- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 34
günaydınlar bayanlarGünaydınlar efenim
Nasılsın canımgünaydınlar bayanlar
Günaydınlar efenim
günaydınlar bayanlar
kızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağımnişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn
Eki Görüntüle 1419208 Eki Görüntüle 1419209 Eki Görüntüle 1419210 Eki Görüntüle 1419211
Ben ilk modeli beğendim canım hayırlı olsun davetiyelerin ulaşamadığı yerler için mantıklıkızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağımnişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn
Eki Görüntüle 1419208 Eki Görüntüle 1419209 Eki Görüntüle 1419210 Eki Görüntüle 1419211
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınız kızlar?
Ben ilk modeli beğendim canım hayırlı olsun davetiyelerin ulaşamadığı yerler için mantıklı
İyiyim canım sen nasılsın
Aynen karda başladı burada çok soğukİyi canım nolsun? Çalışıyoruz işte:)
Aynen karda başladı burada çok soğuk
Aynen kuzum ama çok güzeldi kar hiç işe gitmek istemedimGünaydın kızlarr. Sabah kar yağıyodu şimdi güneş var , hava kar topluyor sanırım
iyim canım sen nasılsınNasılsınız kızlar?
iyim canım saol sen nasılsınNasılsın canım
Hala yağıyor mu orda :)Aynen kuzum ama çok güzeldi kar hiç işe gitmek istemedim
iyim canım sen nasılsın
Hala yağıyor mu orda :)
Burda baya baya güneş cıktı hava masmaviiiiii
Ben hiç bi gün gelmek istemiyorum ne yalan söyliyim
Evet canımNe taraftaydın canım sen? Beylikdüzü müydü?
Günaydın kızçeler
Şafak 72
Batman'a Selam
Burada fena yağıyor canım burada da güneş açmıştı ama kar topluyormuşGünaydın kızlarr. Sabah kar yağıyodu şimdi güneş var , hava kar topluyor sanırım
Bende iyiyim çok şükür canımiyim canım saol sen nasılsın
Bu 1 hafta boyunca sanırım sadece gözlerimiz görünecek şekilde dolaşıcazAn itibariyle Mecidiyeköy'de tipi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?