2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

O zaman istedigin gibi yap güzelim, içinde kalmasin

Ben daha halletmedim piyasa arastirmasi yapiyorum su an :)
Nerelerden aldin mobilyalarini:)

Canim ben Fransa 'da yasadigim için ve KK 'daki gelin adaylarinin zevkleri benimkilere uymadigi için bilmiyorum sana çok fazla yardimci olabilirmiyim... Cünkü Türkiye' de genelde avangard modeller daha çok tercih ediliyor sanirim , çiçekli modeller felan... Benim ise hiç hoslanmadigim bir tarzdir. Ben daha düz, sade modelleri tercih ederim...
Ama nedense telefonumdan yükleyemiyorum fotoraflari... Olmazsa aksama resimleri koyarim

Anladim canim ben de duz sade avrupa tarzini seviyordum noldu bugun bana bilmiyorum avangard modelleri begendim hep ama agır avangard degil daha spor daha hafif avangard

Avrupa ve ingiliz tarzini severim dekorasyonda

Resimleri yükleyebildim sükürrrrr

Salon :
2 kanepe ve 1 bank/puf (türkçe ismini bilmiyorum) - bu resimdeki diger mobilyalara ve haliya dikkat etmeyin onlari almadik

Renkler kirik beyaz ve yastiklarda turkuaz renginde olacak insaAllah :

Yemek masasi (açik gri) ve 6 sandalye (siyah) - vitrin almadim gereksiz buluyorum :

Ayni takimdan salon için sehpa ve tv mobilyasini aldik

Ve yatak odamiz, o da açik renkte ama magzadaki çekilen foto biraz karanlik çikmis kusura bakma :

Resimleri yükleyebildim sükürrrrr

Salon :
2 kanepe ve 1 bank/puf (türkçe ismini bilmiyorum) - diger mobilyalara dikkat etmeyin onlari almadik

Eki Görüntüle 1418674
Renkler kirik beyaz ve yastiklarda turkuaz renginde olacak insaAllah :

Eki Görüntüle 1418676

Yemek masasi (açik gri) ve 6 sandalye (siyah) - vitrin almadim gereksiz buluyorum : Eki Görüntüle 1418678

Ayni takimdan salon için sehpa ve tv mobilyasini aldik

Ve yatak odamiz, o da açik renkte ama magzadaki çekilen foto biraz karanlik çikmis kusura bakma :
Eki Görüntüle 1418679

Eki Görüntüle 1418680

Canım çok beğendim güle güle oturun
Ben de mobilyalarımı böyle açık gri istiyorum

Canım çok beğendim güle güle oturun
Ben de mobilyalarımı böyle açık gri istiyorum

Sagol kuzumm , benimde çok içime sindi
Hep açik renklerde ferah bir ev düsünüyordum Allah veriyor çok sükür Aslinda gönül bembeyaz bir ev isterdi ama temizligi zordur ...

kızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağım nişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn

Canımm çok beğendim güle güle kullan

Mobilya almaya baslayan var mi
Canım konumda da görmüşsündür belki köşe takımıyla yatak odasını hallettik bizde mobilyalar duruyor sadece Doğtaş markaları zaten kafamda bir kaç bütçemize uygun marka vardı isim istersen önerebilirim
Canım çok güzeller aşkla kullanın hepsini huzurla oturmak nasip olsun inşallahAçık gri mobilya arıyorum acaba markaları nedir masa tv sehpası çok aradım açık bu tonlarda bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…