Ben de iyiyim tatlım sağol, ohh ne güzel hasret gider ablanla:) Keyfini çıkar canım benimm ama ihmal etme sayfayı :)Ahh canım saolasın. Nasılsın canım benim.
Tatil güzel Ispartaya ablamın yanına geldim cnm :) Kar falan harika :) Gerçi eriyor bugün. C.tesi geri dönücem İzmir'e.
Sen neler yapıyorsun cnaım...
Ahh Prensesimiz doğdu sağlıkla![]()
Haftaya Cuma kırkı çıkıyor meleğimin
Adı da Ela
Maşallah prensesimee :))
Canım ben düşünmüyorum... Siz ne zaman söz düşünüyordunuz?
Ben bu konuyla kafayı yemiş bulunmaktayım :) Kurbanda tanışılcakta isteme-söz kasım son haftası ya da aralıkta olur... Çok heyecanlıyım ben valla. 9 ay kaldı resmen yaa :) Hamileyim sanki son 9 ayHeheh :))
Yalnızz karşı taraf bize biraz kalabalık gelcek gibi ...
Yani tahminen bir 10-15 kişi. Bizdende o kadar olsa nasıl sığılcak eve düşünüyorum
Biz sözde bohça yapar mıyız bilmiyorum... Ama annesi ufak birşey yaparız biz dedi. Ama ben nişanda büyük birşey istediğimden vazgeçebilirler :)
Canım ben şimdiden her ay 20-30Tl koyup koyup alcam 2 takım pijama Takımı + 3 er takım iç çamaşırı. Tahminen benim biriktirceğim 160-180 biriktiricem. 130 falan tutucak. birkaçta son zamanlar gömlek ya da 2 tişört falan alıp tamamlarım. Ama işte bunları nişan için almayı düşünüyorum. Bekler sanırım. En azından bir anda yığılmasın. :)
Gelmeye çalış göüşürüz bol bol canım benim...
Benn Geldimmmm Canımmm...![]()
![]()
Oyy maşallah minik prensese, Allah analı babalı büyütsün inş. Arkadaşını da tebrik ederim, doğum sayfası var mı? Oraya yazayım hatta:)) Darısı bize olsun canımmm..
Biz de seneye mart ayında düşünüyoruz canım benimm 14 ayımız var sayılır :) Ben sözde ufak bir bohça yaparım diye düşünüyorum, nişanda da daha detaylı olur. Ama sadece damada mı yapılır yoksa aileye de yapmak gerekir mi onu bilmiyorum konuşmak lazım karşı tarafla:26: Aynen ben de kafayı bu konuyla bozmuş durumdayım tatlımm yan yana olmalıydık biz

Söz mendili de yapmak istiyorum isimlerimizin baş harflerinin işlendiği şık cici mendiller falan ama az kişi olursa da onları dağıtmak komik olmaz mı yaa

Hani şu büyükçe elektronik eşyaların satıldığı marketler varya tatlım mağazalar daha doğrusu, onlarda zaman zaman bazı ürünlerde çok indirim oluyor, onlardan alıp kenara koymak istiyorum ama daha çok var taaa 3 sene :) Nişan bohçası için traş setini alabiliriz belki şimdiden :)