• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çok güzelmiş güle güle kullanın anneciğinle canım
Teşekkür ederim canım :KK15:

**

Kızçeler aklınızda olsun English Home internet sitesinde 14 şubata kadar tüm ürünler ücretsiz kargolu. Limit yok :KK54: Yakınımdaki English Home de bu renkler kalmayınca bende netten sipariş verdim dün ve bugün geldiler :KK28:

Teşekkür ederim canım :KK15:

**

Kızçeler aklınızda olsun English Home internet sitesinde 14 şubata kadar tüm ürünler ücretsiz kargolu. Limit yok :KK54: Yakınımdaki English Home de bu renkler kalmayınca bende netten sipariş verdim dün ve bugün geldiler :KK28:

Canım güle güle kullan.
Ben de bakayım hemen

bartın canım. yok kır düğünü olacagını hiç sanmıyorum ekim ayında:KK45: sen nerde oturuyosun
Bartın çok güzel bir yer canım hele amasra aklımda geleceğim :KK16:
Yeni bebeklerim :KK16: Aynı renklerden 2 bana 2 Anneciğime :KK16:

M020671_large.jpg

M020678_large.jpg

Bu bebekler çok güzel ama ya nereden nereden bende istiyorum :rolleyes:Aşkla kullan Büşüm:KK37:

Bartın çok güzel bir yer canım hele amasra aklımda geleceğim :KK16:

Bu bebekler çok güzel ama ya nereden nereden bende istiyorum :rolleyes:Aşkla kullan Büşüm:KK37:
English Home den aldım kuzum el havlusu bunlar. 3 tl cik :KK16:

Kredi kartı limitimi kontrol ettim 2 tane daha almak için sanırım dayanamiyciimm :KK53:

Back