İnşallah gönlünce olur canım tabi ki kimsenin içinde kalmamalı hiç birşey nasıl istiyorsan öyle yapmalısın
Bazı şeyler öyle denk geliyor canım olsun hayırlısı olsundaAmin hepimizin inşallah
Yalnız var ya düğünü 1 günde ayarladık nişan yılan hikayesine döndü:)
Bazı şeyler öyle denk geliyor canım olsun hayırlısı olsunda
Canim durumun iyiyse istedigin yerde yap ben nisanimi salonda yemekli yaptim cok guzel oldu bazi seyler bir kere oluyor
Şöyle ki nişanı dışarda yapmak zorundayız çünkü aileler eve sığamıyor.Birini çağırıp birini çağırmasak olmuyor.Bana kalsa nişan olmasa da olur ama aileler istiyor.Onları kıracağıma yaparım nişan nedir ki.İnsan içine girince de güzel olsun bir kere olacak diye düşünüyor.Bir de takı konusu var tabi:)Masraftan ziyade destek olacak bize nişan maddi olarak.
Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim
Mobilya almaya baslayan var mi
Biz büyük esyalari hallettik çok sükür
Sen ?
Ben daha halletmedim piyasa arastirmasi yapiyorum su an :)
Nerelerden aldin mobilyalarini:)
Canim ben Fransa 'da yasadigim için ve KK 'daki gelin adaylarinin zevkleri benimkilere uymadigi için bilmiyorum sana çok fazla yardimci olabilirmiyim... Cünkü Türkiye' de genelde avangard modeller daha çok tercih ediliyor sanirim , çiçekli modeller felan... Benim ise hiç hoslanmadigim bir tarzdir. Ben daha düz, sade modelleri tercih ederim...
Ama nedense telefonumdan yükleyemiyorum fotoraflari...Olmazsa aksama resimleri koyarim
Mobilya almaya baslayan var mi
Resimleri yükleyebildim sükürrrrr
Salon :
2 kanepe ve 1 bank/puf (türkçe ismini bilmiyorum) - bu resimdeki diger mobilyalara ve haliya dikkat etmeyin onlari almadik
Eki Görüntüle 1418674
Renkler kirik beyaz ve yastiklarda turkuaz renginde olacak insaAllah :
Eki Görüntüle 1418676
Yemek masasi (açik gri) ve 6 sandalye (siyah) - vitrin almadim gereksiz buluyorum : Eki Görüntüle 1418678
Ayni takimdan salon için sehpa ve tv mobilyasini aldik
Ve yatak odamiz, o da açik renkte ama magzadaki çekilen foto biraz karanlik çikmis kusura bakma:
Eki Görüntüle 1418679
Eki Görüntüle 1418680
Canım çok beğendim güle güle oturun
Ben de mobilyalarımı böyle açık gri istiyorum
Resimleri yükleyebildim sükürrrrr
Salon :
2 kanepe ve 1 bank/puf (türkçe ismini bilmiyorum) - bu resimdeki diger mobilyalara ve haliya dikkat etmeyin onlari almadik
Eki Görüntüle 1418674
Eki Görüntüle 1418676
Yemek masasi (açik gri) ve 6 sandalye (siyah) - vitrin almadim gereksiz buluyorum : Eki Görüntüle 1418678
Ve yatak odamiz, o da açik renkte ama magzadaki çekilen foto biraz karanlik çikmis kusura bakma:
Eki Görüntüle 1418679
Eki Görüntüle 1418680
Canım konumda da görmüşsündür belki köşe takımıyla yatak odasını hallettik bizde mobilyalar duruyor sadeceMobilya almaya baslayan var mi
Canım çok güzeller aşkla kullanın hepsini huzurla oturmak nasip olsun inşallahResimleri yükleyebildim sükürrrrr
Salon :
Eki Görüntüle 1418674
Eki Görüntüle 1418676
Eki Görüntüle 1418679
Eki Görüntüle 1418680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?