2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın canlarım nasılsınız bugünn? :KK15:
Günaydın canım günaydıııııın...Offf ben bugün çok sıkkınım yaaa :/ Böyle dokunsan ağlıycam.. Bir yere alışmak bu kadar mı zormuş..Rabbim in gücüne gitmesin iş yerimdekilerle bi problemim yok ama sabahtan akşama kadar odada sessiz sedasız oturmaktan bunladım çok :KK43:(((

Günaydın canım günaydıııııın...Offf ben bugün çok sıkkınım yaaa :/ Böyle dokunsan ağlıycam.. Bir yere alışmak bu kadar mı zormuş..Rabbim in gücüne gitmesin iş yerimdekilerle bi problemim yok ama sabahtan akşama kadar odada sessiz sedasız oturmaktan bunladım çok :KK43:(((
Canım öyle düşünme bende aynı durumdayım 7 aydır, çalıştığım yerde hiç bayan arkadaşım yok alışması zor yani, eve gitmek için can atıyorum resmen, ama olsun buna şükür sonuçta güzel bir işimiz var öyle düşün:)

Canım öyle düşünme bende aynı durumdayım 7 aydır, çalıştığım yerde hiç bayan arkadaşım yok alışması zor yani, eve gitmek için can atıyorum resmen, ama olsun buna şükür sonuçta güzel bir işimiz var öyle düşün:)

Orası öyle, şükür tabi :)

gunaydin gunaydiin kizlarr :)
masallah ne tatli ne guzel sohbet varmis dun, insanin hakkaten dumaninda dedii gibi hamile kalasi geliyor kiii :)

meltemcim cok sevindim kuzum ya, hadi az daha sabir insallah hayirlisiyla vardir bebis :)

bizde gecenlerde ve dun pratigimiz vardi ana okulunda, gecenlerde en minnakarin yanina gittik ama nasill heveslenfim anlatamamm..
ne kadar masumlar :) daha tuvaletlerini.bile tutamayip hep tuvalette duruyolar :)

SirriEyvan SirriEyvan kuzucuuum nasilsin, battaniyeye bayildimm, gule gule kullansin insallah miniginiz :)

yeni gelen gelinimiz hos gelmiss :)

gunaydin gunaydiin kizlarr :)
masallah ne tatli ne guzel sohbet varmis dun, insanin hakkaten dumaninda dedii gibi hamile kalasi geliyor kiii :)

meltemcim cok sevindim kuzum ya, hadi az daha sabir insallah hayirlisiyla vardir bebis :)

bizde gecenlerde ve dun pratigimiz vardi ana okulunda, gecenlerde en minnakarin yanina gittik ama nasill heveslenfim anlatamamm..
ne kadar masumlar :) daha tuvaletlerini.bile tutamayip hep tuvalette duruyolar :)

SirriEyvan SirriEyvan kuzucuuum nasilsin, battaniyeye bayildimm, gule gule kullansin insallah miniginiz :)

yeni gelen gelinimiz hos gelmiss :)

Sana da günaydın şekerim...Öyle oldu valla, muhabbet sardı gitti..
Amin canım amin inşallah :)) Bakalım.. :)

Zaten öyle ortamlara girdi mi daha bi hevesleniyor insan :)

Şunu izlediniz mi yaaa :)))

Kız vallahi müptelası oldum buranın duruşma arasında bile yazıyorum.. hihihihi..:)

nasilsin canimm :)
simdi sen yardim et bakiim okulda birbirimize hediye alicaz..
herkez kiz oldugu icin kiz arkadas cikti bana :KK48: daaa ne alsam bilemiurum.. gerci.kiza hersey alinir ama iste aklimada gelmiyor..

azicik kilolu ama civil civil biri..
onun gibi civil civil.bisi almak istiyorum ama aklimada bisi gelmiyor

herkez kiz oldugu icin kiz arkadas cikti bana :KK48: daaa ne alsam bilemiurum.. gerci.kiza hersey alinir ama iste aklimada gelmiyor..

Ayyy bayana daha kolay ben fikir vermek istedim..Cıvıl cıvıl biriyse hani şu panduflar var yaa öyle bir şey alabilirsin, çok güzelleir var :)))

Sana da günaydın şekerim...Öyle oldu valla, muhabbet sardı gitti..
Amin canım amin inşallah :)) Bakalım.. :)

Zaten öyle ortamlara girdi mi daha bi hevesleniyor insan :)

Şunu izlediniz mi yaaa :)))

sorma sorma cok hveslendim,sizde tatli tatli.anlatinca masallah ..
ee can cekiyor amaaaa :)

telden giriyorum merak ettim neyki o ..
bebistir bebiis :)

sorma sorma cok hveslendim,sizde tatli tatli.anlatinca masallah ..
ee can cekiyor amaaaa :)

telden giriyorum merak ettim neyki o ..
bebistir bebiis :)

Yaaa açılmıyor mu tühhh... Çok tatlı bir kız çocuğu...Güjel olmaşmıdı ki benim de bi kardeşim olşaydı diyo yaaaa...çok şirin çoook :)))

İyiyim canım benim çok şükür..
Immm düşünelim, ay bak ne geldi aklıma hani panduflar oluyor ya renga renk tatlı tatlı onlardan alabilirsin, ben alacağımda ordan aklıma geldi sanırım:)

Yaaa açılmıyor mu tühhh... Çok tatlı bir kız çocuğu...Güjel olmaşmıdı ki benim de bi kardeşim olşaydı diyo yaaaa...çok şirin çoook :)))
Yaa ama bende izlemek isterdim, ancak video açamıyorum burda, ama ne kadar tatlı olabileceklerini tahmin ediyorum:)

İyiyim canım benim çok şükür..
Immm düşünelim, ay bak ne geldi aklıma hani panduflar oluyor ya renga renk tatlı tatlı onlardan alabilirsin, ben alacağımda ordan aklıma geldi sanırım:)

Yok artıııııık, kalp kalbe bu kadar karşı olurmuş yaaa:KK48::KK48::KK48: Azıcık yukarı bak bi şeker :)))

X