2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet bende özlüyorum Bursayı burnumda tütüyo. Eşimin işi sebebiyle Antepteyiz cnm 2yıl daha burdayız.
82 aldım ama atanamadım bakalım umutlar ocak atamasında branşım felsefe. Sağlıkla kucağına al inş. Ne hissediyorsun kız mı erkek mi:)

Hmmm olsun, farklı memleket havası tatmak güzeldir.İki yıl sonra bitecekmiş nasılsa, tadını çıkar :) Yaa puanlar yüksek bayagı demek, ocakta yine varsa atama iyi , nasip..

Amiiiiiin..Aslında bana kız gibi geliyor..Ama eşim acaip kız delisi, ondan da etkilenmiş olabilirim..Yine de o çok kız istiyor diye de erkek olacak gibi geliyor.. :)) Oyyy yavrucağım sağlıkla gelsin de yeter ki ben kıza da erkeğe de hastayım :))

Aynen canım valla.. Günümüzün yarısı birlikte geçiyor neredeyse

İnan var ya büyük nimet..Burda sizin sohbetiniz olmasa, akşamı nasıl ederdim bilmiyorum.. Ufff iş yoğunluğu çok çok az buranın ve o açıdan sıkıcı, millet sakinlik arar.Ben eski iş yerimin yogunlugunu arıyorum

Sağolasın canııım, kopyala yapıştır yaptım hemen :))

hani şu köşeli parantez var ya onun içine yazarsan cevabı öyle oluyor .. :)))

İnş canım sağlıkla gelsin kucağına. Benim eşimde kız delisi ben oğlan :) sağlıklı olsunlar da cinsiyet aranmaz ilk çocukta :)

Aynen canım benim bende eski iş yerimi çok özlüyorum. Ama yapacak birşey yok el mahkum:) Olsun çok şükür

Önceden balıkesirdeydim canım, 4 yılım bitmek üzere çalışma hayatımda:)
Vaooooov 23 yaşındasın ve 4 yıllık memuriyet, çok güzel..Maşallah :) Hem de balıkesir, çok güzel yerdeymişsin cidden, Balıkesir in ilçesi miydi?

Vaooooov 23 yaşındasın ve 4 yıllık memuriyet, çok güzel..Maşallah :) Hem de balıkesir, çok güzel yerdeymişsin cidden, Balıkesir in ilçesi miydi?
Evet canım ben erken başladım çalışmaya çok şükür. İlçesinde çalışıyordum ama merkezde oturuyorduk, ilçeleri bir harikaa tatil için tavsiye ederim:)

Evet canım ben erken başladım çalışmaya çok şükür. İlçesinde çalışıyordum ama merkezde oturuyorduk, ilçeleri bir harikaa tatil için tavsiye ederim:)
Evetçok güzel gittim, akçayda kalmıştık :) İnşallah eşimle de nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…