğim :)
Evet malesef, öncesinde nerdeydin peki sen? Ne kadardır çalışıyorsun ki?Aynen canım benim bende eski iş yerimi çok özlüyorum. Ama yapacak birşey yok el mahkum:) Olsun çok şükür
Önceden balıkesirdeydim canım, 4 yılım bitmek üzere çalışma hayatımda:)Evet malesef, öncesinde nerdeydin peki sen? Ne kadardır çalışıyorsun ki?
Vaooooov 23 yaşındasın ve 4 yıllık memuriyet, çok güzel..Maşallah :) Hem de balıkesir, çok güzel yerdeymişsin cidden, Balıkesir in ilçesi miydi?Önceden balıkesirdeydim canım, 4 yılım bitmek üzere çalışma hayatımda:)
Evet canım ben erken başladım çalışmaya çok şükür. İlçesinde çalışıyordum ama merkezde oturuyorduk, ilçeleri bir harikaa tatil için tavsiye ederim:)Vaooooov 23 yaşındasın ve 4 yıllık memuriyet, çok güzel..Maşallah :) Hem de balıkesir, çok güzel yerdeymişsin cidden, Balıkesir in ilçesi miydi?
Evetçok güzel gittim, akçayda kalmıştık :) İnşallah eşimle de nasip olur..Evet canım ben erken başladım çalışmaya çok şükür. İlçesinde çalışıyordum ama merkezde oturuyorduk, ilçeleri bir harikaa tatil için tavsiye ederim:)
İnşAllah canım, bizde bu yaz gitmeyi planlıyoruz kısmetse:)Evetçok güzel gittim, akçayda kalmıştık :) İnşallah eşimle de nasip olur..
Hadi innnşallahh, bebiş olmadan başbaşa son bir tatil lazım :))İnşAllah canım, bizde bu yaz gitmeyi planlıyoruz kısmetse:)
Gidersek bizim ilk tatilimiz olacak çünkü balayına gidemedikHadi innnşallahh, bebiş olmadan başbaşa son bir tatil lazım :))