How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben bugün gelene kadar savaçtım karla suratıma çarpıyor ayaklarım batıyor çıkıyor iş yerine geldiğimde çalışmaya halim kalmamıştı :KK70:

Haha ayni haldeydim ocak ayinda Istanbul 'a gelinligim için geldigimde.... ne maceraydi bee :KK53::KK53:

kızlarr artık benimde düğün yerim varr:KK45:
Canım hayırlı olsun neresi özel değilse :KK68:
Ah bizde çok istiyoruz kuzum. Doya doya gezmek, görmek istiyoruz. Yemin törenine gittiğimde çok gezememiştik nişanlım çok yorgundu. Artık evlendikten sonra gideriz :KK16:
İnşallah evlendiğimizde rahatça gidip gezer görür kalırız 5 kere gittim tam anlamıyla gezemedim hep aceleye geldi gidiş gelişim bu sefer kalmaya gezmeye gitmek istiyoruz :KK76:
Aslinda ben normal ütü istiyordum, annem yok kazanli daha iyi ve ilerde çocuklarin oldugunda daha pratik olur demisti... ben daha düsünürken o almis :KK70:

Sagolun kizlarrr ... insaAllah ütü islemini daha eglenceli yapar... hiç sevmem ya ütüyü :KK14:

Haha ayni haldeydim ocak ayinda Istanbul 'a gelinligim için geldigimde.... ne maceraydi bee :KK53::KK53:

İyidir canım anneler iyisini doğrusunu bilir boşver iyi yapmış sağolsun:KK68:Çok zor ve komik bir durum dimi:KK70:

İnşallah evlendiğimizde rahatça gidip gezer görür kalırız 5 kere gittim tam anlamıyla gezemedim hep aceleye geldi gidiş gelişim bu sefer kalmaya gezmeye gitmek istiyoruz :KK76:

İyidir canım anneler iyisini doğrusunu bilir boşver iyi yapmış sağolsun:KK68:Çok zor ve komik bir durum dimi:KK70:
yüzüncü yıl tesisleri diye bir yer var burda ordan

Kalıp kalmama konusunu bilmiyorum ama en azından safranboluyu 1 günde gezebileceğimi biliyorum :KK49:

yüzüncü yıl tesisleri diye bir yer var burda ordan
Siz nerede oturuyordunuz canım kır düğünümü içinize sindiyse zaten gerisi önemli değil :KK68:
Kalıp kalmama konusunu bilmiyorum ama en azından safranboluyu 1 günde gezebileceğimi biliyorum :KK49:
1 gün kalınmalı bence acayip güzel evleri var ama ben yeni otelde kalmıştım park oteldi sanırım nefisti yemekleri:21:

Kuuzm nisanlim baska bi sehrde ben baska bi sehrde duugn baska bi sehrde :KK66: yani uc farkli yerdeyiz nisanlm mayista izn alabilio gidebkmek icn :KK43:

Vekaletle başvurabiliyor çiftlerden ibir.Bilgin olsun canım.

Bakin dün annem bana supriz olarak Philips' in kazanli ütüsünü almisss :KK76::KK49:

Eki Görüntüle 1410094

Umarim iyi bir ütüdür, pek bu modele bakmamistim ama olsun annem düsünmüs ya :KK68:

Kaç bar ve kaç gr buharı var canım? Güle güle kullann

Kizlar dügün sirasinda size yüz görümlügü ta
Vekaletle başvurabiliyor çiftlerden ibir.Bilgin olsun canım.

Kaç bar ve kaç gr buharı var canım? Güle güle kullann

Aksam eve dönünce söylerim sana canimm :21:

Siz nerede oturuyordunuz canım kır düğünümü içinize sindiyse zaten gerisi önemli değil :KK68:

1 gün kalınmalı bence acayip güzel evleri var ama ben yeni otelde kalmıştım park oteldi sanırım nefisti yemekleri:21:
bartın canım. yok kır düğünü olacagını hiç sanmıyorum ekim ayında:KK45: sen nerde oturuyosun

Yeni bebeklerim :KK16: Aynı renklerden 2 bana 2 Anneciğime :KK16:

M020671_large.jpg

M020678_large.jpg

Back