Teşekkür ederim canımçok güzelmiş güle güle kullanın anneciğinle canım
hemen bakalım o zmanTeşekkür ederim canım
**
Kızçeler aklınızda olsun English Home internet sitesinde 14 şubata kadar tüm ürünler ücretsiz kargolu. Limit yokYakınımdaki English Home de bu renkler kalmayınca bende netten sipariş verdim dün ve bugün geldiler
Teşekkür ederim canım
**
Kızçeler aklınızda olsun English Home internet sitesinde 14 şubata kadar tüm ürünler ücretsiz kargolu. Limit yokYakınımdaki English Home de bu renkler kalmayınca bende netten sipariş verdim dün ve bugün geldiler
Bartın çok güzel bir yer canım hele amasra aklımda geleceğimbartın canım. yok kır düğünü olacagını hiç sanmıyorum ekim ayındasen nerde oturuyosun
Yeni bebeklerimAynı renklerden 2 bana 2 Anneciğime
English Home den aldım kuzum el havlusu bunlar. 3 tl cikBartın çok güzel bir yer canım hele amasra aklımda geleceğim
Bu bebekler çok güzel ama ya nereden nereden bende istiyorumAşkla kullan Büşüm
bende aldım taze taze. tesekkür ederim haber verdiğin için. nr güzel renkleri. 4 renk aldım bendeEnglish Home den aldım kuzum el havlusu bunlar. 3 tl cik
Kredi kartı limitimi kontrol ettim 2 tane daha almak için sanırım dayanamiyciimm
beklerim bana da haber ver böylelikle tanısmışda oluruz yüzyüzeBartın çok güzel bir yer canım hele amasra aklımda geleceğim
Bu bebekler çok güzel ama ya nereden nereden bende istiyorumAşkla kullan Büşüm
Rica ederim canımbende aldım taze taze. tesekkür ederim haber verdiğin için. nr güzel renkleri. 4 renk aldım bende
Bende alırım kuzum çok tatlılar gerçekten limiti kontrol edeyimde akşam bakalımEnglish Home den aldım kuzum el havlusu bunlar. 3 tl cik
Kredi kartı limitimi kontrol ettim 2 tane daha almak için sanırım dayanamiyciimm
İnşallah canım nasip olur da karşılaşırızbeklerim bana da haber ver böylelikle tanısmışda oluruz yüzyüze
Bende alırım kuzum çok tatlılar gerçekten limiti kontrol edeyimde akşam bakalım
İnşallah canım nasip olur da karşılaşırız
Parlaklığından modeli anlamadım :)
Çapraz mı geliyor?
Canım bence belediyeyi ara sor ne zaman başlıyorlarmış gün vermeye diye.
Daha güzelleri senin olsun canıımÇok güzelmiş canım
Daha güzelleri senin olsun canıım
Siparişin hazır bu arada paketlenmeyi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?