• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yasmin hoşgeldin cnm demiştim ben bunlara ceza aldı o herhalde diye neyse seni yeniden aramızda görmek güzel:34:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğalıyoruz ne güzel:16:

2 saat önce çokgüzel bi şey oldu benimki aradı açtım teelfonu açar açmaz hiç konuşmadı bana benimle evelnirmisin diye hakan altuğdan bi şarkı dinletti ayy nasıl sevindim anlatamam :69::69::69: seviyorum ben çocuğu ya deli aşkım işte:9:

ewt kızlar yeni yılımız kutlu olsun herkeze mutluluk ve huzur getirsin yine sevdiğimizle olmak nasip etsin rabbim ayırmasın bizleri sevdiklerimizden :54:
kızlar hastayım son olarak çok konuştum biliyorum ama dün doktora gittim idrar yollarım intahaplanmış ilaç falan kullanıyorum şimdi

vay canına:16: çok sevinmişsin, ben de sevindim senin adına :)
cevap verdin mi?

bu arada yeni gelenler hşgeldiniz aramıza
kusura bakmayın biraz geç oldu ben iki üç günddür pek iyi değilim
benimkiyle aramız bozuk biraz..
ben yanından geleli 4 gün oldu..
3 gündür bozuğuz moralim bozuk o yüzden :25:

selam kızlarr
aynı şekilde yasmincim biz de kendi aramızda yüzüğümüz falan var...
biz seneye 29 kasımda, bizim yıldönümümüzde yapmayı düşünüyoruz sözü..
benimki bir hafta önce falan seneye 29 kasımda evlenme teklifi etmeyi düşündüğünü ağzından kaçırdı :52:
bizde de herkes birbiriyle tanışıyo benim babam hariç..
ben onun ailesinden herkesi tanıyorum.. abisinin düğünü var birkaç ay sonra.. oraya davetliyim :31:
sözde de babamın haberi olacak işte aileler de tanışmış olacak...
ay allah gönlüne göre versin canım:nazar::nazar:
bizi haberdar edersin di mi topiğimiz ölmesin:nazar:

hoşbulduk canım hiç önemli değil.
sorun ne bilmiyorum ama inşallah düzelirsiniz.
özlemiştir belkide.:50:

kıyamam sıkma canını barışırsınız bizimde aramız bozuktu yanından geldikten sonra 2 gün oldu barıştık

ay allah gönlüne göre versin canım:nazar::nazar:
bizi haberdar edersin di mi topiğimiz ölmesin:nazar:

vermem mi hiç havalara uçarım büyük iht. hemen gelir söylerim cnm bnm :)

hoşbulduk canım hiç önemli değil.
sorun ne bilmiyorum ama inşallah düzelirsiniz.
özlemiştir belkide.:50:

tatlım inan sorun ne ben de bilmiyorum.. hani ortada bi kavga falan yok.. kavga sebebi yok.... orada herşey harikaydı.. buraya geldim sesi kaç gündür çok keyifsiz,mutsuz.. bir de orada çok canı sıkılıyomuş sanırım ondan.. bana da yansıtıyo birkaç gündür bunu.. benim de moralim bozuluyo... alışık değilim o genelde ilgilidir.. ama üç gündür doğru düzgün telefonda konuşamadık bile.. hep 2-3 dk :25: ben de gitmiyorum üzerine sıkmayayım diyorum işte tatlım :26:

selam kızlarr
aynı şekilde yasmincim biz de kendi aramızda yüzüğümüz falan var...
biz seneye 29 kasımda, bizim yıldönümümüzde yapmayı düşünüyoruz sözü..
benimki bir hafta önce falan seneye 29 kasımda evlenme teklifi etmeyi düşündüğünü ağzından kaçırdı :52:
bizde de herkes birbiriyle tanışıyo benim babam hariç..
ben onun ailesinden herkesi tanıyorum.. abisinin düğünü var birkaç ay sonra.. oraya davetliyim :31:
sözde de babamın haberi olacak işte aileler de tanışmış olacak...

benimkininde yazın evlendi abisi bende gitmiştim çok güzel dans falan etmiştik :69::69:

kıyamam sıkma canını barışırsınız bizimde aramız bozuktu yanından geldikten sonra 2 gün oldu barıştık

ya sanırım yanından yeni dönünce yeni görüştümüz için bunlar bi odunlaşıyo :)) bir hafta falan geçsin, zlesin kendine geliyo.. ama yine de moralim bozuluyo canım yaa.. siz ne güzel düzelmişsiniz biz de düzeliriz inşallah bir an önce... bu arada sevdiğinin sürprizine bayıldımm :31: çok güzell :nazar:

harmonyy

cnm sanırım sen gelince onun verdiği stres olabilir gitme üstüne düzelir

Son düzenleme:
kızlar siz uzakta mısınız sevgililerinizden yaa :26:

canım biz üniden dolayı uzaktayız... 11 saat hem de... ayda bir falan görüşebiliyoruz işte malesef tatlım.. ne olursa uzaklıktan oluyo zaten :41:

benimkininde yazın evlendi abisi bende gitmiştim çok güzel dans falan etmiştik :69::69:

ayy ne güzell ... işte beni de çağırdılar ne giysem ne etsem bilmiyorum... çapırmayı düşünüyorum seni de dedi... hazırlıklı ol dedi.. ondan önce zaten annesi abisi davet etmişti.. o zamana kadar ne giyeceğmi bulmam lazım :31:

ayy ne güzell ... işte beni de çağırdılar ne giysem ne etsem bilmiyorum... çapırmayı düşünüyorum seni de dedi... hazırlıklı ol dedi.. ondan önce zaten annesi abisi davet etmişti.. o zamana kadar ne giyeceğmi bulmam lazım :31:[/B]

anladım cnm ben öyle elbise falan giymedim dar paça bi kot üstüne dantelli çok güzel bi üst topuklu ayakkabılarım hafif makyaj takılarım ve saçımada düz fön harika olmuştum çok beğenmişti:1:

Back