- 21 Ağustos 2014
- 127
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım, bence de annenle sen güzelce bir konuş, belki baban gelince ısrar etmez hani onu da anlamak lazım, kötüye yormayalım herşeyi:)evet canim vardi hatta tum aileyle vardi..
ozluyor dicem ama yuruyerek 5-10dk .. nerdyse hergun ordayim.. nebileyim. sanirim konusmam gerek bir daha kal falan derse..
abim ayda 1 hafta gececi, annemde yalniz oldugu icin anliyorum.korkuyodur ama tatli dille esimle beni cagirsa tm veya onu kac kere bize davet ettik ama yakismaz diyor..
babam yurtdisinda calisiyor, nasipse gelicek haftaya bakalim ozamanda israr edicekmi
MaşAllah valla bizde kilo almaya başlamıştık ki artık biraz daha dikkat ediyoruz:) canım elmalı pasta kurabiye tarifini de gördüm, diğeri çok uğraştırıcı oluyor o daha pratik gibi görünüyor not aldım teşekkürler:)oooohh tarifler almış başını gitmiş bende 4 kg aldım evlendikden sonra eşimde,tosuncuk olduk ikimizde misafir ççok geldi,hamurişi çok yendi,birde düğün stresi filan geçince ister istemez kilo alıyor insan. bende de elmalı pasta tarifi var kk da. diğer tariflerden daha pratik,tart gibi.tavsiye ederim . bu arada özel sektördeyim, kalite yönetim sorumlusuyum
Amin amin cümlemizi canım, senin de ellerine sağlık, ben sarma ihtiyacımı kayınvalidemlerle ve anneannemlerde gideriyorum:) yapmaya fırsat bırakmıyorlar çünkü, ya da dolaba sarıp koyuyorum istediğimde de pişiriyorum oh misss:)Ayy kızlar valla güldürdünüz beniyok nutellaymış dolmaymış elma şekeri falan derken iyice güldüm valla Allah sizide güldürsün inşbende dün sarma dolma yaptım ımmm çokta güzel oldu isteyene tarifini verebilirimmbu arada hepinize Günaydınnn
Bana ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş
Günaydın canım hoşgeldin aramıza, senin 1. senen dolmak üzere MaşAllah, Rabbim İnşAllah sana da en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip eder.Günaydın kızlar Nasılsıniz? Bende 2014 ocakta evlendim muhabbetiniz çok hoş bende geliyim miii
Hosbuldum canım evet bebis 9+2 günlük oldu çok şükür.. cinsiyetimiz belli olması için henüz çok erken 13-14. haftalarda belli oluyor canım...
4 haftalikken anneme ve kayinvalideme söyledik onlarda kimseye söylememisler nazar olur diye :)) 8 haftalık olunca komşulara yakın akrabalara söylemişler yani şu an nerdeyse herkesin haberi var :)) Allâh sağlıklı sıhhatli bebekler kolay doğumlar nasip etsin.. Sen daha çok yenisin haftalar çabuk geçiyor canim bulantilar vs. Benim biraz fazla bulantim var karın ağrısı falan anne olmak kolay değilmiş
Valla canım nazada vurabilirsiniz arkadasim anlattı naz yapiyim demiş nazima oynasın biraz demiş gecenin yarısı uyanmış eşine demişki canım elmalı şeker istiyor eşi de ne desin begenirsiniz dolaptan elmayı al şekere batır ye
Asermek bi yana Bir haftadır aşırı mide bulantısı çekiyorum sulu yemek asla yiyemiyorum kahvaltı yapamiyorum herseyden tiksindim ne yersem cikariyorum yediğim tek şey ekmek arası peynir ve zeytin
Günaydın canım hoşgeldin aramıza, senin 1. senen dolmak üzere MaşAllah, Rabbim İnşAllah sana da en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip eder.
Ayy kızlar valla güldürdünüz beniyok nutellaymış dolmaymış elma şekeri falan derken iyice güldüm valla Allah sizide güldürsün inşbende dün sarma dolma yaptım ımmm çokta güzel oldu isteyene tarifini verebilirimmbu arada hepinize Günaydınnn
Günaydın güzel bayanlar, Tatlı hamişler..
Nasılsınız bugün, bu aralar çok uyuyorum, yataktan hiiiiçççç ama hiiiiç kalkmak istemiyorum, ama maalesef yarın akşam misafirim gelecek, temizlik, pasta börek beni bekliyor
Bende 4,5 aylık evliyim, 23 yaşındayım çalışıyorum canımAmin inş cnm. Sen ne kadarlık evlisin?
Günaydın kızlar Nasılsıniz? Bende 2014 ocakta evlendim muhabbetiniz çok hoş bende geliyim miii
Yok canım sabah 6,00-6,30 da kalkıyoruz bu ara eşim namaza kalkıyor hadi ben kılamıyorum diye kalkmıyorum ama onun patırtısına uyanmış oluyorum bir dahada uyuyamıyorum, ama gece dediğin gibi "saat on yatağa kon" modundayız ama senin hamilelikten de olabilir benimkisi miskinliktenSana da günaydın şekerimmm.. Çok uyuyorum derken sabah mı kalkasın gelmiyo, akşam mı erken yatıyorsun?
Bu durum bende de fena şekilde, akşam on dedim mi uzanıyorum, uzandıgım yerde uyuyup kalıyorum yaa :///
İş yerinden mi misafirlerin gelecek canım?
Günaydın canıım..Hoşgelmişsiiiin..Memnun oluruz tabi ki, bu ara sayımız çoğaldı, daha bi şenleniyor buralar, pek hoş :)))
Nerden katılıyorsun aramıza? Maşallah senin bize göre bayagı olmuş, benim de 4 buçuk aya gidiyorum.. Çalışıyor musun, ev hanımı mısın??
Yok canım sabah 6,00-6,30 da kalkıyoruz bu ara eşim namaza kalkıyor hadi ben kılamıyorum diye kalkmıyorum ama onun patırtısına uyanmış oluyorum bir dahada uyuyamıyorum, ama gece dediğin gibi "saat on yatağa kon" modundayız ama senin hamilelikten de olabilir benimkisi miskinlikten
Evet canım iş yerinden gelecek misafirlerim, kalabalık değil ama işte bilirsin kendinden evhamlıyım
Hoşbuldum evet 11 ay dolmuş :) Bursalıyım Antepte yaşıyoruz öğretmenim atama bekliyorum evde kpss ye hazırlanıyorum, çalışmıyorum şimdilik. Hayırlı olsun bu arada bebeğin sağlıkla gelsin ömrü bahtı güzel olsun inş. Darısı başımaa
Valla ben şimdiden baya hamilelikle ilgili birsürü tecrübe edindim sizlerdenHeee düzenin demek sabah kalkmaya alışmış ya, bi uayndı mı uyanmaman normal..Ve 6- 6 bucuk erken, hani namazdan sonra bir daha da yatmıyorsanız akşam erken uyku gelmesi normal..
Evet hamilelğin başlarında uyku olurmuş, şimdi okudum :)
Heheheh, evet doğru..Neyse sağ salim atlatırsın inşallah canım :)))
Bana da iş yerinden dediler geçen gün, sana gelmek istiyoruz diye..Ama henüz belli bile değil..Acaba ne yapsam, şurayı burayı toplamam lazım diye kuruyorum..Alemiz valla heee :))))
Valla ben şimdiden baya hamilelikle ilgili birsürü tecrübe edindim sizlerden
Ay İnşAllah canım atlatırım bakalım..
Bu arada Allah izin verirse haftaya pazartesi anacığıma gidiyorum büyük ihtimalle :)