- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Keşke sadece kar olsa. Rüzgardan yürüyemiyorumGünaydin kizlarr , bende geldimm
Istanbul'da kar varmis hee ? Buralar soguk ama kar felan göremedik pek ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke sadece kar olsa. Rüzgardan yürüyemiyorumGünaydin kizlarr , bende geldimm
Istanbul'da kar varmis hee ? Buralar soguk ama kar felan göremedik pek ...
Ben bugün gelene kadar savaçtım karla suratıma çarpıyor ayaklarım batıyor çıkıyor iş yerine geldiğimde çalışmaya halim kalmamıştı
kızlarr artık benimde düğün yerim varr
Keşke sadece kar olsa. Rüzgardan yürüyemiyorum
simdi nişanlım aradı düğün yapacaığımız yerde istediğimiz tarihte yer bulduk. çok mutlu oldum. 10.10.2015Anlat kizzz
Bende o belirtiler yoktu çok şükür Ama otobüse bindiğimde çokça gördüm Tek sıkıntım rüzgarı arkama aldığım için bacaklarım çok üşümüştüGözlerden gözyaslari geliyormus bi de , burun akiyor ... Savasa gider gibi he he
Canım hayırlı olsun neresi özel değilsekızlarr artık benimde düğün yerim varr
İnşallah evlendiğimizde rahatça gidip gezer görür kalırız 5 kere gittim tam anlamıyla gezemedim hep aceleye geldi gidiş gelişim bu sefer kalmaya gezmeye gitmek istiyoruzAh bizde çok istiyoruz kuzum. Doya doya gezmek, görmek istiyoruz. Yemin törenine gittiğimde çok gezememiştik nişanlım çok yorgundu. Artık evlendikten sonra gideriz
Aslinda ben normal ütü istiyordum, annem yok kazanli daha iyi ve ilerde çocuklarin oldugunda daha pratik olur demisti... ben daha düsünürken o almis
Sagolun kizlarrr ... insaAllah ütü islemini daha eglenceli yapar... hiç sevmem ya ütüyü
Haha ayni haldeydim ocak ayinda Istanbul 'a gelinligim için geldigimde.... ne maceraydi bee
yüzüncü yıl tesisleri diye bir yer var burda ordanCanım hayırlı olsun neresi özel değilse
İnşallah evlendiğimizde rahatça gidip gezer görür kalırız 5 kere gittim tam anlamıyla gezemedim hep aceleye geldi gidiş gelişim bu sefer kalmaya gezmeye gitmek istiyoruz
İyidir canım anneler iyisini doğrusunu bilir boşver iyi yapmış sağolsunÇok zor ve komik bir durum dimi
Kalıp kalmama konusunu bilmiyorum ama en azından safranboluyu 1 günde gezebileceğimi biliyorumCanım hayırlı olsun neresi özel değilse
İnşallah evlendiğimizde rahatça gidip gezer görür kalırız 5 kere gittim tam anlamıyla gezemedim hep aceleye geldi gidiş gelişim bu sefer kalmaya gezmeye gitmek istiyoruz
İyidir canım anneler iyisini doğrusunu bilir boşver iyi yapmış sağolsunÇok zor ve komik bir durum dimi
Bende o belirtiler yoktu çok şükür Ama otobüse bindiğimde çokça gördüm Tek sıkıntım rüzgarı arkama aldığım için bacaklarım çok üşümüştü
Dikkat ediyorum fazlasıyla inşallah olmamKuzum kendine iyi bak ,hastalanma sakinnn
Siz nerede oturuyordunuz canım kır düğünümü içinize sindiyse zaten gerisi önemli değilyüzüncü yıl tesisleri diye bir yer var burda ordan
1 gün kalınmalı bence acayip güzel evleri var ama ben yeni otelde kalmıştım park oteldi sanırım nefisti yemekleriKalıp kalmama konusunu bilmiyorum ama en azından safranboluyu 1 günde gezebileceğimi biliyorum
Kuuzm nisanlim baska bi sehrde ben baska bi sehrde duugn baska bi sehrde yani uc farkli yerdeyiz nisanlm mayista izn alabilio gidebkmek icn
Bakin dün annem bana supriz olarak Philips' in kazanli ütüsünü almisss
Eki Görüntüle 1410094
Umarim iyi bir ütüdür, pek bu modele bakmamistim ama olsun annem düsünmüs ya
Vekaletle başvurabiliyor çiftlerden ibir.Bilgin olsun canım.
Kaç bar ve kaç gr buharı var canım? Güle güle kullann
Vekaletle başvurabiliyor çiftlerden ibir.Bilgin olsun canım.
Kaç bar ve kaç gr buharı var canım? Güle güle kullann
bartın canım. yok kır düğünü olacagını hiç sanmıyorum ekim ayında sen nerde oturuyosunSiz nerede oturuyordunuz canım kır düğünümü içinize sindiyse zaten gerisi önemli değil
1 gün kalınmalı bence acayip güzel evleri var ama ben yeni otelde kalmıştım park oteldi sanırım nefisti yemekleri
Kizlar dügün sirasinda size yüz görümlügü ta
Aksam eve dönünce söylerim sana canimm
Olabilir kuzumSiz nerede oturuyordunuz canım kır düğünümü içinize sindiyse zaten gerisi önemli değil
1 gün kalınmalı bence acayip güzel evleri var ama ben yeni otelde kalmıştım park oteldi sanırım nefisti yemekleri
çok güzelmiş güle güle kullanın anneciğinle canımYeni bebeklerim Aynı renklerden 2 bana 2 Anneciğime